Bir Zamanlar Çukurova Yıldızının Paylaşımı Tepki Çekti!

ATV ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan Murat Ünalmış, Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla tepki çekti.

  1. Koronavirüs salgını öncesinde her perşembe ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan Murat Ünalmış, Ramazan ayında sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla takipçilerinin tepkisini çekti.

    Koronavirüs salgını öncesinde her perşembe ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan Murat Ünalmış, Ramazan ayında sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla takipçilerinin tepkisini çekti.

  2. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Demir Yaman karakteri sayesinde sosyal medyada da sıkı takip edilen Murat Ünalmış, Ramazan ayında geçmişten kalan bir fotoğrafını Instagram'a yükledi.

    Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Demir Yaman karakteri sayesinde sosyal medyada da sıkı takip edilen Murat Ünalmış, Ramazan ayında geçmişten kalan bir fotoğrafını Instagram'a yükledi.

  3. Yemek yediği anda yaptığı paylaşımı ise Ramazan ayında hoş karşılanmadı. Ünalmış'a bir takipçisi, "Ramazanda böyle sofralar paylaşmasanız" yorumunu yaptı.

    Yemek yediği anda yaptığı paylaşımı ise Ramazan ayında hoş karşılanmadı. Ünalmış'a bir takipçisi, "Ramazanda böyle sofralar paylaşmasanız" yorumunu yaptı.

  4. Takipçisinin yaptığı bu yorum Murat Ünalmış'ı oldukça rahatsız edince yorum yaparak şu soruyu sordu:<br>    "Ne varmış hanımefendi soframızda? Nedir seni rahatsız eden?"

    Takipçisinin yaptığı bu yorum Murat Ünalmış'ı oldukça rahatsız edince yorum yaparak şu soruyu sordu:
    "Ne varmış hanımefendi soframızda? Nedir seni rahatsız eden?"

  5. Murat Ünalmış'ın paylaştığı sofra fotoğrafına gelen yorumlar yalnızca bununla da sınırlı kalmayınca Ünalmış, çareyi fotoğrafını yoruma kapatmakta buldu.

    Murat Ünalmış'ın paylaştığı sofra fotoğrafına gelen yorumlar yalnızca bununla da sınırlı kalmayınca Ünalmış, çareyi fotoğrafını yoruma kapatmakta buldu.