Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2023 Ağustos celp yerleri bekleniyor

  1. Ağustos 2023 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik hizmet tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili ayrıntılar, ilgili adayların gündeminde yer alıyor. İşte, MSB askerlik celp yerleri sorgulama hakkında en son güncel gelişmeler...

    Ağustos 2023 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik hizmet tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili ayrıntılar, ilgili adayların gündeminde yer alıyor. İşte, MSB askerlik celp yerleri sorgulama hakkında en son güncel gelişmeler...

  2. ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?    Seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Temmuz 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak.

    ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK? Seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Temmuz 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak.

  3. YÜKÜMLÜ SEVK TARİHLERİ    Er (1'inci Grup) - 10 Ağustos 2023    Er (2'nci Grup) - 07 Eylül 2023    Er (3'üncü Grup) - 05 Ekim 2023    Yükümlüler sevk belgesini sevk tarihinin 10 gün öncesinden itibaren e-Devletten veya askerlik şubesinden alabilecek.

    YÜKÜMLÜ SEVK TARİHLERİ Er (1'inci Grup) - 10 Ağustos 2023 Er (2'nci Grup) - 07 Eylül 2023 Er (3'üncü Grup) - 05 Ekim 2023 Yükümlüler sevk belgesini sevk tarihinin 10 gün öncesinden itibaren e-Devletten veya askerlik şubesinden alabilecek.

  4. ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?    E-devlet sistemine girdikten sonra hizmetler bölümüne tıklayın.    Sayfanın üst bölümünde yer alan 'Hizmet Adı' kutucuğuna kısa dönem askerler 'Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama', uzun dönem askerler ise 'Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama' ifadesini yazdıktan sonra, karşılarına çıkacak olan linke tıklayacak.    Linkin tıklanmasının ardından karşılarına çıkacak 'Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu' ya da 'Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama' butonuna tıklayacak olan asker adayları, askerlik yapacağı birliği kolayca öğrenebilecek.

    ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR? E-devlet sistemine girdikten sonra hizmetler bölümüne tıklayın. Sayfanın üst bölümünde yer alan 'Hizmet Adı' kutucuğuna kısa dönem askerler 'Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama', uzun dönem askerler ise 'Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama' ifadesini yazdıktan sonra, karşılarına çıkacak olan linke tıklayacak. Linkin tıklanmasının ardından karşılarına çıkacak 'Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu' ya da 'Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama' butonuna tıklayacak olan asker adayları, askerlik yapacağı birliği kolayca öğrenebilecek.