İşte Acun Ilıcalı'nın Yasin Kararı! Survivor 2020'De Yeni Takımlar...

Heyecanın giderek arttığı Survivor'ın son bölümünde yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için yarıştı. Takım kaptanlığını kazanan isimler, mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını seçti.

  1. Survivor 2020'nin 10 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölümünde yeni kuralların getirilmesiyle sistem değişti. Dün akşam bir kez daha ada yarışmacıları yeni oluşturulacak olan takımların kaptanı olmak için kıran kırana bir mücadeleye giriştiler.

    Survivor 2020'nin 10 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölümünde yeni kuralların getirilmesiyle sistem değişti. Dün akşam bir kez daha ada yarışmacıları yeni oluşturulacak olan takımların kaptanı olmak için kıran kırana bir mücadeleye giriştiler.

  2. Parkurda en başarılı performansı sergileyen ve son ikiye kalan isim yeni takımlarının kaptanları olmaya hak kazanmış oldular. Kaptanlıkları kazanan isimler yapılan ada konseyinde birer birer yarışmacı seçti ve böylelikle kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli oldu.

    Parkurda en başarılı performansı sergileyen ve son ikiye kalan isim yeni takımlarının kaptanları olmaya hak kazanmış oldular. Kaptanlıkları kazanan isimler yapılan ada konseyinde birer birer yarışmacı seçti ve böylelikle kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli oldu.

  3. "Cemal Can ve Ardahan takım kaptanları oldu": Bireysel olarak en iyi parkur performansını göstermeye çalışan yarışmacıları, en kısa sürede parkuru bitirerek tabloda üst sıralarda yer almayı denedi. 9 yarışmacı arasında 5 kişi elendi ve geriye toplamda 4 yarışmacı kaldı.

    "Cemal Can ve Ardahan takım kaptanları oldu": Bireysel olarak en iyi parkur performansını göstermeye çalışan yarışmacıları, en kısa sürede parkuru bitirerek tabloda üst sıralarda yer almayı denedi. 9 yarışmacı arasında 5 kişi elendi ve geriye toplamda 4 yarışmacı kaldı.

  4. 4 yarışmacı ise aralarında oyun oynadı ve kalan son 2 yarışmacı bu haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları oldu. Survivor'da bu hafta son 2'ye kalarak takım kaptanlığını kazanan isimler Ardahan ve Cemal Can oldu.

    4 yarışmacı ise aralarında oyun oynadı ve kalan son 2 yarışmacı bu haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları oldu. Survivor'da bu hafta son 2'ye kalarak takım kaptanlığını kazanan isimler Ardahan ve Cemal Can oldu.

  5. "Mavi takım kimlerden oluştu?": Survivor'da Cemal Can ile yaptığı avantaj oyununu da kazanan Ardahan, ilk yarışmacıyı seçme hakkı elde etti. Çeyrek finali garantilemiş olan Elif'in avantaj oyununu kazanan Ardahan'ın takımına katıldığını Acun Ilıcalı açıkladı. Ardahan ilk seçme hakkını Sercan Yıldırım'dan yana kullandı. Ardahan daha sonra ise Yasin ve Evrim'i takımına seçti.

    "Mavi takım kimlerden oluştu?": Survivor'da Cemal Can ile yaptığı avantaj oyununu da kazanan Ardahan, ilk yarışmacıyı seçme hakkı elde etti. Çeyrek finali garantilemiş olan Elif'in avantaj oyununu kazanan Ardahan'ın takımına katıldığını Acun Ilıcalı açıkladı. Ardahan ilk seçme hakkını Sercan Yıldırım'dan yana kullandı. Ardahan daha sonra ise Yasin ve Evrim'i takımına seçti.

  6. "Nisa Ardahan'ın teklifini Sercan yüzünden reddetti": Diğer takım kaptanı olan Cemal Can'ın yakın arkadaşı Nisa'yı almak isteyen Ardahan, Nisa'nın "Ben Sercan ile aynı takımda olamam" sözü üzerine vazgeçti.

    "Nisa Ardahan'ın teklifini Sercan yüzünden reddetti": Diğer takım kaptanı olan Cemal Can'ın yakın arkadaşı Nisa'yı almak isteyen Ardahan, Nisa'nın "Ben Sercan ile aynı takımda olamam" sözü üzerine vazgeçti.

  7. "Kırmızı takım kimlerden oluştu": Kırmızı takım kaptanı olan Cemal Can, Ardahan'dan sonra ilk seçim hakkını kullandı ve Berkan'ı takımına kattı. Cemal Can daha sonra ise Nisa ve Barış'ı seçti. Böylece kırmızı takım yarışmacıları, Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış'dan oluştu.

    "Kırmızı takım kimlerden oluştu": Kırmızı takım kaptanı olan Cemal Can, Ardahan'dan sonra ilk seçim hakkını kullandı ve Berkan'ı takımına kattı. Cemal Can daha sonra ise Nisa ve Barış'ı seçti. Böylece kırmızı takım yarışmacıları, Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış'dan oluştu.

  8. "Yeni takımlar Acun'u bir kez daha şaşırttı": Acun Ilıcalı ortaya çıkan yeni takımları görünce şaşırdığını söyledi. Ilıcalı, "Gerçekten şaşırdığım iki takım oldu. Çok umduğum takımlar diyemeceğim. Ama asıl sebebi de eski gönülller ve mavi takımdan çıkması oldu. İki kaptan da o taraftan çıkınca takımlar değişeceği de belliydi" ifadelerini kullandı.

