Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan şampiyonları kabul etti

  1. Cumhurbaşkanlığı’nda basına kapalı yapılan kabul, yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan, kabulde milli sporcularla tek tek tokalaştı, ayaküstü sohbet etti.

    Cumhurbaşkanlığı’nda basına kapalı yapılan kabul, yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan, kabulde milli sporcularla tek tek tokalaştı, ayaküstü sohbet etti.

  2. Milli Takım kaptanı Osman Çakmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetinde, takım halinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.

    Milli Takım kaptanı Osman Çakmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetinde, takım halinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.

  3. Avrupa şampiyonluğunu kazanan Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, kabulde Erdoğan’a, üzerinde adının yazılı olduğu 1 numaralı milli takım formasını hediye etti.

    Avrupa şampiyonluğunu kazanan Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, kabulde Erdoğan’a, üzerinde adının yazılı olduğu 1 numaralı milli takım formasını hediye etti.

  4. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile diğer yetkililer de hazır bulundu.

    Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile diğer yetkililer de hazır bulundu.