'Keşke Yerin Dibine Girseydim De Yardım İstemeseydim'

Final turları oynanan yarışmada dün yarışmacılar orman meyveli kremalı tart yaptılar. Daha önce hiç tart yapmayan Rezzan, 16 kişilik kadroya giren Duygu'dan yardım istedi. Ancak Duygu'nun tarifini uygulan Rezzan, 'keşke yerin dibine girseydim de yardım istemeseydim' sözleriyle dikkat çekti.

  1. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu yarışmada dün akşam ilk 16'ya girmeye hak kazanan üçüncü isim belirlendi.

    Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu yarışmada dün akşam ilk 16'ya girmeye hak kazanan üçüncü isim belirlendi.

  2. Şefler, yarışmacı olabilmek için karşı karşıya gelen 14 isimden orman meyveli kremalı tart yapmasını istedi. 40 dakikalık sürede en iyi tabağı hazırlamak için zamanla yarışan adaylar arasında 4 kişi sonraki tura geçti.

    Şefler, yarışmacı olabilmek için karşı karşıya gelen 14 isimden orman meyveli kremalı tart yapmasını istedi. 40 dakikalık sürede en iyi tabağı hazırlamak için zamanla yarışan adaylar arasında 4 kişi sonraki tura geçti.

  3. Rezzan'ın yaptığı tabağı tadan şefler 'nerede tart' sorusunu sorunca, 'bilmiyordum yapmasını şefim, elimden geleni yapmaya çalıştım ama...' açıklamasını yaptı.

    Rezzan'ın yaptığı tabağı tadan şefler 'nerede tart' sorusunu sorunca, 'bilmiyordum yapmasını şefim, elimden geleni yapmaya çalıştım ama...' açıklamasını yaptı.

  4. Daha sonra yarışmacılardan Duygu'ya tepki gösteren Rezzan, "Sağ olsun yardımcı olmaya çalıştı! Duygu istemsizce yardım ediyor gibi hissettim. Hislerimde de yanılmam. O soğukluğu alınca yardım istediğimden utandım. Keşke yerin dibine girseydim de yardım istemeseydim" ifadelerini kullandı.

    Daha sonra yarışmacılardan Duygu'ya tepki gösteren Rezzan, "Sağ olsun yardımcı olmaya çalıştı! Duygu istemsizce yardım ediyor gibi hissettim. Hislerimde de yanılmam. O soğukluğu alınca yardım istediğimden utandım. Keşke yerin dibine girseydim de yardım istemeseydim" ifadelerini kullandı.