    "Yeni takımlar Acun'u bir kez daha şaşırttı": Acun Ilıcalı ortaya çıkan yeni takımları görünce şaşırdığını söyledi. Ilıcalı, "Gerçekten şaşırdığım iki takım oldu. Çok umduğum takımlar diyemeceğim. Ama asıl sebebi de eski gönülller ve mavi takımdan çıkması oldu. İki kaptan da o taraftan çıkınca takımlar değişeceği de belliydi" ifadelerini kullandı.

  9. "Acun Ilıcalı Yasin'i affetmedi": Yasin'in sinirli halleri ve kavgaları Acun Ilıcalı'nın sabrını taşırdı. Yeni kaptanların ve takımların belirleneceği ada konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, Yasin'i sert sözlerle eleştirdi ve yaptırım uygulamaya karar verdiklerini açıkladı.

    "Acun Ilıcalı Yasin'i affetmedi": Yasin'in sinirli halleri ve kavgaları Acun Ilıcalı'nın sabrını taşırdı. Yeni kaptanların ve takımların belirleneceği ada konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, Yasin'i sert sözlerle eleştirdi ve yaptırım uygulamaya karar verdiklerini açıkladı.

  10. "Olayların hemen hepsinde sen varsın": Yasin'e yaptıklarını hatırlatan Acun Ilıcalı, "Bir insan bir hata yaparsa anlarım, 3. hatayı yaparsa anlam veremem. Ama bu hatalar 5,6 diye gidiyorsa da ders almıyor demektir. Bu konuda biz sana her türlü yaklaştık. Yumuşak yaklaşık olmadı, sert yaklaştık olmadı, ceza verdik yine olmadı. Survivor'da problem yaşamadığın yarışmacı kalmadı.

    "Olayların hemen hepsinde sen varsın": Yasin'e yaptıklarını hatırlatan Acun Ilıcalı, "Bir insan bir hata yaparsa anlarım, 3. hatayı yaparsa anlam veremem. Ama bu hatalar 5,6 diye gidiyorsa da ders almıyor demektir. Bu konuda biz sana her türlü yaklaştık. Yumuşak yaklaşık olmadı, sert yaklaştık olmadı, ceza verdik yine olmadı. Survivor'da problem yaşamadığın yarışmacı kalmadı.

  11. Ama sen asla ve asla bu hareketleri yapmaktan vazgeçmiyorsun. İki hafta önce Evrim'e inanılmaz çirkin hareket yaptın, daha sonra 'Döverim seni' diye Sercan'a bağırarak sahada gezindin. Bu defa da en yakın arkadaşına saldırdın. Matara fırlattın Cemal Can'ın kafasını sıyırdı, Ardahan'a denk geldi. Survivor'daki 10 olayın 8'inde sen varsın" dedi.

    Ama sen asla ve asla bu hareketleri yapmaktan vazgeçmiyorsun. İki hafta önce Evrim'e inanılmaz çirkin hareket yaptın, daha sonra 'Döverim seni' diye Sercan'a bağırarak sahada gezindin. Bu defa da en yakın arkadaşına saldırdın. Matara fırlattın Cemal Can'ın kafasını sıyırdı, Ardahan'a denk geldi. Survivor'daki 10 olayın 8'inde sen varsın" dedi.

  12. "Survivor'daki emeklerine yazık etme": Yasin'e bundan sonra yaptıkları için karşılık vereceklerini söyleyen Ilıcalı, verdikleri cezayı da açıkladı. Acun, "Yasin MasterChef'ten beri sevdiğim bir yarışmacısın. Survivor'daki emeklerine yazık etme. Bundan sonra senin hiçbir bahaneni dikkate almıyorum.

    "Survivor'daki emeklerine yazık etme": Yasin'e bundan sonra yaptıkları için karşılık vereceklerini söyleyen Ilıcalı, verdikleri cezayı da açıkladı. Acun, "Yasin MasterChef'ten beri sevdiğim bir yarışmacısın. Survivor'daki emeklerine yazık etme. Bundan sonra senin hiçbir bahaneni dikkate almıyorum.

  13. "3 ödülden men edildi": Tek yapmamız gereken artık direkt olarak yaptıklarının karşılığını vermek. Senin sinir patlamalarını kabullenmek zorunda değiliz. Bu yaptıklarını sana iade ediyoruz. Sana yaptırım uygulamaya karar verdik. Sana bundan sonraki 3 ödülden yararlanmama cezası veriyoruz" ifadelerini kullandı.

    "3 ödülden men edildi": Tek yapmamız gereken artık direkt olarak yaptıklarının karşılığını vermek. Senin sinir patlamalarını kabullenmek zorunda değiliz. Bu yaptıklarını sana iade ediyoruz. Sana yaptırım uygulamaya karar verdik. Sana bundan sonraki 3 ödülden yararlanmama cezası veriyoruz" ifadelerini kullandı.

  14. "Ceza vermekte haklısınız": Aldığı cezadan sonra konuşan Yasin, "Arkadaşlarımdan özür diliyorum, kendimi savunacak bir tarafım yok açıkçası. Bahanem yok, ceza vermekte de haklısınız. Daha çok dikkat edeceğim ve kendimi törpüleyeceğim" dedi.

    "Ceza vermekte haklısınız": Aldığı cezadan sonra konuşan Yasin, "Arkadaşlarımdan özür diliyorum, kendimi savunacak bir tarafım yok açıkçası. Bahanem yok, ceza vermekte de haklısınız. Daha çok dikkat edeceğim ve kendimi törpüleyeceğim" dedi.