Dünyanın En Uzun Adamına 2 Metrelik Seccade Hediye Edildi

Mardin Müftülüğü, 2 metre 51 santimetre boyuyla "dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını taşıyan Sultan Kösen'e kendisi için özel hazırlanan 2 metre uzunluğunda seccadenin yanı sıra tespih ve Kur?an-ı Kerim hediye etti.

  1. Derik ilçesi Dede köyünde yaşayan, boyunun yanı sıra 27,5 santimetre uzunluğundaki el ve 36,5 santimetrelik ayaklarıyla da Guinness Rekorlar Kitabı`na giren ve dünya rekorunu 12 yıldır kimseye kaptırmayan "dev adam" Kösen için Miraç Kandili dolayısıyla Müftülükçe hediyeler hazırlandı.

    Derik ilçesi Dede köyünde yaşayan, boyunun yanı sıra 27,5 santimetre uzunluğundaki el ve 36,5 santimetrelik ayaklarıyla da Guinness Rekorlar Kitabı`na giren ve dünya rekorunu 12 yıldır kimseye kaptırmayan "dev adam" Kösen için Miraç Kandili dolayısıyla Müftülükçe hediyeler hazırlandı.

  2. İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve Müftü Yardımcısı Ali Çetin, Kösen`i köyünde ziyaret etti.

    İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve Müftü Yardımcısı Ali Çetin, Kösen`i köyünde ziyaret etti.

  3. Ziyarette Kösen`e Kur?an-ı Kerim, tespihin yanı sıra Mardin Olgunlaşma Enstitüsü ekiplerince yaklaşık 10 günde işlenip hazırlanan 2 metre uzunluğunda seccade hediye edildi.

    Ziyarette Kösen`e Kur?an-ı Kerim, tespihin yanı sıra Mardin Olgunlaşma Enstitüsü ekiplerince yaklaşık 10 günde işlenip hazırlanan 2 metre uzunluğunda seccade hediye edildi.

  4. Ziyarette Kösen ezan okudu, cemaatle namaz kılındı, dualar edildi.

    Ziyarette Kösen ezan okudu, cemaatle namaz kılındı, dualar edildi.

  5. "Halı parçasını keserek kendime namazlık yapmıştım"

    "Halı parçasını keserek kendime namazlık yapmıştım"