Acun Ilıcalı Herkesi Ağlattı!

TV8 yarışması Survivor'da dokunulmazlık oyununu bu kez ünlüler kaybetti ada konseyinde elenecek isim belli oldu. Acun Ilıcalı ise yaptığı sürprizle herkesi ağlattı.

  1. Survivor dokunulmazlık oyunları sürpriz sonuçlar ortaya koydu. Evrim'in deyimiyle kartlar artık açık ve Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını izleyicinin SMS sonuçları verecek. Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ikinci oyunda fark attı. Gönüllülerin kazanması ile birlikte bu kez ünlüler takımında kazan kaynamaya başladı. Oklar Mert'e döndü. Konseyde ise Evrim'in Nisa'yı kıskandığı iddiası ortalığı karıştırdı. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı sürpriz ise herkesi ağlattı. İşte Survivor adasında yaşananlar.

    Survivor dokunulmazlık oyunları sürpriz sonuçlar ortaya koydu. Evrim'in deyimiyle kartlar artık açık ve Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını izleyicinin SMS sonuçları verecek. Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ikinci oyunda fark attı. Gönüllülerin kazanması ile birlikte bu kez ünlüler takımında kazan kaynamaya başladı. Oklar Mert'e döndü. Konseyde ise Evrim'in Nisa'yı kıskandığı iddiası ortalığı karıştırdı. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı sürpriz ise herkesi ağlattı. İşte Survivor adasında yaşananlar.

  2. Survivor adasında ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmıştı. Ada konseyinde gönüllüler takımındaki sıkıntılar su yüzüne çıktı. Evrim'in yaptığı çıkışlar takımdaki çatlağı gözler önüne serdi.

    Survivor adasında ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmıştı. Ada konseyinde gönüllüler takımındaki sıkıntılar su yüzüne çıktı. Evrim'in yaptığı çıkışlar takımdaki çatlağı gözler önüne serdi.

  3. İlk eleme adayı Berkan<br>  Konseyde Yasin ve Evrim arasında yaşanan tartışma da konuşuldu.  Oylama sırasında Yasin Cemal Can'ın ismini yazdı, Cemal Can da Yasin'den yana oyunu kullandı. Bu hafta yapılan oylama sonunda haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu.

    İlk eleme adayı Berkan
    Konseyde Yasin ve Evrim arasında yaşanan tartışma da konuşuldu. Oylama sırasında Yasin Cemal Can'ın ismini yazdı, Cemal Can da Yasin'den yana oyunu kullandı. Bu hafta yapılan oylama sonunda haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu.

  4. Ünlüler dokunulmazlığı farklı kaybetti<br>  Survivor'daki ikinci dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı motivasyon olarak çok daha güçlü çıktı. Ünlüler takımını düşüren ise oyun öncesi Mert'in yarattığı gerilim oldu. Oyunda gönüllüler takımı ünlülere fark attı ve oyunu 10-4 kazandı. Ünlüler takımı ada konseyi yolcusu olurken, oklar Mert'e döndü. Takım eleme konseyine bir isim belirlemeden çıktı.

    Ünlüler dokunulmazlığı farklı kaybetti
    Survivor'daki ikinci dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı motivasyon olarak çok daha güçlü çıktı. Ünlüler takımını düşüren ise oyun öncesi Mert'in yarattığı gerilim oldu. Oyunda gönüllüler takımı ünlülere fark attı ve oyunu 10-4 kazandı. Ünlüler takımı ada konseyi yolcusu olurken, oklar Mert'e döndü. Takım eleme konseyine bir isim belirlemeden çıktı.

  5. Ada konseyinde Evrim-Nisa atışması  <br>Ünlüler takımının isim yazacağı ada konseyine gönüllüler takımındaki çatlak damga vurdu. Evrim 'kimi istersem yazarım, bana samimiyetsiz geliyor' diyerek Berkan'a laf soktu. Nisa ise Evrim'in davranışlarını eleştirdi. Nisan, 'Aynısını da bana yapıyor, adada günaydın demiyor' dedi. Evrim ise 'Benim Nisa ile yaşanan bir olayım var. Hiç bir şekilde can ciğer kuzu sarması olamam. Nisa ile samimi değiliz. Ben bir şey olmamış gibi adada onunla sohbet edemem. Benim Berkan'la bir olayım yok. Sadece davranışlarını gözlemledim o bana gelmiyor ben ona gitmiyor' yanıtını verdi.

    Ada konseyinde Evrim-Nisa atışması
    Ünlüler takımının isim yazacağı ada konseyine gönüllüler takımındaki çatlak damga vurdu. Evrim 'kimi istersem yazarım, bana samimiyetsiz geliyor' diyerek Berkan'a laf soktu. Nisa ise Evrim'in davranışlarını eleştirdi. Nisan, 'Aynısını da bana yapıyor, adada günaydın demiyor' dedi. Evrim ise 'Benim Nisa ile yaşanan bir olayım var. Hiç bir şekilde can ciğer kuzu sarması olamam. Nisa ile samimi değiliz. Ben bir şey olmamış gibi adada onunla sohbet edemem. Benim Berkan'la bir olayım yok. Sadece davranışlarını gözlemledim o bana gelmiyor ben ona gitmiyor' yanıtını verdi.

  6. Evrim Nisa'yı kıskanıyor<br>  Berkan ise tartışmaya ilişkin bomba bir iddia ortaya attı. İnsanlarla ilgili iyi gözlem yaparım' diyen Berkan durumu şöyle özetledi:  -Evrim ile kampa gittiğimizde samimiyetimizin olmama sebebi Evrim'in davranışlarını sevmiyorum. Evrim'in Nisa'ya bakmasını bile sevmiyorum. Evrim'in Nisa'ya bakarken kıskandığını görüyorum. Orman evinde Evrim'in bandasını kaybolunca 'parkurda ayağı kırılsın diyebilecek bir karaktere sahip'.

