Acun'dan Flaş Ebru Gündeş Açıklaması

Acun Ilıcalı'dan flaş Ebru Gündeş açıklaması

  1. TV8 kanalının sahibi, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.Arkadaş grubuyla yemek yiyen 51 yaşındaki iş insanı, mekandan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    TV8 kanalının sahibi, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.Arkadaş grubuyla yemek yiyen 51 yaşındaki iş insanı, mekandan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

  2. Ebru Gündeş'in 'O Ses Türkiye' jürisine geri dönmesiyle ilgili sorular üzerine Ilıcalı, "Biz Ebru ile hiç ayrılmadık ki. Derdimi paylaştığım, önemli bir dostum" dedi.

    Ebru Gündeş'in 'O Ses Türkiye' jürisine geri dönmesiyle ilgili sorular üzerine Ilıcalı, "Biz Ebru ile hiç ayrılmadık ki. Derdimi paylaştığım, önemli bir dostum" dedi.

  3. Ünlü yapımcı, "Benim için ayrılma söz konusu değil, sadece aynı projede değildik. Kendi hayatımdaki kararlarımla ilgili bile danıştığım bir insan. Şimdi aynı projede olacağımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

    Ünlü yapımcı, "Benim için ayrılma söz konusu değil, sadece aynı projede değildik. Kendi hayatımdaki kararlarımla ilgili bile danıştığım bir insan. Şimdi aynı projede olacağımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

  4. 45 yaşındaki şarkıcı, 3 yıl önce de 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmış ve bir kez şampiyonluk yaşamıştı.

    45 yaşındaki şarkıcı, 3 yıl önce de 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmış ve bir kez şampiyonluk yaşamıştı.