İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Nisa'dan Cemal Can'a Olay Sözler

Survivor'ın 7 Haziran Pazar akşamı yayımlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi heyecanı yaşandı. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar.

  1. TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'de 2. dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kaybeden takım konseyde bir eleme adayı belirlemek zorunda kaldı.

    TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'de 2. dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kaybeden takım konseyde bir eleme adayı belirlemek zorunda kaldı.

  2. "Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?": Survivor'da finale doğru yaklaşılan her hafta yarışmanın heyecanı giderek artarken, kırmızı ve mavi takımlar, bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi.

    "Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?": Survivor'da finale doğru yaklaşılan her hafta yarışmanın heyecanı giderek artarken, kırmızı ve mavi takımlar, bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi.

  3. Oyunda, yarışmacılar türlü engellerle dolu uzun parkuru aşmaları ve atış kısmına gelmeleri gerekiyordu. Burada ise Önce iki sembolü düşürmeleri gerekiyor, devamında ise kale önündeki engelin kaldırılması sonrasında iki topun sepete sokulması gerekiyordu.

    Oyunda, yarışmacılar türlü engellerle dolu uzun parkuru aşmaları ve atış kısmına gelmeleri gerekiyordu. Burada ise Önce iki sembolü düşürmeleri gerekiyor, devamında ise kale önündeki engelin kaldırılması sonrasında iki topun sepete sokulması gerekiyordu.

  4. Yüksek rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan ise 10'a 8'lik skorla mavi takım oldu. Böylelikle Sercan'ın kaptan olduğu kırmızı takım ada konseyinde bir eleme adayı belirlemek zorunda kaldı.

    Yüksek rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan ise 10'a 8'lik skorla mavi takım oldu. Böylelikle Sercan'ın kaptan olduğu kırmızı takım ada konseyinde bir eleme adayı belirlemek zorunda kaldı.

  5. "Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?": Survivor 2020’de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ada konseyine gitti. Türkiye'ye dönen Acun Ilıcalı'nın İstanbul'daki stüdyodan katıldığı ada konseyinde kırmızı takım için ilk olarak halk oylaması yapıldı.

    "Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?": Survivor 2020’de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ada konseyine gitti. Türkiye'ye dönen Acun Ilıcalı'nın İstanbul'daki stüdyodan katıldığı ada konseyinde kırmızı takım için ilk olarak halk oylaması yapıldı.

  6. "Barış ikinci eleme adayı oldu": Sonrasında eleme adayı belirlemek için kırmızı takım yarışmacıları, gitmesini istedikleri bir arkadaşının ismini yazdılar. Kırmızı takımda alınan karar sonrasında Barış, Survivor 2020’de haftanın ikinci eleme adayı oldu.

    "Barış ikinci eleme adayı oldu": Sonrasında eleme adayı belirlemek için kırmızı takım yarışmacıları, gitmesini istedikleri bir arkadaşının ismini yazdılar. Kırmızı takımda alınan karar sonrasında Barış, Survivor 2020’de haftanın ikinci eleme adayı oldu.

  7. "İlk eleme adayı Cemal Can oldu": Survivor’ın 6 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen 99. bölümde haftanın ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım için ada konseyi toplandı. SMS oylaması sonrasında yarışmacılar, ada oylaması yaptı ve adadan gitmesini istedikleri isimleri yazdılar. İsmi 4 kere yazılan Cemal Can, Survivor 2020’de ilk eleme adayı oldu.

    "İlk eleme adayı Cemal Can oldu": Survivor’ın 6 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen 99. bölümde haftanın ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım için ada konseyi toplandı. SMS oylaması sonrasında yarışmacılar, ada oylaması yaptı ve adadan gitmesini istedikleri isimleri yazdılar. İsmi 4 kere yazılan Cemal Can, Survivor 2020’de ilk eleme adayı oldu.

  8. "Nisa ve Cemal Can'ın arası açıldı":   <br>  Survivor 2020'nin 7 Haziran Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde mavi takımdan Nisa, Cemal Can ve Yasin hakkında iddialarda bulundu. Survivor'da bugüne kadar Cemal Can ile çok yakın arkadaş olan Nisa, şaşırtan açıklamalar yaptı. Nisa, hastaneye kontrole gittiği zaman takım olarak Cemal Can&#8217;ın adının yazılması kararı alındığını öğrendiğini açıkladı ve takım kaptanı Cemal Can için sert eleştirilerde bulundu.

