Usta Sanatçı Şaşırttı!

İşte Şevket Altuğ'un yıllar sonraki hali

  1. Şevket Altuğ, Türk sinemasının ve Türk tiyatrosunun usta aktörlerinden biri olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca usta sanatçı uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. Öte yandan pek çok başarılı projede görev üstlenen usta sanatçı Şevket Altuğ, yine kendisi gibi sanatçı olan Jale Altuğ ile evli.

    Şevket Altuğ, Türk sinemasının ve Türk tiyatrosunun usta aktörlerinden biri olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca usta sanatçı uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. Öte yandan pek çok başarılı projede görev üstlenen usta sanatçı Şevket Altuğ, yine kendisi gibi sanatçı olan Jale Altuğ ile evli.

  2. USTA SANATÇI ŞAŞIRTTI<p>    Şevket Altuğ birçok farklı projede görev üstlenerek başarılı oyunculuğu ile adeta hafızalara kazındı. Öte yandan usta sanatçı Şevket Altuğ, uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Bu nedenle yıllar sonraki hali de sevenleri tarafından merak edilebiliyor.  <p>  Şevket Altuğ şimdilerde 80 yaşında. Bu nedenle görünümünde değişiklikler olduğu da görülebiliyor. Ayrıca usta sanatçı Şevket Altuğ'u yıllar sonra ilk kez görenler şaşırabiliyorlar.

    USTA SANATÇI ŞAŞIRTTI

    Şevket Altuğ birçok farklı projede görev üstlenerek başarılı oyunculuğu ile adeta hafızalara kazındı. Öte yandan usta sanatçı Şevket Altuğ, uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Bu nedenle yıllar sonraki hali de sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

    Şevket Altuğ şimdilerde 80 yaşında. Bu nedenle görünümünde değişiklikler olduğu da görülebiliyor. Ayrıca usta sanatçı Şevket Altuğ'u yıllar sonra ilk kez görenler şaşırabiliyorlar.

  3. ŞEVKET ALTUĞ'UN YILLAR SONRAKİ HALİ<p>    Şevket Altuğ; Tokatçı, Yedi Bela Hüsnü, Aile Şerefi ve Şekerpare olmak üzere birçok farklı projede görev almıştı. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok insanın adeta hafızasına kazınmıştı. Bu nedenle usta sanatçının seneler sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte yıllar sonraki hali;

    ŞEVKET ALTUĞ'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

    Şevket Altuğ; Tokatçı, Yedi Bela Hüsnü, Aile Şerefi ve Şekerpare olmak üzere birçok farklı projede görev almıştı. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok insanın adeta hafızasına kazınmıştı. Bu nedenle usta sanatçının seneler sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte yıllar sonraki hali;