İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

12 Yılın Ardından İlk Konser!

İbrahim Tatlıses 12 yıl ara verdiği sahnelere dün Kuruçeşme'de 'merhaba' dedi. Tatlıses ardından ilk kez Kuruçeşme'de 1,5 milyon TL tutan ışıklandırma hazırlığıyla sahne aldı. Geçirdiği rahatsızlığın ardından şarkı söylemekte zorlanan Tatlıses'le ilgili sosyal medyada 'detone' olduğu yorumları yapıldı.

  1. "İmparator" lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yılın ardından "Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri" kapsamında Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde sanatçı için özel bir dekor tasarlanırken, geniş bir orkestra ekibi Tatlıses'e eşlik etti. Sosyal medyada İmparator'un ara ara detone olduğu ifade edilse de, 'geçirdiği rahatsızlık sonrası bu durumun çok normal olduğu, yaşamasının bile bir mucize olduğu, önemli olanın sahneye çıkabilecek gücü ve motivasyonu kendinde bulabilmesi' olduğu yorumları yapıldı.

    "İmparator" lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yılın ardından "Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri" kapsamında Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde sanatçı için özel bir dekor tasarlanırken, geniş bir orkestra ekibi Tatlıses'e eşlik etti. Sosyal medyada İmparator'un ara ara detone olduğu ifade edilse de, 'geçirdiği rahatsızlık sonrası bu durumun çok normal olduğu, yaşamasının bile bir mucize olduğu, önemli olanın sahneye çıkabilecek gücü ve motivasyonu kendinde bulabilmesi' olduğu yorumları yapıldı.

  2. Yılların arabesk şarkıcısı İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk konserini Kuruçeşme Açıkhava?da verdi. Uzun yıllar sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, hayranlarıyla yeniden bir araya geldi.

    Yılların arabesk şarkıcısı İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk konserini Kuruçeşme Açıkhava?da verdi. Uzun yıllar sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, hayranlarıyla yeniden bir araya geldi.

  3. "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez"  <br>  Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımladı ve "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez. Her şey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum." dedi.

    "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez"
    Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımladı ve "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez. Her şey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum." dedi.

  4. İki bölümden oluşan konserde gece yarısına dek sahnede kalan usta sanatçı, sabaha kadar konser verebileceğini ifade etti.

    İki bölümden oluşan konserde gece yarısına dek sahnede kalan usta sanatçı, sabaha kadar konser verebileceğini ifade etti.

  5. Seyircilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde İbrahim Tatlıses, "Haydi Söyle", "Bebeğim", "Kavur Balıkları", "Evlerinin Önü Boyalı Direk", "Yalnızım" ve "Ne Sevdalar Yaşadım"ın da aralarında bulunduğu birçok sevilen eser seslendirdi.

    Seyircilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde İbrahim Tatlıses, "Haydi Söyle", "Bebeğim", "Kavur Balıkları", "Evlerinin Önü Boyalı Direk", "Yalnızım" ve "Ne Sevdalar Yaşadım"ın da aralarında bulunduğu birçok sevilen eser seslendirdi.

  6. "10 gün prova yaptım"<br>    Ayrıca sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, "Süperim süper. Beni izlemeye gelen, dinlemeye gelen herkese teşekkür ederim. Ben yıllardır evde oturuyordum, şimdi buradayım. 10 gün prova yaptım." diye konuştu.  <br>  Biletlerin günler öncesinde tükendiği konser, 24 ve 25 Eylül'de de Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleştirilecek.

    "10 gün prova yaptım"
    Ayrıca sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, "Süperim süper. Beni izlemeye gelen, dinlemeye gelen herkese teşekkür ederim. Ben yıllardır evde oturuyordum, şimdi buradayım. 10 gün prova yaptım." diye konuştu.
    Biletlerin günler öncesinde tükendiği konser, 24 ve 25 Eylül'de de Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleştirilecek.

  7. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Şafak Sezer, Gülben Ergen ve Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın yanı sıra sanat dünyasından birçok kişi izleyiciler arasında yer aldı.    Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses de gecede babasını yalnız bırakmadı. Çıtak, "Babamı hayatımda ilk defa sahnede izledim. Bu konsere kadar çok rüya gördüm, çok mutluyum. Heyecandan ellerim titriyor." ifadelerini kullandı.

    Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Şafak Sezer, Gülben Ergen ve Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın yanı sıra sanat dünyasından birçok kişi izleyiciler arasında yer aldı. Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses de gecede babasını yalnız bırakmadı. Çıtak, "Babamı hayatımda ilk defa sahnede izledim. Bu konsere kadar çok rüya gördüm, çok mutluyum. Heyecandan ellerim titriyor." ifadelerini kullandı.

  8. Sanatçının eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada Tatlıses'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Yıldız, İbrahim Tatlıses için, "Onun adına çok mutluyum. Çok yakışıklı olmuş. Heyecanla bekliyoruz." şeklinde konuştu.  <br>  Kızı Elif Ada ise, babasının en sevdiği şarkı sorusuna, "Dom Dom" cevabını vererek, herkesi güldürdü.

    Sanatçının eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada Tatlıses'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Yıldız, İbrahim Tatlıses için, "Onun adına çok mutluyum. Çok yakışıklı olmuş. Heyecanla bekliyoruz." şeklinde konuştu.
    Kızı Elif Ada ise, babasının en sevdiği şarkı sorusuna, "Dom Dom" cevabını vererek, herkesi güldürdü.

  9. İbo Show'la dönüş yapmıştı  <br>  Geçtiğimiz sezon yıllar sonra 'İbo Show' ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, birbirinden ünlü dostlarını ve arkadaşlarını programında ağırlamıştı. Yayınlandığı her hafta büyük ilgi çeken 'İbo Show'un ardından İbrahim Tatlıses, şimdi ise sahnelere dönüyor.

    İbo Show'la dönüş yapmıştı
    Geçtiğimiz sezon yıllar sonra 'İbo Show' ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, birbirinden ünlü dostlarını ve arkadaşlarını programında ağırlamıştı. Yayınlandığı her hafta büyük ilgi çeken 'İbo Show'un ardından İbrahim Tatlıses, şimdi ise sahnelere dönüyor.

  10. Yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı  <br>  İbrahim Tatlıses, 12 sene sonra Kuruçeşme'de sevenleriyle buluştu. İbrahim Tatlıses, 23 Eylül Perşembe akşamı İstanbul Kuruçeşme'de yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı.

    Yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı
    İbrahim Tatlıses, 12 sene sonra Kuruçeşme'de sevenleriyle buluştu. İbrahim Tatlıses, 23 Eylül Perşembe akşamı İstanbul Kuruçeşme'de yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı.

  11. Tatlıses sahne tasarımı için paraya kıydı ve 1.5 milyon TL harcadı.

    Tatlıses sahne tasarımı için paraya kıydı ve 1.5 milyon TL harcadı.

  12. Öte yandan İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme'de sahne alacağı konserin biletleri 2 saat gibi kısa sürede tükenmişti.

    Öte yandan İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme'de sahne alacağı konserin biletleri 2 saat gibi kısa sürede tükenmişti.