Emrah Eşinden Boşanıyor Mu? Karısı Konuştu

Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın eşi Sibel Kirer Erdoğan'dan boşanacağı söyleniyordu. İddialara ilişkin Emrah'ın karısı ilk kez konuştu.

  1. Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen şarkıcı Emrah Erdoğan'ın eşi Sibel Kirer Erdoğan, haklarında çıkan boşanıyorlar haberlerine yalanladı. Yurtdışından gelen arkadaşları ile alışverişe çıkan Sibel Kirer, Emrah ile boşanmadıklarını söyledi.

    Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen şarkıcı Emrah Erdoğan'ın eşi Sibel Kirer Erdoğan, haklarında çıkan boşanıyorlar haberlerine yalanladı. Yurtdışından gelen arkadaşları ile alışverişe çıkan Sibel Kirer, Emrah ile boşanmadıklarını söyledi.

  2. Sibel Kirer Erdoğan, muhabirlere  "Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık, yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil" dedi.

    Sibel Kirer Erdoğan, muhabirlere "Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık, yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil" dedi.

  3. Eşi Emrah'ın müzik ve film çalışmaları içinde olduğunu söyleyen Sibel Erdoğan daha sonra annesi ve arkadaşı ile alışverişe devam etti.

    Eşi Emrah'ın müzik ve film çalışmaları içinde olduğunu söyleyen Sibel Erdoğan daha sonra annesi ve arkadaşı ile alışverişe devam etti.

  4. Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen çiftin bir yıldır evlilik terapisi aldığı söylentileri çıkmıştı.

    Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen çiftin bir yıldır evlilik terapisi aldığı söylentileri çıkmıştı.

  5. Fakat çiftin aldıkları bu terapinin de işe yaramadığı ve ikilinin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

    Fakat çiftin aldıkları bu terapinin de işe yaramadığı ve ikilinin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

  6. Emrah Erdoğan ile Sibel Kirer'in boşanma gerekçelerinin "Fikir ayrılığı ve şiddetli geçimsizlik" olduğu iddia edilmişti.

    Emrah Erdoğan ile Sibel Kirer'in boşanma gerekçelerinin "Fikir ayrılığı ve şiddetli geçimsizlik" olduğu iddia edilmişti.

  7. 2014 senesinde evlenen çiftin Eleysa ve Elyesa adında iki çocuğu bulunuyor.

    2014 senesinde evlenen çiftin Eleysa ve Elyesa adında iki çocuğu bulunuyor.