    "Nisa ve Cemal Can'ın arası açıldı":
    Survivor 2020'nin 7 Haziran Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde mavi takımdan Nisa, Cemal Can ve Yasin hakkında iddialarda bulundu. Survivor'da bugüne kadar Cemal Can ile çok yakın arkadaş olan Nisa, şaşırtan açıklamalar yaptı. Nisa, hastaneye kontrole gittiği zaman takım olarak Cemal Can’ın adının yazılması kararı alındığını öğrendiğini açıkladı ve takım kaptanı Cemal Can için sert eleştirilerde bulundu.

  9. Nisa Bölükbaşı, Yasin ile Cemal Can&#8217;ın 4 aydır Evrim&#8217;in gitmesi için uğraştığını belirterek, "Cemal Can&#8217;ın önce Evrim&#8217;i göndermek isteyip şimdi gitmemesi için adını yazdırmasını doğru bulmuyorum.

    Nisa Bölükbaşı, Yasin ile Cemal Can’ın 4 aydır Evrim’in gitmesi için uğraştığını belirterek, "Cemal Can’ın önce Evrim’i göndermek isteyip şimdi gitmemesi için adını yazdırmasını doğru bulmuyorum.

  10. Niye onu kurtarmaya çalışıyorsun? Söylediklerinin arkasında dur ve fikrini değiştirme. Cemal Can kendi düşüncelerinin arkasında durmuyor ve bir kişi bir şey söylediği zaman fikrini değiştiriyor. Sözlerinin ve karakterinin arkasında dur" dedi.

    Niye onu kurtarmaya çalışıyorsun? Söylediklerinin arkasında dur ve fikrini değiştirme. Cemal Can kendi düşüncelerinin arkasında durmuyor ve bir kişi bir şey söylediği zaman fikrini değiştiriyor. Sözlerinin ve karakterinin arkasında dur" dedi.

  11. Takımdan ayrı kaldığını ve küçük olduğu için sözlerinin dinlenmediğini de söyleyen Nisa, "Herkes burada birbirine arkadaş gibi bakıyor ama arkasından bir şeyler çeviriyor. 4 aydır Cemal Can ve Yasin, Evrim'in gitmesi için uğraşıyor. Ama Cemal Can bana 'Evrim ile neler yaşadıysak da artık bu takımın için ve ben onu dışlayamam. 4 kişi artı 1 kişi olmaz bu takım' dedi.

    Takımdan ayrı kaldığını ve küçük olduğu için sözlerinin dinlenmediğini de söyleyen Nisa, "Herkes burada birbirine arkadaş gibi bakıyor ama arkasından bir şeyler çeviriyor. 4 aydır Cemal Can ve Yasin, Evrim'in gitmesi için uğraşıyor. Ama Cemal Can bana 'Evrim ile neler yaşadıysak da artık bu takımın için ve ben onu dışlayamam. 4 kişi artı 1 kişi olmaz bu takım' dedi.

  12. Ama bu takımda o ayrı olan bir kişi benim. Onlar diyorlar ki 'Takımımıza alalım, yüzüne gülelim' ama arkasından bana neler diyorlar. Yüzüne gülme ve arkasından bunları söyleme. Cemal Can ve Yasin ile o kadar takılmıyorum. Onlar sürekli birlikteler.

    Ama bu takımda o ayrı olan bir kişi benim. Onlar diyorlar ki 'Takımımıza alalım, yüzüne gülelim' ama arkasından bana neler diyorlar. Yüzüne gülme ve arkasından bunları söyleme. Cemal Can ve Yasin ile o kadar takılmıyorum. Onlar sürekli birlikteler.

  13. Artık ben yokken kendi aralarında kim bilir neler konuşuyorlardır. Herkes çok konuşuyor. Ben konuşmadığım için herkes şaşırdı. Ben herkes gibi düşüncelerimizi söylüyordum. Ama küçüğüm ve Türkçem kötü diye beni dinlemezlerdi" şeklinde konuştu.

    Artık ben yokken kendi aralarında kim bilir neler konuşuyorlardır. Herkes çok konuşuyor. Ben konuşmadığım için herkes şaşırdı. Ben herkes gibi düşüncelerimizi söylüyordum. Ama küçüğüm ve Türkçem kötü diye beni dinlemezlerdi" şeklinde konuştu.