Taburcu Anına Dair Fotoğraf Paylaştı

Koronavirüse karşı zorlu mücadele veren İkbal Gürpınar, yoğun bakım tedavisi ardından taburcu oldu. Ünlü sunucu sevenlerine ve sağlık çalışanlarına paylaşımıyla teşekkür etti.

  1. Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüse yakalanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sunucunun haberini ilk olarak oğlu annesinin sosyal medya hesabından duyurmuştu. Koronavirüsün kendisine yaşattığı acıları anlatan Gürpınar geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmenin verdiği acıyı sevenleriyle paylaşmıştı.

    Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüse yakalanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sunucunun haberini ilk olarak oğlu annesinin sosyal medya hesabından duyurmuştu. Koronavirüsün kendisine yaşattığı acıları anlatan Gürpınar geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmenin verdiği acıyı sevenleriyle paylaşmıştı.

  2. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan 51 yaşındaki İkbal Gürpınar, duygularını sosyal medya hesabından paylaşımıyla ifade etti.

    Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan 51 yaşındaki İkbal Gürpınar, duygularını sosyal medya hesabından paylaşımıyla ifade etti.

  3. Gürpınar, 'Şükürler olsun an itibariyle taburcu oldum' diyerek şu sözlere yer verdi: Taburcu' kelimesi, savaşta yaralanıp, tedavisi biter bitmez taburuna dönecek hastalar için kullanılırmış. Rabbim hayırlarda, güzel işlerde yarışacağımız cepheler nasip etsin. A'dan Z'ye üzerimde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına, temizlik görevlilerine ve yemekhane personeline sonsuz teşekkürler."

    Gürpınar, 'Şükürler olsun an itibariyle taburcu oldum' diyerek şu sözlere yer verdi: Taburcu' kelimesi, savaşta yaralanıp, tedavisi biter bitmez taburuna dönecek hastalar için kullanılırmış. Rabbim hayırlarda, güzel işlerde yarışacağımız cepheler nasip etsin. A'dan Z'ye üzerimde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına, temizlik görevlilerine ve yemekhane personeline sonsuz teşekkürler."

  4. Gürpınar, açıklamalarında sevenlerini de unutmadı. Gürpınar, dünyanın dörtbir yanından dua gönderen 'kıymetli gönül dostlarına' da teşekkürü borç bildi.

    Gürpınar, açıklamalarında sevenlerini de unutmadı. Gürpınar, dünyanın dörtbir yanından dua gönderen 'kıymetli gönül dostlarına' da teşekkürü borç bildi.

  5. İkbal Gürpınar, zorlu geçen günlerin arkasından taburcu oluşunu bu görselle paylaştı.

    İkbal Gürpınar, zorlu geçen günlerin arkasından taburcu oluşunu bu görselle paylaştı.

  6. İkbal Gürpınar'ın paylaşımını merak edenler için:

    İkbal Gürpınar'ın paylaşımını merak edenler için:

  7. İkbal Gürpınar, babası ve eniştesinin ardından annesini de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

    İkbal Gürpınar, babası ve eniştesinin ardından annesini de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

  8. Sağlık durumunu ve hastalık sürecinde yaşadıklarını açıklayan Gürpınar, şunları söylemişti: Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki... Şükürler olsun Rabbime... Kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz.

    Sağlık durumunu ve hastalık sürecinde yaşadıklarını açıklayan Gürpınar, şunları söylemişti: Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki... Şükürler olsun Rabbime... Kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz.

  9. "Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek... Konuşmak hala yasak, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya... Ömrümün geri kalanını doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah."

    "Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek... Konuşmak hala yasak, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya... Ömrümün geri kalanını doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah."

  10. "Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla, başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın." Sizden ricam; yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz... İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan, ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?

    "Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla, başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın." Sizden ricam; yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz... İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan, ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?