Ünlülerin 'İlk Göz Ağrıları'nı Hatırlıyor Musunuz?

Ünlülerin 'ilk' aşklarını hatırlıyor musunuz?

  1. Kiminin mutlulukları yansıdı kameralar önüne, kiminin gözyaşları, kimininse gizli sandığı kaçamakları...Ama hepsi aşka boyun eğdi... İşte her yaptığı olay olan ünlü isimlerin hafızalara kazınan ilk medyatik aşkları...

    Kiminin mutlulukları yansıdı kameralar önüne, kiminin gözyaşları, kimininse gizli sandığı kaçamakları...Ama hepsi aşka boyun eğdi... İşte her yaptığı olay olan ünlü isimlerin hafızalara kazınan ilk medyatik aşkları...

  2. ALİŞAN - SEZİN ERBİL  <p>    Şarkıcı Alişan her nekadar ilk medyatik aşkını Gülşen ile yaşamış olsa da, hafızalarda yer eden asıl birlikteliği şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin ile olan aşkı.

    ALİŞAN - SEZİN ERBİL

    Şarkıcı Alişan her nekadar ilk medyatik aşkını Gülşen ile yaşamış olsa da, hafızalarda yer eden asıl birlikteliği şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin ile olan aşkı.

  3. Bir dargın bir barışık yaşanan ilişki geçtiğimiz yıllarda resmiyete döküldü ve Alişan, Sezin ile nişanlandı. Ancak, ikili yine mutluluğu bulamadı ve yollarını ayırdı.

    Bir dargın bir barışık yaşanan ilişki geçtiğimiz yıllarda resmiyete döküldü ve Alişan, Sezin ile nişanlandı. Ancak, ikili yine mutluluğu bulamadı ve yollarını ayırdı.

  4. AYSUN KAYACI - EMRE AŞIK  <p>  Manken Aysun kayacı ilk medyatik aşkını futbolcu Emre Aşık ile yaşadı.

    AYSUN KAYACI - EMRE AŞIK

    Manken Aysun kayacı ilk medyatik aşkını futbolcu Emre Aşık ile yaşadı.

  5. Manken - futbolcu aşkının en güzel örneği olarak gösterilen çift, Aysun Kayacı'nın adının Fatih Aksoy ile aşk dedikodularına karışmasının ardından 7 yıllık ilişkilerini noktaladı.

    Manken - futbolcu aşkının en güzel örneği olarak gösterilen çift, Aysun Kayacı'nın adının Fatih Aksoy ile aşk dedikodularına karışmasının ardından 7 yıllık ilişkilerini noktaladı.

  6. Ayrılığın ardından adı bir çok kişiyle anılan Aysun Kayacı son olarak Ozan Sevindik ile birlikte oldu. Bu ilişki de mutlu sona ulaşamadı. Ardında Kayacı, Efe adlı bir bankacıyla evlendi.

    Ayrılığın ardından adı bir çok kişiyle anılan Aysun Kayacı son olarak Ozan Sevindik ile birlikte oldu. Bu ilişki de mutlu sona ulaşamadı. Ardında Kayacı, Efe adlı bir bankacıyla evlendi.

  7. BURAK KUT - MELTEM CUMBUL    <p>Şarkıcı Burak Kut ilk albümü "Benimle Oynama" sayesinde sadece şöhretin kapılarını aralamakla kalmadı, kendisini medyatik bir aşkın da içinde buldu.

    BURAK KUT - MELTEM CUMBUL

    Şarkıcı Burak Kut ilk albümü "Benimle Oynama" sayesinde sadece şöhretin kapılarını aralamakla kalmadı, kendisini medyatik bir aşkın da içinde buldu.

  8. Burak Kut 1993 yılında, oyuncu Meltem Cumbul ile aşk yaşamaya başladı. Çift birlikte geçen 4 yılın ardından 1997 yılında ilişkilerini noktaladı.

    Burak Kut 1993 yılında, oyuncu Meltem Cumbul ile aşk yaşamaya başladı. Çift birlikte geçen 4 yılın ardından 1997 yılında ilişkilerini noktaladı.

