Lavabodan Gelen Kötü Kokular Nasıl Giderilir?

Lavabodan gelen kötü kokular nasıl giderilir?

  1. Doğal yöntemlerle lavabolarda ki kötü kokuları nasıl gideririz? Detaylar haberimizde&#8230;    <br>Kahve telvesi ve sıcak su<br><br>    Öncelikle kendinize şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirin. Falınıza da baktıktan sonra kahve telvelerinizi sakın dökmeyin! Kahve telvelerinizi lavaboya dökün.<br>    Lavabonuza döktüğünüz telveyi bir miktar sıcak su ile gidererek lavabonuzda biriken yağlardan ve kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.

    Doğal yöntemlerle lavabolarda ki kötü kokuları nasıl gideririz? Detaylar haberimizde…
    Kahve telvesi ve sıcak su

    Öncelikle kendinize şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirin. Falınıza da baktıktan sonra kahve telvelerinizi sakın dökmeyin! Kahve telvelerinizi lavaboya dökün.
    Lavabonuza döktüğünüz telveyi bir miktar sıcak su ile gidererek lavabonuzda biriken yağlardan ve kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.

  2. Limon kabukları ve su   <br><br>  Limon kabukları ile ovduğunuz lavabonuza bir miktar sıcak su dökerek hem kötü kokulardan kurtulmuş olursunuz. Hem lavabolarınızı parlatın hem de kötü kokulardan kurtulun.

    Limon kabukları ve su

    Limon kabukları ile ovduğunuz lavabonuza bir miktar sıcak su dökerek hem kötü kokulardan kurtulmuş olursunuz. Hem lavabolarınızı parlatın hem de kötü kokulardan kurtulun.

  3. Karbonat ve sirke   <br><br>  1 çay bardağı karbonatı lavaboya dökün. Üzerine 1 su bardağı karbonatı da ekleyin ve köpürtün. Sıcak suyuda ekledikten sonra birkaç dakika bekleyin. Giderden borulara ulaşan bu karışım lavabolarınızı açarak kötü kokuları da giderir.

    Karbonat ve sirke

    1 çay bardağı karbonatı lavaboya dökün. Üzerine 1 su bardağı karbonatı da ekleyin ve köpürtün. Sıcak suyuda ekledikten sonra birkaç dakika bekleyin. Giderden borulara ulaşan bu karışım lavabolarınızı açarak kötü kokuları da giderir.

  4. Limon suyu ve karbonat   <br><br>  2 çay bardağı limon suyunu küçük bir cezvede ısıtın. 1 su bardağı karbonatı ekleyip eritin. Köpük haline getirdiğiniz karışımı lavaboya dökün ve 10 dakika kadar bekletin. <br>    Musluğunuzu açıp lavabonuzu temizlediğinizde biriken yağların aktığını ve kötü kokuların kayboldupunu fark edeceksiniz. (Karışımın ellerinizle temas etmemesine dikkat edin.)

    Limon suyu ve karbonat

    2 çay bardağı limon suyunu küçük bir cezvede ısıtın. 1 su bardağı karbonatı ekleyip eritin. Köpük haline getirdiğiniz karışımı lavaboya dökün ve 10 dakika kadar bekletin.
    Musluğunuzu açıp lavabonuzu temizlediğinizde biriken yağların aktığını ve kötü kokuların kayboldupunu fark edeceksiniz. (Karışımın ellerinizle temas etmemesine dikkat edin.)