Meğer O Meyveleri Seçmek Bu Kadar Basitmiş

Lezzetli karpuz ve kavun seçmenin basit yolları!

  1. Karpuz ve kavun seçmenin pratik yöntemleri pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü bu meyveler lezzetli olduklarında, adeta damaklardan silinmeyecek bir lezzeti de oluşturabiliyorlar.

    Karpuz ve kavun seçmenin pratik yöntemleri pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü bu meyveler lezzetli olduklarında, adeta damaklardan silinmeyecek bir lezzeti de oluşturabiliyorlar.

  2. Karpuz ve kavun seçerken, meğer o meyveleri seçmek bu kadar basitmiş bile dedirtebilen bazı yöntemler bulunuyor. Çünkü söz konusu yöntemler sayesinde, kolayca lezzetli olan karpuz ve kavun seçilebiliyor.

    Karpuz ve kavun seçerken, meğer o meyveleri seçmek bu kadar basitmiş bile dedirtebilen bazı yöntemler bulunuyor. Çünkü söz konusu yöntemler sayesinde, kolayca lezzetli olan karpuz ve kavun seçilebiliyor.

  3. Lezzetli karpuz seçmenin basit yolları pek çok kişi tarafından araştırılabiliyor. Nitekim söz konusu yollardan bazıları aşağıda yer alıyor.

    Lezzetli karpuz seçmenin basit yolları pek çok kişi tarafından araştırılabiliyor. Nitekim söz konusu yollardan bazıları aşağıda yer alıyor.

  4. Ağırlığına Bakmak: Karpuz seçerken ağırlığına dikkat edilmesi öneriliyor. Nitekim iki meyve kıyaslanıyorsa, hacmine göre ağır olanının lezzetli olma ihtimali daha fazla olabiliyor.

    Ağırlığına Bakmak: Karpuz seçerken ağırlığına dikkat edilmesi öneriliyor. Nitekim iki meyve kıyaslanıyorsa, hacmine göre ağır olanının lezzetli olma ihtimali daha fazla olabiliyor.

  5. Tarla İzine Bakmak: Karpuz seçerken tarla izine bakılması önerilebiliyor. Nitekim bu meyvenin sapı kuru ise, olgunlaşmış olduğunun bir göstergesi olabilir.

    Tarla İzine Bakmak: Karpuz seçerken tarla izine bakılması önerilebiliyor. Nitekim bu meyvenin sapı kuru ise, olgunlaşmış olduğunun bir göstergesi olabilir.

  6. Çatlak İzine Bakmak: Karpuzun üzerinde çatlaklar ve ufak kahverengi noktalar bulunuyorsa, lezzetli olduğunun işareti olabilir.

    Çatlak İzine Bakmak: Karpuzun üzerinde çatlaklar ve ufak kahverengi noktalar bulunuyorsa, lezzetli olduğunun işareti olabilir.

  7. Lezzetli olmayan kavun, pek çok kişinin moralini bozabiliyor. Bu nedenle lezzetli kavun seçme yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca lezzetli kavun seçmenin bazı basit yolları aşağıda yer alıyor.

    Lezzetli olmayan kavun, pek çok kişinin moralini bozabiliyor. Bu nedenle lezzetli kavun seçme yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca lezzetli kavun seçmenin bazı basit yolları aşağıda yer alıyor.

  8. Ağırlığına Bakmak: Kavun seçerken ağırlığına bakılması öneriliyor. Nitekim bu meyve boyutuna kıyasla daha ağırsa, lezzetli olabilir.

    Ağırlığına Bakmak: Kavun seçerken ağırlığına bakılması öneriliyor. Nitekim bu meyve boyutuna kıyasla daha ağırsa, lezzetli olabilir.

  9. Kök Kısmına Bakmak: Bu meyvenin dış yüzeyindeki kök kısmı yumuşaksa, lezzetli olabilir.

    Kök Kısmına Bakmak: Bu meyvenin dış yüzeyindeki kök kısmı yumuşaksa, lezzetli olabilir.

  10. Ses: Bu meyveye vurulduğunda tiz bir ses çıkıyorsa, olgunlaşmadığının göstergesi olabilir. Ayrıca tok bir ses çıkıyorsa, olgunlaştığının işareti olabilir.

    Ses: Bu meyveye vurulduğunda tiz bir ses çıkıyorsa, olgunlaşmadığının göstergesi olabilir. Ayrıca tok bir ses çıkıyorsa, olgunlaştığının işareti olabilir.

  11. Koklamak: Bu meyvenin kök kısmı koklandığında güzel kokuyorsa, tatlı olduğunun bir göstergesi olabilir.

    Koklamak: Bu meyvenin kök kısmı koklandığında güzel kokuyorsa, tatlı olduğunun bir göstergesi olabilir.