İphone X Plus Ve İphone SE 2 Böyle Görünecek

İşte yeni konsept tasarımlar...

  1. Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtması beklenen akıllı telefon modelleri iPhone X Plus ve iPhone SE 2 ile ilgili yeni konsept tasarımlar paylaşıldı.

    Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtması beklenen akıllı telefon modelleri iPhone X Plus ve iPhone SE 2 ile ilgili yeni konsept tasarımlar paylaşıldı.

  2. Apple uzun yıllar boyunca telefonlardaki kamera performansı liderliğini elinde tutuyor. Firma yakın zamanda yeni Apple iPhone X Plus ve iPhone SE 2 ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

    Apple uzun yıllar boyunca telefonlardaki kamera performansı liderliğini elinde tutuyor. Firma yakın zamanda yeni Apple iPhone X Plus ve iPhone SE 2 ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

  3. Bu yeni telefonlardan iPhone X Plus ise 3 arka kamerasıyla dikkat çekecek.

    Bu yeni telefonlardan iPhone X Plus ise 3 arka kamerasıyla dikkat çekecek.

  4. Bu üçüncü kamera 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca bu kamerada 6P lens olacağı düşünülüyor. Bu sayede cihazın 5x yakınlaştırma yapmasına olanacak sağlanacak.

    Bu üçüncü kamera 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca bu kamerada 6P lens olacağı düşünülüyor. Bu sayede cihazın 5x yakınlaştırma yapmasına olanacak sağlanacak.

  5. iPhone SE 2'nin tasarımında ise arka tarafta tek kamera bulunuyor. Martin Hajek'in paylaştığı bu tasarımlar Apple'ın konseptine oldukça uyuyor. Bu yüzden en olası tasarımlar olarak bakılıyor.

    iPhone SE 2'nin tasarımında ise arka tarafta tek kamera bulunuyor. Martin Hajek'in paylaştığı bu tasarımlar Apple'ın konseptine oldukça uyuyor. Bu yüzden en olası tasarımlar olarak bakılıyor.

  6. İşte tasarımcı Martin Hajek tarafından sızıntılara göre hazırlanan iPhone X Plus ve iPhone SE 2 konsept görüntüleri;

    İşte tasarımcı Martin Hajek tarafından sızıntılara göre hazırlanan iPhone X Plus ve iPhone SE 2 konsept görüntüleri;