  9. CEM YILMAZ - ZEYNEP TÜMERDEM<p>    Sanat aleminin kahkaha makinası Cem Yılmaz ilk medyatik ilişkisini Zeynep Tümerdem ile yaşadı.Üç yıl boyunca bir dargın bir barışık ilerleyen aşk sonunda bitti

    CEM YILMAZ - ZEYNEP TÜMERDEM

    Sanat aleminin kahkaha makinası Cem Yılmaz ilk medyatik ilişkisini Zeynep Tümerdem ile yaşadı.Üç yıl boyunca bir dargın bir barışık ilerleyen aşk sonunda bitti

  10. Aşk defterinde Sema Şimşek, Meltem Hakarar, Demet Şener, Selin Toktay gibi güzellerin yazılı olduğu Cem Yılmaz, son olarak Cansu Dere ile yollarını ayırdı. Ardından Ahu Yağtu ile dünyaevine giren ve Kemal adında bir oğlu olan ünlü şovmen bu ilişkisinde de mutluluğu bulamadı.

    Aşk defterinde Sema Şimşek, Meltem Hakarar, Demet Şener, Selin Toktay gibi güzellerin yazılı olduğu Cem Yılmaz, son olarak Cansu Dere ile yollarını ayırdı. Ardından Ahu Yağtu ile dünyaevine giren ve Kemal adında bir oğlu olan ünlü şovmen bu ilişkisinde de mutluluğu bulamadı.

  11. DENİZ SEKİ - ÖMER SEVAL  <p>  Şarkıcı Deniz Seki'nin ilk medyatik aşkı Ömer Seval ile olan birlikteliğiydi.

    DENİZ SEKİ - ÖMER SEVAL

    Şarkıcı Deniz Seki'nin ilk medyatik aşkı Ömer Seval ile olan birlikteliğiydi.

  12. Adı Okan Bayülgen ile aşk dedikodularına karışan Deniz Seki, son olarak evli ve iki çocuk babası Hüsnü Şenlendirici ile aşk yaşadı.

    Adı Okan Bayülgen ile aşk dedikodularına karışan Deniz Seki, son olarak evli ve iki çocuk babası Hüsnü Şenlendirici ile aşk yaşadı.

  13. DOĞA RUTKAY - MEHMET ALİ ALABORA  <p>  Tiyatrocu Aziz Rutkay'ın kızı Doğa Rutkay'ın kameralar önüne el ele çıktığı ilk sevgilisi Mehmet Ali Alabora'ydı.

    DOĞA RUTKAY - MEHMET ALİ ALABORA

    Tiyatrocu Aziz Rutkay'ın kızı Doğa Rutkay'ın kameralar önüne el ele çıktığı ilk sevgilisi Mehmet Ali Alabora'ydı.

  14. 4 yıl boyunca düzeyli bir ilişki yaşayan ve birbirlerini bir an olsun yalnız bırakmayan çift, basın kuruluşlarına gönderdikleri açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu.

    4 yıl boyunca düzeyli bir ilişki yaşayan ve birbirlerini bir an olsun yalnız bırakmayan çift, basın kuruluşlarına gönderdikleri açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu.

  15. Doğa Rutkay, son olarak Şahan Gökbakar ile aşk yaşadı ancak bu ilişkiside mutlu sona ulaşmadı.

    Doğa Rutkay, son olarak Şahan Gökbakar ile aşk yaşadı ancak bu ilişkiside mutlu sona ulaşmadı.

  16. Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile evlendi.

    Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile evlendi.

  17. ÇAĞLA ŞIKEL - BOZOK GÖREN  <p>  Emel Müftüoğlu'nun klibinde tanışan Bozok Gören ve Manken Çağla Şıkel'de ilk görüşte aşktan nasibini alanlardan. Henüz 20 yaşındayken aşk yaşamaya başlayan ikili geçen 2,5 yılın sonunda "aradaki saygının bitmesini" gerekçe göstererek yollarını ayırdı.

    ÇAĞLA ŞIKEL - BOZOK GÖREN

    Emel Müftüoğlu'nun klibinde tanışan Bozok Gören ve Manken Çağla Şıkel'de ilk görüşte aşktan nasibini alanlardan. Henüz 20 yaşındayken aşk yaşamaya başlayan ikili geçen 2,5 yılın sonunda "aradaki saygının bitmesini" gerekçe göstererek yollarını ayırdı.

