Bilginer İle Jolie'nin Başrolü Paylaştığı Filmden İlk Kareler!

Emmy ödüllü Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" adlı filmde dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile birlikte oynayacak.

  1. Emmy ödüllü Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" adlı filmde dünyaca ünlü yıldız  Angelina Jolie ile birlikte oynayacak. İkilinin birlikte başrolü paylaşacağı filmden ilk kareler geldi.

    Emmy ödüllü Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" adlı filmde dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile birlikte oynayacak. İkilinin birlikte başrolü paylaşacağı filmden ilk kareler geldi.

  2. Leydi Diana'nın hayat hikayesinin anlatıldığı "Spencer"ın yönetmeni olarak da tanınan Pablo Larrain şimdi de Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye taşımak için kolları sıvamıştı.

    Leydi Diana'nın hayat hikayesinin anlatıldığı "Spencer"ın yönetmeni olarak da tanınan Pablo Larrain şimdi de Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye taşımak için kolları sıvamıştı.

  3. Çalışmaları süren filmin başrolünde dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin yer alacağı biliniyordu.

    Çalışmaları süren filmin başrolünde dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin yer alacağı biliniyordu.

  4. Edinilen bilgiye göre de Jolie'ye başrolde eşlik edecek olan ismin Emmy ödüllü başarılı oyuncu Haluk Bilginer olduğu öğrenilmişti.

    Edinilen bilgiye göre de Jolie'ye başrolde eşlik edecek olan ismin Emmy ödüllü başarılı oyuncu Haluk Bilginer olduğu öğrenilmişti.

  5. Jolie'nin filmde ünlü soprano Maria Callas olarak, Bilginer'in ise ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis olarak yer alacağı biliniyordu.

    Jolie'nin filmde ünlü soprano Maria Callas olarak, Bilginer'in ise ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis olarak yer alacağı biliniyordu.

  6. Ekim ayı içerisinde Budapeşte'de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu ise Steven Knight üstleniyor.

    Ekim ayı içerisinde Budapeşte'de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu ise Steven Knight üstleniyor.

  7. FİLMDEN İLK KARELER GELDİ    Çekimleri başlayan "Maria" filminin setinden ilk kareler sosyal medyada yayınlandı. İşte o kareler...

    FİLMDEN İLK KARELER GELDİ Çekimleri başlayan "Maria" filminin setinden ilk kareler sosyal medyada yayınlandı. İşte o kareler...

  8. "SETE BAŞLAMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM"    Filmin yönetmeni Pablo Larrain film hakkında yaptığı açıklamada "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum ; bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum ve özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı" ifadelerini kullandı.

    "SETE BAŞLAMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM" Filmin yönetmeni Pablo Larrain film hakkında yaptığı açıklamada "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum ; bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum ve özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı" ifadelerini kullandı.

  9. FİLMİN KONUSU    Film; Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını, yaşadığı derin yalnızlığı ve son günlerini konu alacak. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi.

    FİLMİN KONUSU Film; Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını, yaşadığı derin yalnızlığı ve son günlerini konu alacak. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi.

  10. Haluk Bilginer'in oynayacağı Aristotle Onassis ise suikast sonucu öldürülen John F. Kenndy'nin eşi Jackie Kennedy ile evlenmek için Maria Callas'tan ayrılmıştır.

    Haluk Bilginer'in oynayacağı Aristotle Onassis ise suikast sonucu öldürülen John F. Kenndy'nin eşi Jackie Kennedy ile evlenmek için Maria Callas'tan ayrılmıştır.

  11. HALUK BİLGİNER'İN YENİ DİZİSİ YOLDA    Son olarak "Baba" ve "Sıcak Kafa" gibi popüler yapımlarda yer alan ve tiyatro çalışmalarını da sürdürmeye devam eden Haluk Bilginer, yeni dizisi "The Turkish Detective" ile de yeniden ekranlarda olacak.

    HALUK BİLGİNER'İN YENİ DİZİSİ YOLDA Son olarak "Baba" ve "Sıcak Kafa" gibi popüler yapımlarda yer alan ve tiyatro çalışmalarını da sürdürmeye devam eden Haluk Bilginer, yeni dizisi "The Turkish Detective" ile de yeniden ekranlarda olacak.

  12. Barbara Nadel'in kaleme aldığı roman serisinden uyarlanarak hazırlanan dizinin sezonunun 8 bölüm süreceği biliniyor.

    Barbara Nadel'in kaleme aldığı roman serisinden uyarlanarak hazırlanan dizinin sezonunun 8 bölüm süreceği biliniyor.