İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Aliye'nin 'Ayşe'si Büyüdü!

Aliye'nin 'Ayşe'si büyüdü! İşte yeni dizisi

  1. Alişan, Cennet Mahallesi'nden 13 yıl sonra Çağla Şıkel'le "Dostlar Durağı" dizisinde kamera karşısına geçiyor.

    Alişan, Cennet Mahallesi'nden 13 yıl sonra Çağla Şıkel'le "Dostlar Durağı" dizisinde kamera karşısına geçiyor.

  2. Ayhan Özen'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Resul Ertaş'ın ise kaleme aldığı dizide Alişan, Füsun rolüne hayat veren Hande Katipoğlu'yla karı kocayı canlandırıyor.

    Ayhan Özen'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Resul Ertaş'ın ise kaleme aldığı dizide Alişan, Füsun rolüne hayat veren Hande Katipoğlu'yla karı kocayı canlandırıyor.

  3. MedyaTava'da yer alan habere göre; Ünlü şarkıcının kızı Bilge rolüne ise sürpriz bir oyuncu hayat veriyor.

    MedyaTava'da yer alan habere göre; Ünlü şarkıcının kızı Bilge rolüne ise sürpriz bir oyuncu hayat veriyor.

  4. 2004 yılında seyirciyle buluşan Türk dizi tarihinin unutulmaz projelerinden Aliye'de Sanem Çelik ile Halit Ergenç'in kızı Ayşe Karahan'ı canlandıran Su Dura, bu kez duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği "Dostlar Durağı"nda Alişan'ın kızına hayat veriyor.

    2004 yılında seyirciyle buluşan Türk dizi tarihinin unutulmaz projelerinden Aliye'de Sanem Çelik ile Halit Ergenç'in kızı Ayşe Karahan'ı canlandıran Su Dura, bu kez duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği "Dostlar Durağı"nda Alişan'ın kızına hayat veriyor.

  5. Aynı zamanda Cem Özer'in senarist eşi Pınar Dura'nın da akrabası olan 18 yaşındaki Su Dura, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar'da öğrenim görüyor.

    Aynı zamanda Cem Özer'in senarist eşi Pınar Dura'nın da akrabası olan 18 yaşındaki Su Dura, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar'da öğrenim görüyor.