İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Fatih Dizisinde Kimler Oynuyor?

Mehmed Bir Cihan Fatihi başlıyor

  1. Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi ne zaman başlıyor: Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu, oyuncu kadrosu- Ekran fenomeni dizilerin ünlü ismi Kenan İmirzalıoğlu Mehmed Bir Cihan Fatihi ile geri dönüyor. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak?

    Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi ne zaman başlıyor: Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu, oyuncu kadrosu- Ekran fenomeni dizilerin ünlü ismi Kenan İmirzalıoğlu Mehmed Bir Cihan Fatihi ile geri dönüyor. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak?

  2. Fatih Sultan Mehmet (Kenan İmirzalıoğlu): 18 Haziran 1974 doğumlu fenomen oyuncu aynı zamanda modeldir. 2016 yılında Sinem Kobal ile evlenmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümü mezunudur. 1997 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlamıştır. Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi projerlerde yer almıştır.

    Fatih Sultan Mehmet (Kenan İmirzalıoğlu): 18 Haziran 1974 doğumlu fenomen oyuncu aynı zamanda modeldir. 2016 yılında Sinem Kobal ile evlenmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümü mezunudur. 1997 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlamıştır. Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi projerlerde yer almıştır.

  3. Çiçek Hatun Seda Bakan: 10 Ekim 1985 Ekim doğumlu yetenekli oyuncu Ali Erel ile evlidir. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret bölümü mezunudur. Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Eda karakteriyle tanınmıştır. Geniş Aile, Adanalı ve Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır.

    Çiçek Hatun Seda Bakan: 10 Ekim 1985 Ekim doğumlu yetenekli oyuncu Ali Erel ile evlidir. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret bölümü mezunudur. Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Eda karakteriyle tanınmıştır. Geniş Aile, Adanalı ve Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır.

  4. Selin Demiratar (Hatice): 1983 Erzincan doğumlu oyuncu çok genç yaşta Türkiye'nin en güzeli olmuştur. Daha sonra Türkiye'de kazanmış olduğu başarı ile Dünya genelindeki yarışmaya girmeye hak kazanmış ve burada 3. olmuştur. 1.74 boyunda ve 58 kiloda olan Demiratar Acı Hayat, Adanlı, Lise Defteri, Gazi ve Huzur Sokağı gibi projelerde yer almıştır.

    Selin Demiratar (Hatice): 1983 Erzincan doğumlu oyuncu çok genç yaşta Türkiye'nin en güzeli olmuştur. Daha sonra Türkiye'de kazanmış olduğu başarı ile Dünya genelindeki yarışmaya girmeye hak kazanmış ve burada 3. olmuştur. 1.74 boyunda ve 58 kiloda olan Demiratar Acı Hayat, Adanlı, Lise Defteri, Gazi ve Huzur Sokağı gibi projelerde yer almıştır.

  5. TEODORA (TOPRAK SAĞLAM): "Bodrum Masalı" dizisinde canlandırdığı 'Gözde' karakteriyle adından söz ettiren Toprak Sağlam, 9 Ekim 1985'te İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış halen dansla uğraşmakta. 20.Ankara Uluslararası Film Festivali 'Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu' ödülünü alan Toprak Sağlam, yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürmektedir.

    TEODORA (TOPRAK SAĞLAM): "Bodrum Masalı" dizisinde canlandırdığı 'Gözde' karakteriyle adından söz ettiren Toprak Sağlam, 9 Ekim 1985'te İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış halen dansla uğraşmakta. 20.Ankara Uluslararası Film Festivali 'Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu' ödülünü alan Toprak Sağlam, yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürmektedir.

  6. Akşemseddin (Metin Akpınar): 1941 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Akpınar eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Edebiyat bölümü mezunudur. 1.79 boyunda ve 128 kiloda olan oyuncu akrep burcudur. Zeki Alasya ile birlikte rol aldığı komedi filmleri ile tanınmaktadır. Son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Haşmet karakterine hayat vermiştir.

    Akşemseddin (Metin Akpınar): 1941 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Akpınar eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Edebiyat bölümü mezunudur. 1.79 boyunda ve 128 kiloda olan oyuncu akrep burcudur. Zeki Alasya ile birlikte rol aldığı komedi filmleri ile tanınmaktadır. Son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Haşmet karakterine hayat vermiştir.

  7. Delibaş (Gürkan Uygun): 27 mayıs 1974 İzmir doğumlu oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakteriyle tanınmıştır. Kökeni Gürcistana dayanan Uygun aslen Ordu'ludur. 1.80 boyunda ve 76 kiloda olan başarılı oyuncu Hep Yek, Geym Of Bizans, Çakallarla Dans 3, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Kehribar gibi projelerde yer almıştır.

    Delibaş (Gürkan Uygun): 27 mayıs 1974 İzmir doğumlu oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakteriyle tanınmıştır. Kökeni Gürcistana dayanan Uygun aslen Ordu'ludur. 1.80 boyunda ve 76 kiloda olan başarılı oyuncu Hep Yek, Geym Of Bizans, Çakallarla Dans 3, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Kehribar gibi projelerde yer almıştır.

  8. (Çandarlı Çetin Tekindor): 16 Temmuz 1945 Sivas doğumlu usta oyuncu Zerrin Tekindor ile evlidir. Çetin Tekindor'un Hira isminde bir kızı bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Küçük Ağa, Asi, Deli Saraylı, Bir Çocuk Sevdim ve son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır. Karadayı dizisinde Nazif Kara karakteriyle tanınmıştır. Son olarak geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde Kebapçı Celal performansıyla adından çokca söz ettirmiştir.

