1984 Yılında Aldığı Mercedes Satışa Çıktı

Gül Sunal istemedi çünkü...

  1. Yeşilçam'ın usta ismi Kemal Sunal'ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı 84 model Mercedes 200 marka otomobili, 2007 yılında Giresun'da yaşayan Ahmet Yılmaz tarafından satın alınmıştı. Otomobile gözü gibi bakan Yılmaz, aracı satışa çıkardı.

    Yeşilçam'ın usta ismi Kemal Sunal'ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı 84 model Mercedes 200 marka otomobili, 2007 yılında Giresun'da yaşayan Ahmet Yılmaz tarafından satın alınmıştı. Otomobile gözü gibi bakan Yılmaz, aracı satışa çıkardı.

  2. Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran usta oyuncu Kemal Sunal, 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes, 2007 yılında Giresun?un Espiye ilçesinde elektrik ustalığı yapan Ahmet Yılmaz tarafından satın alınmıştı.

    Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran usta oyuncu Kemal Sunal, 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes, 2007 yılında Giresun?un Espiye ilçesinde elektrik ustalığı yapan Ahmet Yılmaz tarafından satın alınmıştı.

  3. "Keriz, Sevimli Hırsız, Garip" gibi bir çok filminde de yer alan "34 NZ 427" plakalı 1984 model Mercedes'e bugüne dek gözü gibi bakan Yılmaz, Kemal Sunal'ın hatırası olan arabayı satma kararı aldı.

    "Keriz, Sevimli Hırsız, Garip" gibi bir çok filminde de yer alan "34 NZ 427" plakalı 1984 model Mercedes'e bugüne dek gözü gibi bakan Yılmaz, Kemal Sunal'ın hatırası olan arabayı satma kararı aldı.

  4. "KEMAL SUNAL'IN MANEVİYATINA SAHİP ÇIKACAK BİRİNE SATACAĞIM"    Arabayı yalnızca parasını veren kişiye değil aynı zamanda Sunal'ın maneviyatına kıymet veren birine satmak istediğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:    "İstanbul'da yaşayan bir arkadaşımın vasıtasıyla 2007 yılında bu arabayı almıştım. Alırken arabanın Kemal Sunal'ın olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğimde çok mutlu oldum ve o günden sonra arabaya adeta gözüm gibi baktım.

    "KEMAL SUNAL'IN MANEVİYATINA SAHİP ÇIKACAK BİRİNE SATACAĞIM" Arabayı yalnızca parasını veren kişiye değil aynı zamanda Sunal'ın maneviyatına kıymet veren birine satmak istediğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: "İstanbul'da yaşayan bir arkadaşımın vasıtasıyla 2007 yılında bu arabayı almıştım. Alırken arabanın Kemal Sunal'ın olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğimde çok mutlu oldum ve o günden sonra arabaya adeta gözüm gibi baktım.

  5. O dönemlerde çok almak isteyen oldu ama asla satmayı düşünmedim. Rahmetlinin anısına sahip çıkmanın ve onun aracını kullanmanın güzel duygularını yaşadım.

    O dönemlerde çok almak isteyen oldu ama asla satmayı düşünmedim. Rahmetlinin anısına sahip çıkmanın ve onun aracını kullanmanın güzel duygularını yaşadım.

  6. Ama artık satmaya karar verdim. Sadece arabanın parasını verene vermeyeceğim. Aynı zamanda benim gibi Kemal Sunal'ın maneviyatına saygı da duymalı."

    Ama artık satmaya karar verdim. Sadece arabanın parasını verene vermeyeceğim. Aynı zamanda benim gibi Kemal Sunal'ın maneviyatına saygı da duymalı."

  7. Daha önce Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın arabayı almak istemediğinin de altını çizen Yılmaz, "Merhum Kemal Sunal'ın vefatının ardından davet üzerine arabayla beraber 72. yaş gününde katılmıştım. Kemal Sunal'ın eşi ve yakınları arabaya büyük ilgi göstermişti. Hatta eşi ve kızı çok duygulanmıştı.

    Daha önce Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın arabayı almak istemediğinin de altını çizen Yılmaz, "Merhum Kemal Sunal'ın vefatının ardından davet üzerine arabayla beraber 72. yaş gününde katılmıştım. Kemal Sunal'ın eşi ve yakınları arabaya büyük ilgi göstermişti. Hatta eşi ve kızı çok duygulanmıştı.

  8. Burada gazeteciler eşi Gül Sunal'a "Arabayı satın almak ister misiniz?" diye sorduklarında gözyaşlarını tutamamıştı ve "Bu arabayı alırım ama o hatıralarına dayanamam, o yükü kaldıramam" diyerek almak istemediğini ifade etmişti.

    Burada gazeteciler eşi Gül Sunal'a "Arabayı satın almak ister misiniz?" diye sorduklarında gözyaşlarını tutamamıştı ve "Bu arabayı alırım ama o hatıralarına dayanamam, o yükü kaldıramam" diyerek almak istemediğini ifade etmişti.

  9. Bugün ne düşünürler bilemiyorum ama Kemal Sunal'ın hatırasına artık benden sonra daha iyi bakacak, değerini bilecek birilerinin almasını isterim" diye konuştu.

    Bugün ne düşünürler bilemiyorum ama Kemal Sunal'ın hatırasına artık benden sonra daha iyi bakacak, değerini bilecek birilerinin almasını isterim" diye konuştu.