Petek Dinçöz Bayram Harçlığını Az Bulunca Eşine Bakın Ne Dedi

Eşinin elini öpen Petek Dinçöz bayram harçlığı aldı

  1. Yıllar önce çıkardığı 'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen ve günümüzde de adından söz ettirmeyi başaran Petek Dinçöz, uzun süredir ailesiyle evinde zaman geçiriyor.

    Yıllar önce çıkardığı 'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen ve günümüzde de adından söz ettirmeyi başaran Petek Dinçöz, uzun süredir ailesiyle evinde zaman geçiriyor.

  2. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Petek Dinçöz, zaman zaman oğlu ve eşiyle verdiği mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

    Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Petek Dinçöz, zaman zaman oğlu ve eşiyle verdiği mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

  3. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de oğlu ve eşiyle bayramlaşan 40 yaşındaki şarkıcı, bu anları sosyal medyadan yayınladı.

    Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de oğlu ve eşiyle bayramlaşan 40 yaşındaki şarkıcı, bu anları sosyal medyadan yayınladı.

  4. Eşinin elini öpen Petek Dinçöz, bayram harçlığını da aldı. Parayı az bulan Dinçöz, o anların videosunu "Dondurma paramla cips çikolata alacağım. Bende akşama yemek yapamayacağım. Kusura bakma!" notuyla paylaştı.

    Eşinin elini öpen Petek Dinçöz, bayram harçlığını da aldı. Parayı az bulan Dinçöz, o anların videosunu "Dondurma paramla cips çikolata alacağım. Bende akşama yemek yapamayacağım. Kusura bakma!" notuyla paylaştı.

  5. Geçtiğimiz eylül ayında ikinci kez anne olacağını duyuran Dinçöz, mutlu haberden birkaç hafta sonra bebeğini kaybettiğini takipçileriyle paylaşmıştı.

    Geçtiğimiz eylül ayında ikinci kez anne olacağını duyuran Dinçöz, mutlu haberden birkaç hafta sonra bebeğini kaybettiğini takipçileriyle paylaşmıştı.

  6. Şarkıcı, açıklamasında; "Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın" demişti.

    Şarkıcı, açıklamasında; "Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın" demişti.