Survivor'da Evrim Gözyaşlarına Boğuldu!

Survivor'ın 104. bölümde yeni oluşturulan takımlar ilk kez erzak oyununda karşı karşıya geldi. Cemal Can'ın takımı ile Ardahan'ın takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

  1. TV8 ekranlarında 11 Haziran Perşembe günü izleyiciyle buluşan Survivor 2020'de önceki gün Cemal Can ve Ardahan'ın kaptan olduğu yeni mavi ve kırmızı takımlar oluştu. Mavi ve kırmızı takımlar erzak ödülü için kıran kırana bir mücadele yaşadı.

    TV8 ekranlarında 11 Haziran Perşembe günü izleyiciyle buluşan Survivor 2020'de önceki gün Cemal Can ve Ardahan'ın kaptan olduğu yeni mavi ve kırmızı takımlar oluştu. Mavi ve kırmızı takımlar erzak ödülü için kıran kırana bir mücadele yaşadı.

  2. "Erzak oyununu hangi takım kazandı?": Survivor'da Ardahan, Sercan, Elif, Yasin ve Evrim'den oluşan mavi takım ile Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış'ın yer aldığı kırmızı takım arasında nefes kesen bir mücadele sergilendi.

    "Erzak oyununu hangi takım kazandı?": Survivor'da Ardahan, Sercan, Elif, Yasin ve Evrim'den oluşan mavi takım ile Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış'ın yer aldığı kırmızı takım arasında nefes kesen bir mücadele sergilendi.

  3. Hafta boyunca aç kalmamak için erzak ödülünü kazanmak isteyen iki takım yarışmacıları da parkurda son ana kadar sınırlarını zorladı. Müthiş mücadelenin ardından ödülü kazanan takım kırmızı takım oldu.

    Hafta boyunca aç kalmamak için erzak ödülünü kazanmak isteyen iki takım yarışmacıları da parkurda son ana kadar sınırlarını zorladı. Müthiş mücadelenin ardından ödülü kazanan takım kırmızı takım oldu.

  4. Survivor 2020'de ödülü kazanan kırmızı takım yarışmacıları adada mangal partisi verdi. Et, tavuk, köfte onun yanı sıra domates ve biberi mangalda közleyen yarışmacılar, ödüle adeta doydu.

    Survivor 2020'de ödülü kazanan kırmızı takım yarışmacıları adada mangal partisi verdi. Et, tavuk, köfte onun yanı sıra domates ve biberi mangalda közleyen yarışmacılar, ödüle adeta doydu.

  5. "Evrim hüngür hüngür ağladı": Survivor'da yeni takımların oluşmasından sonra ilk erzak oyununda Evrim, Nisa ile karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Evrim, atışlarını kastederek "Nasıl girmiyor ya?" şeklinde bir isyan cümlesi kurdu ve daha sonra sinirlerine hakim olamadı.

    "Evrim hüngür hüngür ağladı": Survivor'da yeni takımların oluşmasından sonra ilk erzak oyununda Evrim, Nisa ile karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Evrim, atışlarını kastederek "Nasıl girmiyor ya?" şeklinde bir isyan cümlesi kurdu ve daha sonra sinirlerine hakim olamadı.

  6. Parkurdaki havuza giren ve arkadaşlarından uzaklaşan Evrim uzun süre ağladı. Daha sonra takım arkadaşı Elif'in yanına gittiği Evrim, "Zorlanıyorum, ağlamak istiyorum. Yenilince üzülüyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Elif ise arkadaşına destek olarak sakinleştirmeye çalıştı.

    Parkurdaki havuza giren ve arkadaşlarından uzaklaşan Evrim uzun süre ağladı. Daha sonra takım arkadaşı Elif'in yanına gittiği Evrim, "Zorlanıyorum, ağlamak istiyorum. Yenilince üzülüyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Elif ise arkadaşına destek olarak sakinleştirmeye çalıştı.

  7. Survivor'da bu haftaki erzak oyununu kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım yarışmacıları Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan ödül olarak mangalda et pişirerek ziyafet çekti.

    Survivor'da bu haftaki erzak oyununu kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım yarışmacıları Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan ödül olarak mangalda et pişirerek ziyafet çekti.