İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kaygısızlar`In Eleman`I Şimdi Ne Yapıyor?

Kaygısızlar`ın Eleman`ı şimdi ne yapıyor?

  1. 15 yaşındayken İsveç'te geçen bir film ile beyaz perdeye adımını attı.

    15 yaşındayken İsveç'te geçen bir film ile beyaz perdeye adımını attı.

  2. Büyüme hormonları düzgün çalışmadığı için 7 yaşında çocuk rolündeydi.

    Büyüme hormonları düzgün çalışmadığı için 7 yaşında çocuk rolündeydi.

  3. Seneler sonra fenomen dizi Kaygısızlar'da 'Eleman' rolüyle karşımıza çıktı. İşte Yalçın Avşar'ın hikayesi ve en son hali...

    Seneler sonra fenomen dizi Kaygısızlar'da 'Eleman' rolüyle karşımıza çıktı. İşte Yalçın Avşar'ın hikayesi ve en son hali...

  4. Yalçın Avşar, henüz çocukken tanıştı beyaz perdeyle. İsveç'te geçen bir filmde 7 yaşındaki bir çocuğu canlandırıyordu. Ama aslında 15 yaşındaydı.

    Yalçın Avşar, henüz çocukken tanıştı beyaz perdeyle. İsveç'te geçen bir filmde 7 yaşındaki bir çocuğu canlandırıyordu. Ama aslında 15 yaşındaydı.

  5. Güneş ve Barbro Karabuda'nın 1982 yılında Zülfü Livaneli'nin "Arafat'ta Bir Çocuk" kitabından uyarlayıp çektikleri "Kara Kafalılar" adlı televizyon filmi o dönemde başta İsveç olmak üzere tüm dünya televizyonlarında gösterilerek büyük yankı uyandırmıştı.

    Güneş ve Barbro Karabuda'nın 1982 yılında Zülfü Livaneli'nin "Arafat'ta Bir Çocuk" kitabından uyarlayıp çektikleri "Kara Kafalılar" adlı televizyon filmi o dönemde başta İsveç olmak üzere tüm dünya televizyonlarında gösterilerek büyük yankı uyandırmıştı.

  6. Yalçın Avşar'ın büyüme gelişme hormonları çalışmıyordu. Bu sebeple yaşından çokça küçük gösteriyordu. Türkiye'de tedavi imkansız, ilaçlar ise çok pahalıydı.

    Yalçın Avşar'ın büyüme gelişme hormonları çalışmıyordu. Bu sebeple yaşından çokça küçük gösteriyordu. Türkiye'de tedavi imkansız, ilaçlar ise çok pahalıydı.

  7. Kadavradan alınan emzimlerle yapılan bir ilaçtı. Tüm ülke, yoksul bir Türk ailesinin evladı olan küçük Yalçın'ın derdine çare aramaya başladı. Kısa süre sonra 2 yaş büyük ağabeyinin de aynı derdin kurbanı olduğu ortaya çıktı.

    Kadavradan alınan emzimlerle yapılan bir ilaçtı. Tüm ülke, yoksul bir Türk ailesinin evladı olan küçük Yalçın'ın derdine çare aramaya başladı. Kısa süre sonra 2 yaş büyük ağabeyinin de aynı derdin kurbanı olduğu ortaya çıktı.

  8. O sırada İsveç'te defalarca banka soymuş, yıllarca hapis yatmış, dışarı çıkınca hayatını anlatan kitap yazarak servete kavuşmuş ünlü gangster Tore Karte, tövbekar olmuş, servetini yardım kuruluşlarıyla paylaşmaktaydı.

    O sırada İsveç'te defalarca banka soymuş, yıllarca hapis yatmış, dışarı çıkınca hayatını anlatan kitap yazarak servete kavuşmuş ünlü gangster Tore Karte, tövbekar olmuş, servetini yardım kuruluşlarıyla paylaşmaktaydı.

  9. 1982'de Yalçın'ın pahalı tedavisini üstlendi ve bu girişimi ülke çapında sansasyon yarattı. Eski gangsterin yıllarca yaptığı yardımla abi kardeş makul boya ulaştı.

    1982'de Yalçın'ın pahalı tedavisini üstlendi ve bu girişimi ülke çapında sansasyon yarattı. Eski gangsterin yıllarca yaptığı yardımla abi kardeş makul boya ulaştı.

  10. Tedavi olan Avşar Türkiye'ye döndü ve oyunculuğa devam etti. Sonrasında 'Kaygısızlar' gibi birçok projede yer aldı.

    Tedavi olan Avşar Türkiye'ye döndü ve oyunculuğa devam etti. Sonrasında 'Kaygısızlar' gibi birçok projede yer aldı.

  11. Yalçın Avşar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyunculuğa devam ediyor. İşte Avşar'ın son hali...

    Yalçın Avşar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyunculuğa devam ediyor. İşte Avşar'ın son hali...