Hac Kuraları Ne Zaman Çekilecek?

2024 Diyanet Hac kura çekiminde son gelişmeler

  1. 2024 yılında hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar "Hac kura çekilişi ne zaman?" sorusunun cevabını arıyor. 2024'de kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşların gündemin kura tarihi var. İşte, 2024 Diyanet Hac kura çekiminde son gelişmeler...

    2024 yılında hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar "Hac kura çekilişi ne zaman?" sorusunun cevabını arıyor. 2024'de kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşların gündemin kura tarihi var. İşte, 2024 Diyanet Hac kura çekiminde son gelişmeler...

  2. HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptığı açıklamayla birlikte, hac kuraları için tarih verdi.    Açıklamada, "Hac müracaatları halen devam ediyor. Müracaatlar tamamlandıktan sonra yani Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başında hac kurasını gerçekleştirmiş olacağız İnşallah." denildi.    Bu kapsamda net bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

    HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptığı açıklamayla birlikte, hac kuraları için tarih verdi. Açıklamada, "Hac müracaatları halen devam ediyor. Müracaatlar tamamlandıktan sonra yani Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başında hac kurasını gerçekleştirmiş olacağız İnşallah." denildi. Bu kapsamda net bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

  3. HAC KURALARI NASIL YAPILACAK?    Türkiye'de hac ibadeti için kayıt yaptıranların merakla beklediği hac kurası Diyanet İşleri Başkanlığında bilgisayar ortamında ve noter huzurunda çekilecek.

    HAC KURALARI NASIL YAPILACAK? Türkiye'de hac ibadeti için kayıt yaptıranların merakla beklediği hac kurası Diyanet İşleri Başkanlığında bilgisayar ortamında ve noter huzurunda çekilecek.