    Evrim Nisa'yı kıskanıyor
    Berkan ise tartışmaya ilişkin bomba bir iddia ortaya attı. İnsanlarla ilgili iyi gözlem yaparım' diyen Berkan durumu şöyle özetledi: -Evrim ile kampa gittiğimizde samimiyetimizin olmama sebebi Evrim'in davranışlarını sevmiyorum. Evrim'in Nisa'ya bakmasını bile sevmiyorum. Evrim'in Nisa'ya bakarken kıskandığını görüyorum. Orman evinde Evrim'in bandasını kaybolunca 'parkurda ayağı kırılsın diyebilecek bir karaktere sahip'.

  7. Evrim kıskanıyor mu? <br>  Berkan'ın ortaya attığı 'kıskanıyor' iddiasına Evrim şu karşılığı verdi:   -Benim Nisa'yı kıskanmam gibi komik bir durum olamaz. Nisa ile ne aynı yaşta ne aynı kulvardayız. Karakterimiz bile aynı değil. Zıt insanlarız. Onu bir köşeye atın. Benim için bandanam önemli. Donuna sahip çıkan bandasına da sahip çıksın

    Evrim kıskanıyor mu?
    Berkan'ın ortaya attığı 'kıskanıyor' iddiasına Evrim şu karşılığı verdi: -Benim Nisa'yı kıskanmam gibi komik bir durum olamaz. Nisa ile ne aynı yaşta ne aynı kulvardayız. Karakterimiz bile aynı değil. Zıt insanlarız. Onu bir köşeye atın. Benim için bandanam önemli. Donuna sahip çıkan bandasına da sahip çıksın

  8. Bir konuşursam ortalık karışır<br>  Acun Ilıcalı yaşananları Cemal Can'a sordu. 'Kimi haklı görüyorsun' diye Acun Ilıcalı 'Ben konuşursam ortalık karışır' dedi. Acun Ilıcalı 'şimdi tam zamanı konuşmanın' deyince Evrim'in ilk günden beri Berkan'dan hoşlanmadığını söyledi. Cemal Can kimin haklı olduğunu ise söyleyemeyeceğini belirtti. Acun Ilıcalı, 'Evrim ile Nisa' arasındaki problemde kimi haklı görüyorsun' deyince Cemal Can, 'Nisa'yı haklı görüyorum yakın arkadaşım' karşılığını verdi. Evrim ise 'şıracının şahidi bozacadır' dedi.

    Bir konuşursam ortalık karışır
    Acun Ilıcalı yaşananları Cemal Can'a sordu. 'Kimi haklı görüyorsun' diye Acun Ilıcalı 'Ben konuşursam ortalık karışır' dedi. Acun Ilıcalı 'şimdi tam zamanı konuşmanın' deyince Evrim'in ilk günden beri Berkan'dan hoşlanmadığını söyledi. Cemal Can kimin haklı olduğunu ise söyleyemeyeceğini belirtti. Acun Ilıcalı, 'Evrim ile Nisa' arasındaki problemde kimi haklı görüyorsun' deyince Cemal Can, 'Nisa'yı haklı görüyorum yakın arkadaşım' karşılığını verdi. Evrim ise 'şıracının şahidi bozacadır' dedi.

  9. Survivor'da ağlatan sürpriz<br>  Acun Ilıcalı'nın tüm yarışmacıları ağlatan sürpriz haberi anneler günüyle ilgili oldu. Tüm yarışmacılara annelerinden gelen 30 saniyelik mesajlar izletildi. Annelerinin mesajını alan tüm yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

    Survivor'da ağlatan sürpriz
    Acun Ilıcalı'nın tüm yarışmacıları ağlatan sürpriz haberi anneler günüyle ilgili oldu. Tüm yarışmacılara annelerinden gelen 30 saniyelik mesajlar izletildi. Annelerinin mesajını alan tüm yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

  10. Mert ismi çıkınca şok oldu! Ersin'e bozuldu<br>  Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımının ada konseyi bomba bir ismi ortaya çıkardı. Oylamada 4 kişi Mert'in ismini yazınca ünlü isim şoke oldu. Mert'i özellikle Ersin'in adını yazmış olması şaşırttı ve şunları söyledi:  <br>-Yunus emre ve ersin'den beklemezdim. Özellikle Ersin'den. Keşke bana söyleseydi. Zaten 6 kişi kaldık darılmaca gücenmece yok. Hayırlısı olsun. Şu anda haberim olmadan bu şekilde isim yazılması, beni bıkkınlıktan daha hırslı bir boyuta taşındı. Üstüme gelen adanın şimdi ben üstüne gitmeye başlayacağım. Bunu burdan belirteyim, herkesin hakkında hayırlısı olsun.

    Mert ismi çıkınca şok oldu! Ersin'e bozuldu
    Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımının ada konseyi bomba bir ismi ortaya çıkardı. Oylamada 4 kişi Mert'in ismini yazınca ünlü isim şoke oldu. Mert'i özellikle Ersin'in adını yazmış olması şaşırttı ve şunları söyledi:
    -Yunus emre ve ersin'den beklemezdim. Özellikle Ersin'den. Keşke bana söyleseydi. Zaten 6 kişi kaldık darılmaca gücenmece yok. Hayırlısı olsun. Şu anda haberim olmadan bu şekilde isim yazılması, beni bıkkınlıktan daha hırslı bir boyuta taşındı. Üstüme gelen adanın şimdi ben üstüne gitmeye başlayacağım. Bunu burdan belirteyim, herkesin hakkında hayırlısı olsun.