'Geçinemiyorum' Diyen Akalın İki Araçla Birden...

Korona döneminde konserlerin iptal edilmesinin ardından 'Geçinemiyorum' diyen Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile birlikte görüntülendi... İkilinin ayrı ayrı lüks araçla dışarı çıkması gözlerden kaçmadı.

  1. Ünlü popçu Demet Akalın ve Okan Kurt çifti önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Konserleri iptal olduğu için ekonomik zorluklar yaşadığını söyleyen Akalın'ın Kurt'la iki lüks araçla Nişantaşı'na gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

    Ünlü popçu Demet Akalın ve Okan Kurt çifti önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Konserleri iptal olduğu için ekonomik zorluklar yaşadığını söyleyen Akalın'ın Kurt'la iki lüks araçla Nişantaşı'na gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

  2. Habertürk'te yer alan habere göre: Dişindeki dolgu düştüğü için tedaviye gelen Akalın, "Çok ağrım var. Dişlerimden dolayı bir haftadır doktora gidip, geliyorum. Aynı zamanda diyet de yapıyorum" dedi.

    Habertürk'te yer alan habere göre: Dişindeki dolgu düştüğü için tedaviye gelen Akalın, "Çok ağrım var. Dişlerimden dolayı bir haftadır doktora gidip, geliyorum. Aynı zamanda diyet de yapıyorum" dedi.

  3. İKİ LÜKS ARAÇLA GELDİLER  <br>  Öte yandan koronavirüs salgını nedeniyle konserleri iptal olduğu için "Geçinemiyorum" açıklamasını yapan Demet Akalın'ın iki lüks araçla görüntülenmesi dikkat çekti. Çift, lüks araçlarını valeye bırakarak işlerini halletmek üzere uzaklaştı.    <br>İkili, araçlarından indikten sonra maske takmayı da ihmal etmedi.

    İKİ LÜKS ARAÇLA GELDİLER
    Öte yandan koronavirüs salgını nedeniyle konserleri iptal olduğu için "Geçinemiyorum" açıklamasını yapan Demet Akalın'ın iki lüks araçla görüntülenmesi dikkat çekti. Çift, lüks araçlarını valeye bırakarak işlerini halletmek üzere uzaklaştı.
    İkili, araçlarından indikten sonra maske takmayı da ihmal etmedi.

  4. 'GEÇİNEMİYORUM' DEMİŞTİ    <br>Korona Virüs pandemi sürecinde Türkiye'de uygulanan karantina tedbirleri yavaş yavaş gevşetiliyor. Gevşemenin ilk adımında alışveriş merkezleri kapılarını peş peşe açmaya başladı. Şarkıcı Demet Akalın, normalleşme sürecinde restoran ve AVM'lerin kapılarını açmasını gerekçe göstererek eğlence mekanlarının da açılmasını talep etti. Akalın 'parasızlıktan' şikayet ederek 'Biz de vergi veriyor, kredi ödüyor, çoluk çocuk bakıyoruz' açıklaması yaptı.

    'GEÇİNEMİYORUM' DEMİŞTİ
    Korona Virüs pandemi sürecinde Türkiye'de uygulanan karantina tedbirleri yavaş yavaş gevşetiliyor. Gevşemenin ilk adımında alışveriş merkezleri kapılarını peş peşe açmaya başladı. Şarkıcı Demet Akalın, normalleşme sürecinde restoran ve AVM'lerin kapılarını açmasını gerekçe göstererek eğlence mekanlarının da açılmasını talep etti. Akalın 'parasızlıktan' şikayet ederek 'Biz de vergi veriyor, kredi ödüyor, çoluk çocuk bakıyoruz' açıklaması yaptı.

  5. Akalın, "AVM'lerin Yanlış da anlaşılmasın, tabii ki hemen açılsın demiyoruz. En azından bayrama kadar biraz daha sıkı durursak... Ki ben dünyayı yakından takip ediyorum, gerçekten çok iyi gidiyoruz biz. İşte bayrama kadar böyle sıkı tutabilirsek, güzel bir yaz geçireceğimize inanıyorum. Ama normalleşme sürecinde bizim de biraz sesimizi çıkarmamız gerekiyor. Restoranlar açılıyorsa, belli mesafe kuralları konuyorsa, bizim için de bir çözüm yolu aranmalı" dedi.

    Akalın, "AVM'lerin Yanlış da anlaşılmasın, tabii ki hemen açılsın demiyoruz. En azından bayrama kadar biraz daha sıkı durursak... Ki ben dünyayı yakından takip ediyorum, gerçekten çok iyi gidiyoruz biz. İşte bayrama kadar böyle sıkı tutabilirsek, güzel bir yaz geçireceğimize inanıyorum. Ama normalleşme sürecinde bizim de biraz sesimizi çıkarmamız gerekiyor. Restoranlar açılıyorsa, belli mesafe kuralları konuyorsa, bizim için de bir çözüm yolu aranmalı" dedi.