    (Çandarlı Çetin Tekindor): 16 Temmuz 1945 Sivas doğumlu usta oyuncu Zerrin Tekindor ile evlidir. Çetin Tekindor'un Hira isminde bir kızı bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Küçük Ağa, Asi, Deli Saraylı, Bir Çocuk Sevdim ve son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır. Karadayı dizisinde Nazif Kara karakteriyle tanınmıştır. Son olarak geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde Kebapçı Celal performansıyla adından çokca söz ettirmiştir.

  9. Altan Erkekli: 18 Kasım 1955 İstanbul doğumlu oyuncu Ebru Erkekli ile evlidir. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Aşk Geliyorum Demez, Şen Yuva, Acayip Hikayeler, Yalan Dünya ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır. Güneşi Gördüm, Aşk Tesadüfleri Sever, Uzun Hikaye, Umut Üzümleri ve Yağmur Kıyamet Çiçeği gibi filmlerde rol almıştır.

    Altan Erkekli: 18 Kasım 1955 İstanbul doğumlu oyuncu Ebru Erkekli ile evlidir. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Aşk Geliyorum Demez, Şen Yuva, Acayip Hikayeler, Yalan Dünya ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır. Güneşi Gördüm, Aşk Tesadüfleri Sever, Uzun Hikaye, Umut Üzümleri ve Yağmur Kıyamet Çiçeği gibi filmlerde rol almıştır.

  10. Mehmed Bir Cihan Fatihi Serkan Keskin; 25 Kasım 1977 İzmit doğumlu oyuncu Akademi İstanbul'da eğitim almıştır. Hırsız Polis, Bıçak Sırtı, Bu Kalp Seni Unutur mu, Deli Saraylı, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl ve Hayat Şarkısı gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

    Mehmed Bir Cihan Fatihi Serkan Keskin; 25 Kasım 1977 İzmit doğumlu oyuncu Akademi İstanbul'da eğitim almıştır. Hırsız Polis, Bıçak Sırtı, Bu Kalp Seni Unutur mu, Deli Saraylı, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl ve Hayat Şarkısı gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

  11. Sevinç Meşe: 1988 doğumlu oyuncu Sevinç Meşe 8 sene profesyonel olarak modellik yapmıştır. Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi ve London Study Center'da dil eğitimi almış ayrıca Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Elazığ'da dünyaya gelen Sevinç Meşe 17 yaşına kadar Elazığ'da yaşamış ardından İstanbul'a yerleşmiştir. 2013 yılında Model of Turkey ve Miss Model Of Europe yarışmalarına katılmış ve Kraliçe tacının sahibi olmuştur.İlk olarak reklam filmleri ile oyunculuğa adım atan Sevinç Meşe Molfix, Turkcell ve Uğur Derin Dondurucu gibi markaların reklam yüzü olmuştur.İlk rol aldığı sinema filmi 2017 yılında Eğreti Gelin Ladik isimli film, ilk rol aldığı dizi ise yine 2017 yılında Fatih isimli dizidir. Dizide İmparatoriçe Theodora karakterini canlandırmıştır.

    Sevinç Meşe: 1988 doğumlu oyuncu Sevinç Meşe 8 sene profesyonel olarak modellik yapmıştır. Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi ve London Study Center'da dil eğitimi almış ayrıca Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Elazığ'da dünyaya gelen Sevinç Meşe 17 yaşına kadar Elazığ'da yaşamış ardından İstanbul'a yerleşmiştir. 2013 yılında Model of Turkey ve Miss Model Of Europe yarışmalarına katılmış ve Kraliçe tacının sahibi olmuştur.İlk olarak reklam filmleri ile oyunculuğa adım atan Sevinç Meşe Molfix, Turkcell ve Uğur Derin Dondurucu gibi markaların reklam yüzü olmuştur.İlk rol aldığı sinema filmi 2017 yılında Eğreti Gelin Ladik isimli film, ilk rol aldığı dizi ise yine 2017 yılında Fatih isimli dizidir. Dizide İmparatoriçe Theodora karakterini canlandırmıştır.

  12. ERTAN SABAN (BİZANS İMAPARATORU KONSTANTİN): 4 Aralık 1977 Üsküp doğumlu oyuncu Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra kardeşi Erman Saban ile Makendonya Türk Tiyatrosu'nda sahne almış daha sonra Türkiye'ye gelerek Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve Mutlu Ol Yeter gibi projelerde rol almıştır.

    ERTAN SABAN (BİZANS İMAPARATORU KONSTANTİN): 4 Aralık 1977 Üsküp doğumlu oyuncu Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra kardeşi Erman Saban ile Makendonya Türk Tiyatrosu'nda sahne almış daha sonra Türkiye'ye gelerek Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve Mutlu Ol Yeter gibi projelerde rol almıştır.

  13. ''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?  <br>  Kanal D, 2018 yılına damga vurması beklenen ?Mehmed Bir Cihan Fatihi? dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet?i Kenan İmizarlıoğlu?nun canlandırdığı iddialı proje, Ocak 2018'de ekranda olacak.

    ''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
    Kanal D, 2018 yılına damga vurması beklenen ?Mehmed Bir Cihan Fatihi? dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet?i Kenan İmizarlıoğlu?nun canlandırdığı iddialı proje, Ocak 2018'de ekranda olacak.