  18. Çağla Şıkel aradığı aşkı Emre Altuğ'da buldu. İkili 8 yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırdı.

    Çağla Şıkel aradığı aşkı Emre Altuğ'da buldu. İkili 8 yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırdı.

  19. KENAN DOĞULU - BİLLUR KALKAVAN  <p>    İlk albümü 'Yaparım Bilirsin'i 1993 yılında çıkaran ve bu albümle şöhret kapısını ardına kadar açan Kenan Doğulu, ilk medyatik aşkını kendisinden 12 yaş büyük olan Billur Kalkavan ile yaşadı.

    KENAN DOĞULU - BİLLUR KALKAVAN

    İlk albümü 'Yaparım Bilirsin'i 1993 yılında çıkaran ve bu albümle şöhret kapısını ardına kadar açan Kenan Doğulu, ilk medyatik aşkını kendisinden 12 yaş büyük olan Billur Kalkavan ile yaşadı.

  20. Kenan Doğulu, başta Ebru Akel olmak üzere bir çok güzelle aşk yaşadı. Doğulu'nun manken Tuğçe Kazaz ile olan ilişkisi de çok konuşuldu. Uzun süren ilişki sürpriz bir kararla bitti.

    Kenan Doğulu, başta Ebru Akel olmak üzere bir çok güzelle aşk yaşadı. Doğulu'nun manken Tuğçe Kazaz ile olan ilişkisi de çok konuşuldu. Uzun süren ilişki sürpriz bir kararla bitti.

  21. Doğulu uzun bir yalnızlığın ardından Beren Saat ile nikah masasına oturdu.

    Doğulu uzun bir yalnızlığın ardından Beren Saat ile nikah masasına oturdu.

  22. MEHMET ALİ ERBİL - MUHSİNE KAMİLOĞLU<p>    Mehmet Ali Erbil'in ilk medyatik aşkı Muhsine Kamiloğlu'ydu. Bu aşk öyle büyüktü ki,Erbil kısa sürede nikah masasına oturdu. Çiftin,bu evlilikten Sezin ismini verdiği bir kızı oldu

    MEHMET ALİ ERBİL - MUHSİNE KAMİLOĞLU

    Mehmet Ali Erbil'in ilk medyatik aşkı Muhsine Kamiloğlu'ydu. Bu aşk öyle büyüktü ki,Erbil kısa sürede nikah masasına oturdu. Çiftin,bu evlilikten Sezin ismini verdiği bir kızı oldu

  23. Fakat sihir bozuldu ve İkili şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aynı yıl bir kez daha nikah masasına oturan çiftin bu denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı.

    Fakat sihir bozuldu ve İkili şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aynı yıl bir kez daha nikah masasına oturan çiftin bu denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı.

  24. Son olarak Tuğba Erbil ile nikah masasına oturan ve bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamayan Erbil'in son evliliğinden Ali Sadi adını verdiği bir oğlu oldu.

    Son olarak Tuğba Erbil ile nikah masasına oturan ve bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamayan Erbil'in son evliliğinden Ali Sadi adını verdiği bir oğlu oldu.

  25. MERVE SEVİ - PAŞHAN YILMAZEL<p>    Oyuncu Merve Sevi, ilk medyatik aşkını henüz 17 yaşındayken kendisi gibi oyuncu olan Paşhan Yılmazel ile yaşadı. Kıskançlık krizlerini sebep gösteren çift, yollarını ayırdı.

    MERVE SEVİ - PAŞHAN YILMAZEL

    Oyuncu Merve Sevi, ilk medyatik aşkını henüz 17 yaşındayken kendisi gibi oyuncu olan Paşhan Yılmazel ile yaşadı. Kıskançlık krizlerini sebep gösteren çift, yollarını ayırdı.

  26. Aradan geçen yıllar sonunda ikilinin yolları yeniden kesişti. Doktorlar dizisinde tanıştıkları sanılan Merve Sevi ve Paşhan Yılmazel'in aslında birbirlerinin ilk aşkları olduğu, Yılmazel'in verdiği röportajda ortaya çıktı. Oyuncu ilişkilerinin tarihçesini "Biz tanıştığımızda Merve daha 17 yaşındaydı. Merve'nin ilk sevgilisi de benim, bunu kimse bilmez. Bizim ilişkimiz bundan dört yıl öncesine dayanıyor." sözleriyle açıkladı.

