Bize İhanet Ettin Cem!

MFÖ grubu önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi

  1. MFÖ grubu önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Grubu dinlemeye gidenler arasında Cem Yılmaz ve Defne Samyeli de vardı.

    MFÖ grubu önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Grubu dinlemeye gidenler arasında Cem Yılmaz ve Defne Samyeli de vardı.

  2. BAYRAMI Bodrum’da geçiren Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, önceki akşam MFÖ’nün Bodrum’daki konserini izlemeye gitti. Yakın arkadaşı Yılmaz’ın seyirciler arasında olduğunu gören Mazhar Alanson, konser boyunca sık sık ünlü komedyene takıldı.

    BAYRAMI Bodrum’da geçiren Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, önceki akşam MFÖ’nün Bodrum’daki konserini izlemeye gitti. Yakın arkadaşı Yılmaz’ın seyirciler arasında olduğunu gören Mazhar Alanson, konser boyunca sık sık ünlü komedyene takıldı.

  3. Gecenin sonlarına doğru da ona “Kenan Doğulu ile birlikte çalıyorsun, bunu ihanet kabul ediyorum” diye seslenip sahneye davet etti.

    Gecenin sonlarına doğru da ona “Kenan Doğulu ile birlikte çalıyorsun, bunu ihanet kabul ediyorum” diye seslenip sahneye davet etti.

  4. Seyircilerin alkışları arasında sahneye çıkan Cem Yılmaz, “60’tan 2018’e gençlerin ümidi oldular. Hani söylerler ya Mazhar, Fuat, Özkan. Biz onları bu kadar zannederiz. Alakası yok. Bir bu kadar da yerin altında” dedikten sonra darbukayı eline aldı.

    Seyircilerin alkışları arasında sahneye çıkan Cem Yılmaz, “60’tan 2018’e gençlerin ümidi oldular. Hani söylerler ya Mazhar, Fuat, Özkan. Biz onları bu kadar zannederiz. Alakası yok. Bir bu kadar da yerin altında” dedikten sonra darbukayı eline aldı.

  5. Çok geçmeden ondan vazgeçip baterinin başına geçen Yılmaz, “Ele Güne Karşı” şarkısını MFÖ ile birlikte seslendirdi. Finalde ise grubun yeni üyesi olmaya aday olduğunu dile getirdi.

    Çok geçmeden ondan vazgeçip baterinin başına geçen Yılmaz, “Ele Güne Karşı” şarkısını MFÖ ile birlikte seslendirdi. Finalde ise grubun yeni üyesi olmaya aday olduğunu dile getirdi.

  6. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile evlilik planları yapmaya başladıkları iddiasıyla ilgili “Öyle bir şey yok şu an” dedi.

    Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile evlilik planları yapmaya başladıkları iddiasıyla ilgili “Öyle bir şey yok şu an” dedi.

  7. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ile fotoğraf çektirmek isteyenler bir türlü yerlerine dönmeyince, duruma görevliler müdahale etti.

    Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ile fotoğraf çektirmek isteyenler bir türlü yerlerine dönmeyince, duruma görevliler müdahale etti.

  8. Onlar görevini yapıyordu

    Onlar görevini yapıyordu

  9. Konserin başlarında güvenlik görevlileri ile Cem Yılmaz hayranları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları Cem Yılmaz-Defne Samyeli çiftinin önünden ayrılmayınca, konser akışının aksamaması için 4 güvenlik görevlisi duruma müdahale etti.

    Konserin başlarında güvenlik görevlileri ile Cem Yılmaz hayranları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları Cem Yılmaz-Defne Samyeli çiftinin önünden ayrılmayınca, konser akışının aksamaması için 4 güvenlik görevlisi duruma müdahale etti.

  10. Bu durum sosyal medyaya “Özel korumalar Cem Yılmaz’ın çevresinde kuş uçurtmadı” şeklinde yansıyınca, ünlü komedyen Twitter’da şu açıklamayı yaptı: “Konsere gittik dün, çok güzeldi. Konser alanının görevlileri ‘Lütfen oturun konser başlayacak, yapmayın, buraya toplanmayın’ diyerek görevlerini yapmaya çalışıyorlardı. Yarın ‘Etten duvar ördürdü, korumaları dehşet saçtı’ yazacaklar dedim ve hiç şaşırtmadılar!”

    Bu durum sosyal medyaya “Özel korumalar Cem Yılmaz’ın çevresinde kuş uçurtmadı” şeklinde yansıyınca, ünlü komedyen Twitter’da şu açıklamayı yaptı: “Konsere gittik dün, çok güzeldi. Konser alanının görevlileri ‘Lütfen oturun konser başlayacak, yapmayın, buraya toplanmayın’ diyerek görevlerini yapmaya çalışıyorlardı. Yarın ‘Etten duvar ördürdü, korumaları dehşet saçtı’ yazacaklar dedim ve hiç şaşırtmadılar!”