Dilmen: Terim Müthiş Kıyak Yapmış!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

  1. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

    Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

  2. Dilmen , Galatasaray'dan ayrılan Terim'in Bruma transferiyle Sarı Kırmızılı takıma müthiş bir kıyak yaptığını söyledi.

    Dilmen , Galatasaray'dan ayrılan Terim'in Bruma transferiyle Sarı Kırmızılı takıma müthiş bir kıyak yaptığını söyledi.

  3. Aktif futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra, yorumcu olarak ekranlarda boy gösteren Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynananan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

    Aktif futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra, yorumcu olarak ekranlarda boy gösteren Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynananan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

  4. İlk olarak karşılaşmanın geneli üzerine konuşan Rıdvan Dilmen, "Futbol böyle bir oyun. Galatasaray'ın maç öncesini psikolojik bir savaş haline girmesi garibime gitti.

    İlk olarak karşılaşmanın geneli üzerine konuşan Rıdvan Dilmen, "Futbol böyle bir oyun. Galatasaray'ın maç öncesini psikolojik bir savaş haline girmesi garibime gitti.

  5. Galatasaray çok tecrübeli bir takım. Dış etkenleri bu kadar fazlasıyla panik ve oyunun gidişatına göre bir dağınıklık yarattı. Yüksek motivasyon ve kalite oyunun başında rakibi sindirdi ama panik halinde vuruşlar hem Burak hem de Bruma...

    Galatasaray çok tecrübeli bir takım. Dış etkenleri bu kadar fazlasıyla panik ve oyunun gidişatına göre bir dağınıklık yarattı. Yüksek motivasyon ve kalite oyunun başında rakibi sindirdi ama panik halinde vuruşlar hem Burak hem de Bruma...

  6. Gol vuruşlarında illaki uzak köşeye atacağım diye bir şey yok. İlk 30 dakikayı ayıralım. 5-0 olurdu ve maç biterdi. Rıza Çalımbay ikinci yarıda Cenk'i oyuna aldı ve pozisyonlar buldu. 65'ten sonra maç, maçlıktan çıktı. Kontrolden çıktı. Oysaki 30 dakika boyunca maçtan çok keyif aldım. Bu kadro ile tek şansın var.

    Gol vuruşlarında illaki uzak köşeye atacağım diye bir şey yok. İlk 30 dakikayı ayıralım. 5-0 olurdu ve maç biterdi. Rıza Çalımbay ikinci yarıda Cenk'i oyuna aldı ve pozisyonlar buldu. 65'ten sonra maç, maçlıktan çıktı. Kontrolden çıktı. Oysaki 30 dakika boyunca maçtan çok keyif aldım. Bu kadro ile tek şansın var.

  7. Sonuçlandıracaksın 2 farkı yapacaksın. Çok ofansif oyuncuyla oynarken önde basmanız lazım. İlk 30 dakikada oyunla Galatasaray'a Türkiye'de hiçbir takım bir şey yapamaz" dedi.

    Sonuçlandıracaksın 2 farkı yapacaksın. Çok ofansif oyuncuyla oynarken önde basmanız lazım. İlk 30 dakikada oyunla Galatasaray'a Türkiye'de hiçbir takım bir şey yapamaz" dedi.

  8. <p><b>"RIBERY DE GELDİ AMA BRUMA ÇOK FARKLI"</b></p>    Bruma ile ilgili de görüşlerini aktaran Dilmen, "Fatih Terim müthiş bir kıyak yapmış Galatasaray'a Bruma'yı alarak. Günümüz oyununda yıldız oyunculara bakın; birinci özellikleri çalım atmaları, diğer özellikler bundan sonra gelir.

    "RIBERY DE GELDİ AMA BRUMA ÇOK FARKLI"

    Bruma ile ilgili de görüşlerini aktaran Dilmen, "Fatih Terim müthiş bir kıyak yapmış Galatasaray'a Bruma'yı alarak. Günümüz oyununda yıldız oyunculara bakın; birinci özellikleri çalım atmaları, diğer özellikler bundan sonra gelir.

