Kriz Büyüyor! Beren Saat'in Instagram'ında Dikkat Çeken Detay...

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in 4.5 yıllık evliliğinde kriz büyüyor.

  1. Kenan Doğulu ile Beren Saat'in 4.5 yıllık evliliğinde kriz büyüyor.

    Kenan Doğulu ile Beren Saat'in 4.5 yıllık evliliğinde kriz büyüyor.

  2. Beren Saat dün Instagram'da temizlik yaptı. Sildiği fotoğraflar arasında Kenan Doğulu ile 30 Temmuz 2014'te, Amerika-Malibu'daki düğünlerine ait kare de vardı.

    Beren Saat dün Instagram'da temizlik yaptı. Sildiği fotoğraflar arasında Kenan Doğulu ile 30 Temmuz 2014'te, Amerika-Malibu'daki düğünlerine ait kare de vardı.

  3. Takipçileri Beren Saat'e ''Düğün fotoğrafını silmeniz çok manidar'', ''Evlilik bitiyor mu?'' şeklinde yorum ve sorular yöneltti. Oyuncu hiçbirine cevap vermedi

    Takipçileri Beren Saat'e ''Düğün fotoğrafını silmeniz çok manidar'', ''Evlilik bitiyor mu?'' şeklinde yorum ve sorular yöneltti. Oyuncu hiçbirine cevap vermedi

  4. Beren Saat, Kenan Doğulu ile olan 14 Şubat ve 5 Mart 2015 tarihli paylaşımlara dokunmadı. Bu arada 2004'te trafik kazasında kaybettiği ilk aşkı Efe Güray'ın fotoğrafı sayfasında duruyor. Kenan Doğulu ile Beren Saat birbirlerini takip etmeye devam ediyor.

    Beren Saat, Kenan Doğulu ile olan 14 Şubat ve 5 Mart 2015 tarihli paylaşımlara dokunmadı. Bu arada 2004'te trafik kazasında kaybettiği ilk aşkı Efe Güray'ın fotoğrafı sayfasında duruyor. Kenan Doğulu ile Beren Saat birbirlerini takip etmeye devam ediyor.

  5. Beren Saat, Instagram'da adının yazılı olduğu bölümde 'E' harflerini büyük kullanmış. Bunu eski aşkı Efe'ye ithafen yaptığı konuşuluyor.

    Beren Saat, Instagram'da adının yazılı olduğu bölümde 'E' harflerini büyük kullanmış. Bunu eski aşkı Efe'ye ithafen yaptığı konuşuluyor.