Telefonlar Değişiyor...

Android Q işte böyle görünüyor! Telefonlar değişiyor...

  1. Telefonlarda Android Q dönemi resmen başlıyor! Bakın telefonunuzda neler değişecek neler?

    Telefonlarda Android Q dönemi resmen başlıyor! Bakın telefonunuzda neler değişecek neler?

  2. Android Q, büyük ölçüde gizliliğe odaklanıyor ve Android sahiplerine hangi verileri paylaştıkları konusunda daha hassas bir kontrol sağlıyor. Hangi bilgi uygulamalarının isteyebileceği konusunda daha katı sınırlar oluşturuyor.

    Android Q, büyük ölçüde gizliliğe odaklanıyor ve Android sahiplerine hangi verileri paylaştıkları konusunda daha hassas bir kontrol sağlıyor. Hangi bilgi uygulamalarının isteyebileceği konusunda daha katı sınırlar oluşturuyor.

  3. Android Q'da oynayan canlı görüntülerin alt yazıları otomatik olarak görüntülenecek; bunun için ayrıca bir uygulama indirmenize gerek kalmayacak. Canlı Altyazıları açıp kapatmak için yapmanız gereken de oldukça basit: Ses açıp kapama tuşunun hemen altındaki ilgili simgeye dokunun!

    Android Q'da oynayan canlı görüntülerin alt yazıları otomatik olarak görüntülenecek; bunun için ayrıca bir uygulama indirmenize gerek kalmayacak. Canlı Altyazıları açıp kapatmak için yapmanız gereken de oldukça basit: Ses açıp kapama tuşunun hemen altındaki ilgili simgeye dokunun!

  4. En sevdiğimiz yeni özelliklerden biri de Android Pie'da aşina olduğumuz geri bırakma düğmesinin artık olmaması. Geri gitmek için ekranda parmağınızı sola veya sağa kaydırabilirsiniz.Yukarı kaydırıp aşağıdan tutarsanız, açık uygulamaları değiştirebilirsiniz.

    En sevdiğimiz yeni özelliklerden biri de Android Pie'da aşina olduğumuz geri bırakma düğmesinin artık olmaması. Geri gitmek için ekranda parmağınızı sola veya sağa kaydırabilirsiniz.Yukarı kaydırıp aşağıdan tutarsanız, açık uygulamaları değiştirebilirsiniz.

  5. Gece Modu da resmen telefonlara yüklenmiş olacak. İşte böyle görünüyor...Gece Modu'nu aktif hale getirmek için hızlı erişim kontrollerinde Battery Saver seçeneğine dokunmanız yeterli.

    Gece Modu da resmen telefonlara yüklenmiş olacak. İşte böyle görünüyor...Gece Modu'nu aktif hale getirmek için hızlı erişim kontrollerinde Battery Saver seçeneğine dokunmanız yeterli.

  6. Ve bu adımdan sonra telefon tamamen kararmış oluyor.

    Ve bu adımdan sonra telefon tamamen kararmış oluyor.

  7. Android Q ile birlikte telefonların batarya ömrü de artık böyle görünüyor.

    Android Q ile birlikte telefonların batarya ömrü de artık böyle görünüyor.

  8. Telefonunuzun fişi çekildiğinde, bataryanızın ne kadar süre dayanacağına dair bir tahmin görüntülemek için durum çubuğundan aşağı kaydırın.

    Telefonunuzun fişi çekildiğinde, bataryanızın ne kadar süre dayanacağına dair bir tahmin görüntülemek için durum çubuğundan aşağı kaydırın.