Dikkat! Uzun Süre Bu Tuşa Basılı Tutarsanız...

Telefon sahipleri dikkat! Uzun süre bu tuşa basılı tutarsanız...

  1. Whatsapp'ta yazışırken Space yani Boşluk tuşuna uzun süre basılı tutmayı hiç denediniz mi? Çok işinize yarayacak bir özellik içinde gizli!

    Whatsapp'ta yazışırken Space yani Boşluk tuşuna uzun süre basılı tutmayı hiç denediniz mi? Çok işinize yarayacak bir özellik içinde gizli!

  2. Önce Whatsapp veya iMessage'ı açın; ardından yazdığınız ama henüz göndermediğiniz metin ekrandayken Space tuşuna dokunun.

    Önce Whatsapp veya iMessage'ı açın; ardından yazdığınız ama henüz göndermediğiniz metin ekrandayken Space tuşuna dokunun.

  3. Klavyeden her şey silinecek ve siz dokunmaya devam ettiğiniz sürece imleci yazdığınız metnin herhangi bir yerine kolayca kaydırabileceksiniz!

    Klavyeden her şey silinecek ve siz dokunmaya devam ettiğiniz sürece imleci yazdığınız metnin herhangi bir yerine kolayca kaydırabileceksiniz!

  4. Kullandığınız telefonun şarjı son günlerde çabucak bitiyorsa bu ayarı kapatmakla işe başlayın!

    Kullandığınız telefonun şarjı son günlerde çabucak bitiyorsa bu ayarı kapatmakla işe başlayın!

  5. Önce Ayarlar'a girin.

    Önce Ayarlar'a girin.

  6. Ayarlar'a girikten sonra iTunes & App Store ayarına girin.

    Ayarlar'a girikten sonra iTunes & App Store ayarına girin.

  7. Burada Güncellemeler ayarını mutlak suretle kapalı tutun. Böylece uygulamalar kendi kendine güncellenmeyecek ve haberiniz olmadan sürekli interneti kullanıyor olmayacaksınız. Ancak durun, daha bitmedi!

    Burada Güncellemeler ayarını mutlak suretle kapalı tutun. Böylece uygulamalar kendi kendine güncellenmeyecek ve haberiniz olmadan sürekli interneti kullanıyor olmayacaksınız. Ancak durun, daha bitmedi!