Yiyeceğine Göre Kalori Nasıl Yakılır?

İşte besinlerdeki miktara göre kalori yakma süreleri...

  1. Yiyeceğine göre kalori nasıl yakılır?  <br>  İdeal bir vücuda sahip olmak istiyor ancak tükettiğiniz yiyeceklerden de vazgeçmek istemiyorsanız, bazı yöntemleri uygulayarak bu isteğinizi gerçekleştirmek mümkün.    İşte besinlerdeki miktara göre kalori yakma süreleri...

    Yiyeceğine göre kalori nasıl yakılır?
    İdeal bir vücuda sahip olmak istiyor ancak tükettiğiniz yiyeceklerden de vazgeçmek istemiyorsanız, bazı yöntemleri uygulayarak bu isteğinizi gerçekleştirmek mümkün. İşte besinlerdeki miktara göre kalori yakma süreleri...

  2. PİZZA    Fırından sıcak bir şekilde çıkan  180 gramlık pizzada yaklaşık 330 kalori vardır. Bu kaloriyi yakmak için ise 1 saat boyunca dinlenmeden yüzmek gerekir.

    PİZZA Fırından sıcak bir şekilde çıkan 180 gramlık pizzada yaklaşık 330 kalori vardır. Bu kaloriyi yakmak için ise 1 saat boyunca dinlenmeden yüzmek gerekir.

  3. HAMBURGER MENÜ    Tüketilen hamburgerin ekmeğine ve etin gramajına göre miktarı değişen kaloride 110 gramlık hamburger 240 kaloriye denktir. Bu kaloriden kurtulmak için tempolu bir şekilde 2 saat yürümelisiniz.

    HAMBURGER MENÜ Tüketilen hamburgerin ekmeğine ve etin gramajına göre miktarı değişen kaloride 110 gramlık hamburger 240 kaloriye denktir. Bu kaloriden kurtulmak için tempolu bir şekilde 2 saat yürümelisiniz.

  4. ÇİKOLATALI PASTA    Tatlı krizine giren kadınların tükettikleri 70 gramlık dilim çikolata pastalar, ortalama 275 kaloriye denk. Kalorisinden kurtulmak için ise 2 buçuk saat ev işi yapmak şart.

    ÇİKOLATALI PASTA Tatlı krizine giren kadınların tükettikleri 70 gramlık dilim çikolata pastalar, ortalama 275 kaloriye denk. Kalorisinden kurtulmak için ise 2 buçuk saat ev işi yapmak şart.

  5. BAKLAVA    40 gramlık baklava ortalama 240 kaloriye denk olacağından dolayı 1 buçuk saat durmadan dans ederek kalori yakabilirsiniz.

    BAKLAVA 40 gramlık baklava ortalama 240 kaloriye denk olacağından dolayı 1 buçuk saat durmadan dans ederek kalori yakabilirsiniz.

  6. KAHVE    Sütlü kahve içeceğiniz zaman ortalama 150-160 kaloriyi vücudunuza almış olursunuz. Bu kaloriyi yakmak için ise 3,5 saat bulaşık yıkamalısınız.

    KAHVE Sütlü kahve içeceğiniz zaman ortalama 150-160 kaloriyi vücudunuza almış olursunuz. Bu kaloriyi yakmak için ise 3,5 saat bulaşık yıkamalısınız.

  7. LAHMACUN    Sadece 1 lahmacunun kalori miktarı yaklaşık 160 dır. Kalori yakımı için ise yarım saat basketbol oynamalısınız

    LAHMACUN Sadece 1 lahmacunun kalori miktarı yaklaşık 160 dır. Kalori yakımı için ise yarım saat basketbol oynamalısınız

  8. PATATES KIZARTMASI    Ketçap, mayonez ve patates üçlüsünün toplam kalori miktarı 558'e denktir. Bu kalorilerden acil olarak kurtulmak istiyorsanız 1 buçuk saat boyunca yüksek hızda kürek çekmelisiniz.

    PATATES KIZARTMASI Ketçap, mayonez ve patates üçlüsünün toplam kalori miktarı 558'e denktir. Bu kalorilerden acil olarak kurtulmak istiyorsanız 1 buçuk saat boyunca yüksek hızda kürek çekmelisiniz.