Whatsapp'tan Tepki Çeken Adım

WhatsApp'tan tepki çeken adım

  1. WhatsApp'tan tepki çeken adım: Beklenen özellik olmayacak!Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp için uzun bir süredir beklenen özellik ortadan kayboldu.

    WhatsApp'tan tepki çeken adım: Beklenen özellik olmayacak!Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp için uzun bir süredir beklenen özellik ortadan kayboldu.

  2. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu sefer yeni özelliği ile değil gelmeyen bir özellik ile gündemde.

    Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu sefer yeni özelliği ile değil gelmeyen bir özellik ile gündemde.

  3. WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı karanlık modu hiçbir açıklama yapmadan Android uygulamasından kaldırdı.

    WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı karanlık modu hiçbir açıklama yapmadan Android uygulamasından kaldırdı.

  4. Zira WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı karanlık modu hiçbir açıklama yapmadan Android uygulamasından kaldırdı.Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp için uzun bir süredir beklenen özelliği kaldırması tepkilere neden oldu.

    Zira WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı karanlık modu hiçbir açıklama yapmadan Android uygulamasından kaldırdı.Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp için uzun bir süredir beklenen özelliği kaldırması tepkilere neden oldu.