Filistin Asıllı Model: Dua Ediyorum!

Filistin asıllı dünyaca ünlü yıldız Gigi Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan kriz hakkında sessizliğini bozdu.

  1. Filistin asıllı dünyaca ünlü yıldız Gigi Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan kriz hakkında sessizliğini bozdu. Ortadoğu'nun ateş çemberine dönüşmesi hakkında konuşan Hadid, "Masum hayatların güvenliği için dua ediyorum" dedi.

    Filistin asıllı dünyaca ünlü yıldız Gigi Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan kriz hakkında sessizliğini bozdu. Ortadoğu'nun ateş çemberine dönüşmesi hakkında konuşan Hadid, "Masum hayatların güvenliği için dua ediyorum" dedi.

  2. Son dönemlerde tüm dünyanın dikkat kesildiği İsrail ile Hamas arasında yaşananlar Orta Doğuyu resmen ateş çemberine dönüştürdü. Binlerce Filistinli ve İsraillinin hayatını kaybettiği çatışmalar hız kesmeden devam ederken can kaybı her geçen dakika artıyor.

    Son dönemlerde tüm dünyanın dikkat kesildiği İsrail ile Hamas arasında yaşananlar Orta Doğuyu resmen ateş çemberine dönüştürdü. Binlerce Filistinli ve İsraillinin hayatını kaybettiği çatışmalar hız kesmeden devam ederken can kaybı her geçen dakika artıyor.

  3. Bölgede tansiyonun düşmesi için pek çok ülke ve lider yoğun bir diplomasi trafiği yürütürken yaşananlara sanat dünyasından da tepki sesleri de yükselmeye devam ediyor.

    Bölgede tansiyonun düşmesi için pek çok ülke ve lider yoğun bir diplomasi trafiği yürütürken yaşananlara sanat dünyasından da tepki sesleri de yükselmeye devam ediyor.

  4. GİGİ HADİD SESSİZLİĞİNİ BOZDU    Çatışmalar başladığı günden bu yana tepkisiz kalmayı tercih eden Filistin kökenli model Gigi Hadid, günler sonra sessizliğini bozdu.

    GİGİ HADİD SESSİZLİĞİNİ BOZDU Çatışmalar başladığı günden bu yana tepkisiz kalmayı tercih eden Filistin kökenli model Gigi Hadid, günler sonra sessizliğini bozdu.

  5. Sosyal medya hesabından konuya dair art arda paylaşımlarda bulunan Hadid, Filistinli veya İsrailli olsun hiçbir masum sivilin kurban olmayı hak etmediğini vurgulayarak "Masum insanların terörize edilmesi 'Özgür Filistin' hareketiyle bağdaşmaz ve ona hiçbir fayda sağlamaz" ifadelerini kullandı.

    Sosyal medya hesabından konuya dair art arda paylaşımlarda bulunan Hadid, Filistinli veya İsrailli olsun hiçbir masum sivilin kurban olmayı hak etmediğini vurgulayarak "Masum insanların terörize edilmesi 'Özgür Filistin' hareketiyle bağdaşmaz ve ona hiçbir fayda sağlamaz" ifadelerini kullandı.

  6. "HER İNSAN İNSANCA MUAMELEYİ HAK EDER"    Onlarca yıldır devam eden acı verici misilleme döngüsüne isyan eden Hadid, şöyle konuştu:    "Hem Filistinli hem de Yahudi sevdiklerimle taziyelerimi paylaşıyorum. Pek çok karmaşık, kişisel ve geçerli duygu vardır, ancak her insan temel hakları, insanca muameleyi ve güvenliği hak eder; milliyeti, dini, etnik kökeni veya nerede doğduğu önemli değildir."

    "HER İNSAN İNSANCA MUAMELEYİ HAK EDER" Onlarca yıldır devam eden acı verici misilleme döngüsüne isyan eden Hadid, şöyle konuştu: "Hem Filistinli hem de Yahudi sevdiklerimle taziyelerimi paylaşıyorum. Pek çok karmaşık, kişisel ve geçerli duygu vardır, ancak her insan temel hakları, insanca muameleyi ve güvenliği hak eder; milliyeti, dini, etnik kökeni veya nerede doğduğu önemli değildir."

  7. "MASUM HAYATLAR İÇİN DUA EDİYORUM"    Ünlü yıldız, mesajını "Sözlerimin hiçbir zaman yeterli olmayacağını ve pek çok kişinin derin yaralarını iyileştirmeyeceğini biliyorum ama her zaman masum hayatların güvenliği için dua ediyorum" sözleriyle noktaladı.

    "MASUM HAYATLAR İÇİN DUA EDİYORUM" Ünlü yıldız, mesajını "Sözlerimin hiçbir zaman yeterli olmayacağını ve pek çok kişinin derin yaralarını iyileştirmeyeceğini biliyorum ama her zaman masum hayatların güvenliği için dua ediyorum" sözleriyle noktaladı.