Apple'dan Sürpriz İphone Hamlesi

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı

  1. ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz yılın eylül ayında serinin 10'uncu yılına özel geliştirdiği iPhone X modeli ile birlikte iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de tanıtmıştı. Bu iki modele yeni bir renk seçeneği geldi.

    ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz yılın eylül ayında serinin 10'uncu yılına özel geliştirdiği iPhone X modeli ile birlikte iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de tanıtmıştı. Bu iki modele yeni bir renk seçeneği geldi.

  2. Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratan ve bu hastalığa karşı savaşan (RED) organizasyonuna verdiği destek biliniyor.    Şirket Product (RED) şemsiyesi altında, birçok ürünününkırmızı renkli özel versiyonlarını çıkarmıştı. Şimdi bu ürünler arasına iPhone 8 ve iPhone 8 Plus da katıldı.

    Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratan ve bu hastalığa karşı savaşan (RED) organizasyonuna verdiği destek biliniyor. Şirket Product (RED) şemsiyesi altında, birçok ürünününkırmızı renkli özel versiyonlarını çıkarmıştı. Şimdi bu ürünler arasına iPhone 8 ve iPhone 8 Plus da katıldı.

  3. ABD merkezli teknoloji devi Apple, kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini yaptığı resmi duyuru ile görücüye çıkardı.

    ABD merkezli teknoloji devi Apple, kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini yaptığı resmi duyuru ile görücüye çıkardı.

  4. Apple'dan yapılan resmi açıklama ile cihazların ABD fiyatları da belli oldu. Kırmızı renkli modeller 699 dolardan başlayan fiyatlar ile raflardaki yerini alacak.

    Apple'dan yapılan resmi açıklama ile cihazların ABD fiyatları da belli oldu. Kırmızı renkli modeller 699 dolardan başlayan fiyatlar ile raflardaki yerini alacak.

  5. Kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihine dair resmi bir açıklama ise bulunmuyor. Geçtiğimiz yıl ülkemizde satışa sunulan modeller ülkemizde 4 bin 199 ve 4 bin 799 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

    Kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihine dair resmi bir açıklama ise bulunmuyor. Geçtiğimiz yıl ülkemizde satışa sunulan modeller ülkemizde 4 bin 199 ve 4 bin 799 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

  6. Kırmızı iPhone 8 fiyatı 4 bin 999 TL ve kırmızı iPhone 8 Plus fiyatı ise 5 bin 599 TL olması bekleniyor.

    Kırmızı iPhone 8 fiyatı 4 bin 999 TL ve kırmızı iPhone 8 Plus fiyatı ise 5 bin 599 TL olması bekleniyor.