2019 Masterchef Şampiyonu, Yeni Yarışmacıları Gömdü

Masterchef'in geçen yılki birincisi Cemre Uyanık, MasterChef'in 2020 yarışmacılarına laf attı. 2020 Masterchef yarışmacıları için rüya takım deniyordu.

  1. MasterChef Türkiye'nin bu sene 16 kişilik rüya takımının belirlenmesiyle asıl yarışma büyük bir ilgiyle başladı. Ana kadronun takım kaptanlarının seçileceği gün ise stüdyoda şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'na sürpriz yapıldı ve geçen sezonun yarışmacıları stüdyoya girdi.

    MasterChef Türkiye'nin bu sene 16 kişilik rüya takımının belirlenmesiyle asıl yarışma büyük bir ilgiyle başladı. Ana kadronun takım kaptanlarının seçileceği gün ise stüdyoda şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'na sürpriz yapıldı ve geçen sezonun yarışmacıları stüdyoya girdi.

  2. 2020 yarışmacılarına önlüklerini teslim eden geçen senenin yıldızları iddialı açıklamalarda bulundu. Önlüklerin devir teslim edilmesinden sonra Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu Cemre Uyanık sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

    2020 yarışmacılarına önlüklerini teslim eden geçen senenin yıldızları iddialı açıklamalarda bulundu. Önlüklerin devir teslim edilmesinden sonra Masterchef Türkiye 2019 şampiyonu Cemre Uyanık sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

  3. MasterChef'in eski şampiyonu Cemre Uyanık, finalde beraber yarıştığı Alican Sabunsoy ve Ekin Eylem Ulaş’la çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı ve altına ise ''Bence getir-götürümüzü yapamazlar ama yine de siz bilirsiniz'' yazdı.

    MasterChef'in eski şampiyonu Cemre Uyanık, finalde beraber yarıştığı Alican Sabunsoy ve Ekin Eylem Ulaş’la çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı ve altına ise ''Bence getir-götürümüzü yapamazlar ama yine de siz bilirsiniz'' yazdı.

  4. MasterChef 2020 yarışmacılarının sürekli olarak 2019 yılındaki yarışmacılarla karşılaştırılmasına dair bir sosyal medya kullanıcısı ise ''Sizi çiğ çiğ yerler'' yorumunu yaptı.

    MasterChef 2020 yarışmacılarının sürekli olarak 2019 yılındaki yarışmacılarla karşılaştırılmasına dair bir sosyal medya kullanıcısı ise ''Sizi çiğ çiğ yerler'' yorumunu yaptı.

  5. Cemre Uyanık’ın gönderisine yapılan ''Bence sizi çiğ çiğ yerler'' yorumuna ise MasterChef Ekin’den cevap gecikmedi.

    Cemre Uyanık’ın gönderisine yapılan ''Bence sizi çiğ çiğ yerler'' yorumuna ise MasterChef Ekin’den cevap gecikmedi.

  6. MasterChef Ekin ise ''Asla dolu değilim 2 tane de arkadaşım orada yarışıyor ve hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ama birkaç tane arkadaşın sürekli bizim hakkımızda ileri geri konuşması ister istemez rahatsızlık uyandırıyor. Hatta arkadaşlarım dışında desteklediğim yarışmacı arkadaşlar da var'' ifadelerini kullandı.

    MasterChef Ekin ise ''Asla dolu değilim 2 tane de arkadaşım orada yarışıyor ve hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ama birkaç tane arkadaşın sürekli bizim hakkımızda ileri geri konuşması ister istemez rahatsızlık uyandırıyor. Hatta arkadaşlarım dışında desteklediğim yarışmacı arkadaşlar da var'' ifadelerini kullandı.

  7. MasterChef Alican ise Cemre’nin meydan okumasına destek vererek ''Kralı gelsin'' yorumunu yaptı.

    MasterChef Alican ise Cemre’nin meydan okumasına destek vererek ''Kralı gelsin'' yorumunu yaptı.