Hastanede Ebeydi, Profesör Oldu

Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner, sağlık meslek lisesinden mezun olup ebe olarak hastanede göreve başladı. Sayıner, önce lisans eğitimini tamamladı ardından akademik kariyer yaptı. Anneliğinin yanı sıra iş hayatını da başarılı bir şekilde yürüttü. 2018 yılında profesör oldu. Görev yaptığı fakültenin ebelik bölümü

  1. Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner, Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi?nden 1989 yılında mezun oldu.

    Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner, Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi?nden 1989 yılında mezun oldu.

  2. Şişli Etfal Hastanesi doğumhanesinde ebe olarak göreve başlayan Sayıner, sağlık meslek lisesinden anabilim dalı başkanlığına uzanan bir başarıya imza attı.

    Şişli Etfal Hastanesi doğumhanesinde ebe olarak göreve başlayan Sayıner, sağlık meslek lisesinden anabilim dalı başkanlığına uzanan bir başarıya imza attı.

  3. İş hayatı ve eğitimi bir arada sürdürerek, 2018 yılında profesör unvanı alan Sayıner, 11 yıldır aralıklı olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Ana Bilim Başkanlığı görevini sürdürüyor.

    İş hayatı ve eğitimi bir arada sürdürerek, 2018 yılında profesör unvanı alan Sayıner, 11 yıldır aralıklı olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Ana Bilim Başkanlığı görevini sürdürüyor.

  4. EBE FİGÜRÜ,TÜRK FİLMLERİNDE KÖTÜYDÜ

    EBE FİGÜRÜ,TÜRK FİLMLERİNDE KÖTÜYDÜ

  5. Prof. Dr. Sayıner kariyer sürecini şöyle anlattı:

    Prof. Dr. Sayıner kariyer sürecini şöyle anlattı:

  6. Sağlık Meslek Lisesine gitmeden önce ablamın ve yengemin doğumuna şahit oldum. İkisi de ebeyle evde doğurdu. Ebe onları sallıyordu, bir şeyler yaptırıyordu. Küçüktüm, çok enteresan geldi.

    Sağlık Meslek Lisesine gitmeden önce ablamın ve yengemin doğumuna şahit oldum. İkisi de ebeyle evde doğurdu. Ebe onları sallıyordu, bir şeyler yaptırıyordu. Küçüktüm, çok enteresan geldi.