    Aradan geçen yıllar sonunda ikilinin yolları yeniden kesişti. Doktorlar dizisinde tanıştıkları sanılan Merve Sevi ve Paşhan Yılmazel'in aslında birbirlerinin ilk aşkları olduğu, Yılmazel'in verdiği röportajda ortaya çıktı. Oyuncu ilişkilerinin tarihçesini "Biz tanıştığımızda Merve daha 17 yaşındaydı. Merve'nin ilk sevgilisi de benim, bunu kimse bilmez. Bizim ilişkimiz bundan dört yıl öncesine dayanıyor." sözleriyle açıkladı.

  27. MUSTAFA SANDAL - TUBA ÜNSAL<p>    Popçu Mustafa Sandal'ın bilinen en medyatik aşkı manken Tuba Ünsal ile yaşadığı birliktelikti.

    MUSTAFA SANDAL - TUBA ÜNSAL

    Popçu Mustafa Sandal'ın bilinen en medyatik aşkı manken Tuba Ünsal ile yaşadığı birliktelikti.

  28. Bir yıl boyunca ilişki yaşayan ve albüm çalışmalarının ardından evleneceklerini söyleyen çift ani bir şekilde yollarını ayırdı.

    Bir yıl boyunca ilişki yaşayan ve albüm çalışmalarının ardından evleneceklerini söyleyen çift ani bir şekilde yollarını ayırdı.

  29. Uzun süre adı kimseyle anılmayan Mustafa Sandal ise hayatına yeni bir sayfa açtı. Sandal şimdilerde, Emina Turkcan ile evli ve iki çocuk babası.

    Uzun süre adı kimseyle anılmayan Mustafa Sandal ise hayatına yeni bir sayfa açtı. Sandal şimdilerde, Emina Turkcan ile evli ve iki çocuk babası.

  30. OKAN BAYÜLGEN - ZEYNO GÖNENÇ<p>    Şovmen Okan Bayülgen, magazin basınında yer eden ilk medyatik ilişkisini oyuncu Zeyno Gönenç ile yaşadı. Çift birlikteliklerini sürpriz bir kararla resmiyete dönüştürdü ve nikah masasına oturdu. Evliliklerinde, aradıklarını huzuru bulamayan ikili kısa sürede anlaşmalı olarak boşandı.

    OKAN BAYÜLGEN - ZEYNO GÖNENÇ

    Şovmen Okan Bayülgen, magazin basınında yer eden ilk medyatik ilişkisini oyuncu Zeyno Gönenç ile yaşadı. Çift birlikteliklerini sürpriz bir kararla resmiyete dönüştürdü ve nikah masasına oturdu. Evliliklerinde, aradıklarını huzuru bulamayan ikili kısa sürede anlaşmalı olarak boşandı.

  31. Deniz Seki, Cansu Dere ve Doğa Rutkay başta olmak üzere bir çok güzelle aşk yaşayan Okan Bayülgen , Osman Tan Erkır'ın eski eşi Şirin Ediger ile evlendi. Bu evlilkten bir kızı olan Bayülgen'in aşkı yine hüsranla bitti.

    Deniz Seki, Cansu Dere ve Doğa Rutkay başta olmak üzere bir çok güzelle aşk yaşayan Okan Bayülgen , Osman Tan Erkır'ın eski eşi Şirin Ediger ile evlendi. Bu evlilkten bir kızı olan Bayülgen'in aşkı yine hüsranla bitti.

  32. ÖZCAN DENİZ - ESİN MORALIOĞLU<p>    Şöhret kapılarını "Meleğim" şarkısı ile aralayan Özcan Deniz, başarısının yanı sıra 1997 yılında Esin Moralıoğlu ile yaşadığı aşk ile adından söz ettirdi.

    ÖZCAN DENİZ - ESİN MORALIOĞLU

    Şöhret kapılarını "Meleğim" şarkısı ile aralayan Özcan Deniz, başarısının yanı sıra 1997 yılında Esin Moralıoğlu ile yaşadığı aşk ile adından söz ettirdi.

  33. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

    Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.