Su İçmeyi Daha Lezzetli Hale Getirecek 9 Tarif

Su içmeyi daha lezzetli hale getirecek 9 tarif

  1. Bir büyük su bardağı içerisine yarım limon ve birkaç doğranmış çilek ekleyin. Üzerine suyunuzu doldurun. Nane veya taze biberiye de ekleyerek lezzetli bir su elde etmiş olacaksınız.

    Bir büyük su bardağı içerisine yarım limon ve birkaç doğranmış çilek ekleyin. Üzerine suyunuzu doldurun. Nane veya taze biberiye de ekleyerek lezzetli bir su elde etmiş olacaksınız.

  2. Portakal, limon ve misket limonunu istediğiniz miktarda dilimleyin. Şişenize, bardağa ya da büyük kavanoza tüm malzemeleri koyup suyu ekleyin. Biraz da nane ekleyerek afiyetle tüketin.

    Portakal, limon ve misket limonunu istediğiniz miktarda dilimleyin. Şişenize, bardağa ya da büyük kavanoza tüm malzemeleri koyup suyu ekleyin. Biraz da nane ekleyerek afiyetle tüketin.

  3. Dilimlenmiş taze ananas ve naneyi suya ekleyerek, suyunuzu daha lezzetli ve fresh bir hale getirebilirsiniz.

    Dilimlenmiş taze ananas ve naneyi suya ekleyerek, suyunuzu daha lezzetli ve fresh bir hale getirebilirsiniz.

  4. Limonu ince şeritler halinde kesin. Yarım bardak ahududu ile birlikte suyunuza ekleyin.

    Limonu ince şeritler halinde kesin. Yarım bardak ahududu ile birlikte suyunuza ekleyin.

  5. Bir avuç böğürtlen ve birkaç taze adaçayı yaptığını hafifçe sıkın ve üzerine suyunuzu ekleyin.

    Bir avuç böğürtlen ve birkaç taze adaçayı yaptığını hafifçe sıkın ve üzerine suyunuzu ekleyin.

  6. Yarım dilimlenmiş ananas, bir çorba kaşığı kadar taze zencefil ve yarım dilimlenmiş portakalı bir kavanoza koyun. Üzerine su ekleyin ve karıştırıp afiyetle tüketin.

    Yarım dilimlenmiş ananas, bir çorba kaşığı kadar taze zencefil ve yarım dilimlenmiş portakalı bir kavanoza koyun. Üzerine su ekleyin ve karıştırıp afiyetle tüketin.

  7. Bir bardak karpuzu güzelce ezin. İçerisine bir dal taze biberiye ekleyin. Üzerine suyunuzu ekleyin. Biberiye keskin bir tat vereceği için verilen miktarı geçerken dikkatli olun.

    Bir bardak karpuzu güzelce ezin. İçerisine bir dal taze biberiye ekleyin. Üzerine suyunuzu ekleyin. Biberiye keskin bir tat vereceği için verilen miktarı geçerken dikkatli olun.

  8. Bir salatalığı ince dilimler halinde kesin. Taze nane yapraklarıyla birlikte kabınıza ekleyin. Üzerine biraz su koyun. Dilerseniz normal limon ya da misket limonu ekleyebilirsiniz.

    Bir salatalığı ince dilimler halinde kesin. Taze nane yapraklarıyla birlikte kabınıza ekleyin. Üzerine biraz su koyun. Dilerseniz normal limon ya da misket limonu ekleyebilirsiniz.

  9. Çok lezzetli ve soğuk bir su elde etmek istiyorsanız, meyvelerden buz küpleri hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz meyveleri buz küplerine yerleştirip içine su koyun ve dondurun. Meyveli buz küplerinizi dilediğiniz zaman suyunuzun içine ekleyip afiyetle tüketin.

    Çok lezzetli ve soğuk bir su elde etmek istiyorsanız, meyvelerden buz küpleri hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz meyveleri buz küplerine yerleştirip içine su koyun ve dondurun. Meyveli buz küplerinizi dilediğiniz zaman suyunuzun içine ekleyip afiyetle tüketin.