Suriye Sınırına 'Türk Seddi'

Suriye sınırına örülen Türk Seddi tamamlanmak üzere.

  1. Türkiye- Suriye sınırına örülen 911 km'lik güvenlik duvarında son aşamaya gelindi.

    Türkiye- Suriye sınırına örülen 911 km'lik güvenlik duvarında son aşamaya gelindi.

  2. Duvarın Eylül sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

    Duvarın Eylül sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

  3. Türkiye - Suriye sınırı hattında fiziksel engel oluşturması amacıyla başlatılan Acil Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi Projesinde çalışmalar devam ediyor.

    Türkiye - Suriye sınırı hattında fiziksel engel oluşturması amacıyla başlatılan Acil Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi Projesinde çalışmalar devam ediyor.

  4. Yurda yasa dışı geçişleri önlemek, teröristlerin ülkeye girmesinin önüne geçmek ve kaçakçılığa engel olmak için Suriye sınırına yapılması planlanan duvar neredeyse tamamlandı.

    Yurda yasa dışı geçişleri önlemek, teröristlerin ülkeye girmesinin önüne geçmek ve kaçakçılığa engel olmak için Suriye sınırına yapılması planlanan duvar neredeyse tamamlandı.

  5. Sınır hattı boydan boya duvarla kapatıldığında, dünyanın en uzun 3'üncü duvarı, Türkiye-Suriye sınırında olacak.

    Sınır hattı boydan boya duvarla kapatıldığında, dünyanın en uzun 3'üncü duvarı, Türkiye-Suriye sınırında olacak.

  6. Hatay'dan Şırnak'a kadar uzanan Suriye sınırına örülen 911 kilometrelik duvarınçok büyük bölümü tamamlanırken geriye kalan kısmının da eylül sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında 911 kilometrelik Suriye sınırı tamamen beton duvarla kaplanacak.

    Hatay'dan Şırnak'a kadar uzanan Suriye sınırına örülen 911 kilometrelik duvarınçok büyük bölümü tamamlanırken geriye kalan kısmının da eylül sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında 911 kilometrelik Suriye sınırı tamamen beton duvarla kaplanacak.

  7. Böylece, Çin Seddi ve Meksika-Amerika Birleşik Devletleri sınırından sonra dünyanın en uzun üçüncü duvarı, Türkiye-Suriye sınırına örülmüş olacak.

    Böylece, Çin Seddi ve Meksika-Amerika Birleşik Devletleri sınırından sonra dünyanın en uzun üçüncü duvarı, Türkiye-Suriye sınırına örülmüş olacak.