Facebook, Instagram, Whatsapp Artık Her Dili Konuşulabilecek

Mark Zuckerberg duyurdu: Seamless M4T ile her dil konuşulabilecek

  1. Mark Zuckerberg, Meta'nın Instagram kanalında yayınladığı duyuru ile yapay zeka dil modeli olan Seamless M4T'yi bugün piyasaya süreceklerini açıkladı.

    Mark Zuckerberg, Meta'nın Instagram kanalında yayınladığı duyuru ile yapay zeka dil modeli olan Seamless M4T'yi bugün piyasaya süreceklerini açıkladı.

  2. SEAMLESS M4T NEDİR?    Seamless M4T sayesinde artık farklı dilleri konuşan insanların anlaşması çok daha kolay olacak

    SEAMLESS M4T NEDİR? Seamless M4T sayesinde artık farklı dilleri konuşan insanların anlaşması çok daha kolay olacak

  3. 100'E KADAR FARKLI DİLİ DESTEKLEYECEK    100'e kadar farklı dilde konuşmadan metne, metinden sese, konuşmadan sese ya da metinden metne çeviri yapılabilecek.

    100'E KADAR FARKLI DİLİ DESTEKLEYECEK 100'e kadar farklı dilde konuşmadan metne, metinden sese, konuşmadan sese ya da metinden metne çeviri yapılabilecek.

  4. Seamless M4T'nin Meta'nın çatısı altında bulunan Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger ve Threads platformlarına da entegre edileceği açıklandı.

    Seamless M4T'nin Meta'nın çatısı altında bulunan Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger ve Threads platformlarına da entegre edileceği açıklandı.