Köprü Ve Otoyol Geçiş Ücretleri Ne Kadar Oldu?

15 Temmuz Sehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprü geçiş ücreti ne kadar?

  1. Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00?dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurdu.

    Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00?dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurdu.

  2. KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?    Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü ücretlerine bu gece yarısından itibaren zam yapıldığını duyurdu.    15 Temmuz Sehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti hafif ticari araçlar için 15 lira oldu.

    KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU? Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü ücretlerine bu gece yarısından itibaren zam yapıldığını duyurdu. 15 Temmuz Sehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti hafif ticari araçlar için 15 lira oldu.

  3. SON ZAM TEMMUZ AYINDA YAPILMIŞTI    Son olarak temmuz ayında KDV'nin yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılmasıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8,25 TL?den 8,50 TL?ye yükseltilmişti.

    SON ZAM TEMMUZ AYINDA YAPILMIŞTI Son olarak temmuz ayında KDV'nin yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılmasıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8,25 TL?den 8,50 TL?ye yükseltilmişti.