  9. Messi ve Ronaldo'ya bakın. Bir de Bruma'da var. Ribery de geldi Galatasaray'a ama Bruma çok farklı. Özellikle genç oyuncular 24-25'inden sonra gol atmaya başlarlar. Bruma çok oyuncu attırır. Bruma çok farklı bir oyuncu. Potansiyeli çok yüksek, temel özellikleri çok iyi, hem çabuk hem hızlı.

    Messi ve Ronaldo'ya bakın. Bir de Bruma'da var. Ribery de geldi Galatasaray'a ama Bruma çok farklı. Özellikle genç oyuncular 24-25'inden sonra gol atmaya başlarlar. Bruma çok oyuncu attırır. Bruma çok farklı bir oyuncu. Potansiyeli çok yüksek, temel özellikleri çok iyi, hem çabuk hem hızlı.

  10. Oynaya oynaya tecrübe kazandıkça daha da iyi oluyor. Allah izin verir de ömrümüz yeterse 5 sene sonra bakalım nerede izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

    Oynaya oynaya tecrübe kazandıkça daha da iyi oluyor. Allah izin verir de ömrümüz yeterse 5 sene sonra bakalım nerede izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

  11. <p><b>"DAVALA VE ŞAŞ TAKIMDA KALMAK İSTİYOR"</b></p>    Sarı kırmızılı takımın teknik direktör krizine değindiği sırada ise Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın çok acilen bir teknik direktör getirmesi lazım.

    "DAVALA VE ŞAŞ TAKIMDA KALMAK İSTİYOR"

    Sarı kırmızılı takımın teknik direktör krizine değindiği sırada ise Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın çok acilen bir teknik direktör getirmesi lazım.

  12. Takım çok çabuk çözülüyor. 30 dakikada bitiremezseniz maçı, maçın sonunda yoruluyorsunuz. Burak böyle devam etsin. Kaçırıyor ama atacak. Gol pozisyonuna girmesi çok önemli.

    Takım çok çabuk çözülüyor. 30 dakikada bitiremezseniz maçı, maçın sonunda yoruluyorsunuz. Burak böyle devam etsin. Kaçırıyor ama atacak. Gol pozisyonuna girmesi çok önemli.

  13. Pozisyona girmekten korkmaması lazım. Ya kaçırırsam demeyen futbolcular dünya starı oluyor.

    Pozisyona girmekten korkmaması lazım. Ya kaçırırsam demeyen futbolcular dünya starı oluyor.

  14. Gol kaçırıyorum diye güvenini kaybederse hata eder.

    Gol kaçırıyorum diye güvenini kaybederse hata eder.

  15. Umut, oynadığı her maçta gol atıyor. Tamamen dışlanmış bir oyuncu.

    Umut, oynadığı her maçta gol atıyor. Tamamen dışlanmış bir oyuncu.

  16. Galatasaray'ın geriden gelip maç çevirdiği zamanlar oldu ama bugün böyle bir havada değildi.

    Galatasaray'ın geriden gelip maç çevirdiği zamanlar oldu ama bugün böyle bir havada değildi.

  17. Özellikle topların dönüşünde bir teknik adam eksikliği belli oldu.

    Özellikle topların dönüşünde bir teknik adam eksikliği belli oldu.

  18. Teknik direktörün olmaması takıma dağınıklık getirdi.

    Teknik direktörün olmaması takıma dağınıklık getirdi.

  19. Ümit Davala ve Hasan Şaş'a olumsuz yönde bir şey söylemiyorum lütfen yanlış anlamasınlar.

    Ümit Davala ve Hasan Şaş'a olumsuz yönde bir şey söylemiyorum lütfen yanlış anlamasınlar.

  20. Hatta bugün onlarda gördüğüm bu takımda kalmak istiyorlar.

    Hatta bugün onlarda gördüğüm bu takımda kalmak istiyorlar.

  21. Hem Antalya hem de bu maç 5-1'lik olacak maçlardı.

    Hem Antalya hem de bu maç 5-1'lik olacak maçlardı.