Yıldız Tilbe Sevgilisi Uğruna İntihar Etti İddiası

Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddiaları magazin dünyasını karıştırdı

  1. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddiaları magazin dünyasını karıştırdı. İddialada göre Tilbe, platonik aşkı fotoğrafçı Ali Eşitmez için intihar etti. Olay ise Eşitmez'in durumu çevresindekilerle paylaşarak “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” demesiyle ortaya çıktı.

    Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddiaları magazin dünyasını karıştırdı. İddialada göre Tilbe, platonik aşkı fotoğrafçı Ali Eşitmez için intihar etti. Olay ise Eşitmez'in durumu çevresindekilerle paylaşarak “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” demesiyle ortaya çıktı.

  2. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia üzerine Tilbe'nin sevenleri, ünlü sanatçının sosyal medyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları paylaştı.

    Gündeme bomba gibi düşen bu iddia üzerine Tilbe'nin sevenleri, ünlü sanatçının sosyal medyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları paylaştı.

  3. İntihar ettiği iddialarıyla ilgili Yıldız Tilbe'den dakikalar sonra yine sosyal medya hesabından açıklama geldi. Tilbe, twitter'dan haberi yalanladı ve haberle ilgili yasal işlem başlatacağını duyurdu.

    İntihar ettiği iddialarıyla ilgili Yıldız Tilbe'den dakikalar sonra yine sosyal medya hesabından açıklama geldi. Tilbe, twitter'dan haberi yalanladı ve haberle ilgili yasal işlem başlatacağını duyurdu.

  4. Fotoğrafçı Ali İşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

    Fotoğrafçı Ali İşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

  5. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı albümünde yer alan 'Ama Evlisin' şarkısını evli fotoğrafçı Ali Eşitmez için yazdığı iddia edilmişti. Tilbe ise iddiaları reddetmişti.

    Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı albümünde yer alan 'Ama Evlisin' şarkısını evli fotoğrafçı Ali Eşitmez için yazdığı iddia edilmişti. Tilbe ise iddiaları reddetmişti.

  6. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından Armağan Çağlayan twitter adresinden açıklama yaptı. Çağlayan iddiayı yalanlayarak ''Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş'' ifadelerini kullandı.

    Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından Armağan Çağlayan twitter adresinden açıklama yaptı. Çağlayan iddiayı yalanlayarak ''Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş'' ifadelerini kullandı.

  7. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe intihar iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tilbe takipçileriyle ''Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum'' ifadelerini paylaştı.

    Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe intihar iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tilbe takipçileriyle ''Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum'' ifadelerini paylaştı.