Survivor Şampiyonu Kanal D'nin Sevilen Dizisine Dahil Oldu

Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve Med Yapım-MF Yapım imzalı, Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna 2 transfer oldu.

  1. Kanal D'nin, Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu.

    Kanal D'nin, Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu.

  2. Kanal D'nin, Med Yapım-MF Yapım imzalı, Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu. Bir Litre Gözyaşı, pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

    Kanal D'nin, Med Yapım-MF Yapım imzalı, Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu. Bir Litre Gözyaşı, pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

  3. SURVİVOR ŞAMPİYONU DİZİYE DAHİL OLDU: Başrollerini Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı'nda hikâye, beş yıl sonrası ile başlıyor. Okulu bitirip yeni bir yolculuğa çıkan Cihan'ın, neler yaşadığı ve nasıl bir maceraya başlayacağı büyük bir merak konusu. Yeni bölümlerinde Bir Litre Gözyaşı'nın kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu.

    SURVİVOR ŞAMPİYONU DİZİYE DAHİL OLDU: Başrollerini Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı'nda hikâye, beş yıl sonrası ile başlıyor. Okulu bitirip yeni bir yolculuğa çıkan Cihan'ın, neler yaşadığı ve nasıl bir maceraya başlayacağı büyük bir merak konusu. Yeni bölümlerinde Bir Litre Gözyaşı'nın kadrosuna Türkü Turan ve Ogeday Girişken, dahil oldu.

  4. Türkü Turan, zengin bir ailenin şımarık kızı olan Kıvılcım karakterine hayat erecek. Büyük bir moda ve tasarım şirketinin sahibi olan Kıvılcım, genç yaşına rağmen hırsıyla mesleğinde başarıya ulaşmıştır.,

    Türkü Turan, zengin bir ailenin şımarık kızı olan Kıvılcım karakterine hayat erecek. Büyük bir moda ve tasarım şirketinin sahibi olan Kıvılcım, genç yaşına rağmen hırsıyla mesleğinde başarıya ulaşmıştır.,

  5. BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?: Hüznü ve mücadeleyi içinde barındıran yeni dizi Bir litre gözyaşı konusu: Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: "Aşk". Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

    BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?: Hüznü ve mücadeleyi içinde barındıran yeni dizi Bir litre gözyaşı konusu: Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: "Aşk". Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

  6. Survivor gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken 2017 yılı şampiyonu oldu. Peki kimdir Ogeday Girişken , Survivor adasına giderken geride bıraktığı sevgilisini adı ne? Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biriydi.

    Survivor gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken 2017 yılı şampiyonu oldu. Peki kimdir Ogeday Girişken , Survivor adasına giderken geride bıraktığı sevgilisini adı ne? Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biriydi.

  7. Milli olan Ogeday Girişken Fenerbahçe kürek takımında yer alıyor. 1992 doğumlu olan Ogeday Girişken instagram sayfasında özel hayatına dair paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan Ogeday Girişken en çok paylaşımı da sevgilisi İlayda Yalçın ile yapmış.

    Milli olan Ogeday Girişken Fenerbahçe kürek takımında yer alıyor. 1992 doğumlu olan Ogeday Girişken instagram sayfasında özel hayatına dair paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan Ogeday Girişken en çok paylaşımı da sevgilisi İlayda Yalçın ile yapmış.