İtalyan Basını Mancini'yi Konuşuyor

Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  1. La Gazzetta dello Sport, "Conte'nin gözü, Galatasaray kulübesindeki Mancini'de" ve "Galatasaray'ın gecesinde Mancini de var" başlıklarını kullandı

    La Gazzetta dello Sport, "Conte'nin gözü, Galatasaray kulübesindeki Mancini'de" ve "Galatasaray'ın gecesinde Mancini de var" başlıklarını kullandı

  2. Mancini'nin, "Hemen Juventus'la karşılaşmak, büyük bir mücadele. Böyle zor bir seviyedeki maça bir günde hazırlanmak çok zor, ama deneyeceğiz" yönündeki ilk açıklamalarına yer verildi.

    Mancini'nin, "Hemen Juventus'la karşılaşmak, büyük bir mücadele. Böyle zor bir seviyedeki maça bir günde hazırlanmak çok zor, ama deneyeceğiz" yönündeki ilk açıklamalarına yer verildi.

  3. İlk antrenmanına dün çıkan Mancini'nin ilk üzerinde durduğu konunun, savunmayı güçlendirmek olduğuna değinen gazete, Juventus sahasındaki bugünkü maçta bulunmak için Mancini'nin, uygun belgeleri elde etmesi ve transfer işlemlerini halletmesi gerektiğini yazdı.

    İlk antrenmanına dün çıkan Mancini'nin ilk üzerinde durduğu konunun, savunmayı güçlendirmek olduğuna değinen gazete, Juventus sahasındaki bugünkü maçta bulunmak için Mancini'nin, uygun belgeleri elde etmesi ve transfer işlemlerini halletmesi gerektiğini yazdı.

  4. 2001 yılında da Mancini'nin, Fatih Terim'in ardından Fiorentina'yı çalıştırdığına vurgu yapan gazete, Sneijder ve Eboue'nin sürtüşmelerine atıfta bulunarak, "Önünde modernleştirilmesi gereken bir takım ve yeniden inşa edilmesi gereken bir soyunma odası var" ifadelerini kullandı.

    2001 yılında da Mancini'nin, Fatih Terim'in ardından Fiorentina'yı çalıştırdığına vurgu yapan gazete, Sneijder ve Eboue'nin sürtüşmelerine atıfta bulunarak, "Önünde modernleştirilmesi gereken bir takım ve yeniden inşa edilmesi gereken bir soyunma odası var" ifadelerini kullandı.

  5. Mancini'nin, Şampiyonlar Ligi'ni denize atmak istemediğini savunan gazete, "Juventus maçından başlayarak, sonuna kadar kartlarını kullanacak" diye yazdı.

    Mancini'nin, Şampiyonlar Ligi'ni denize atmak istemediğini savunan gazete, "Juventus maçından başlayarak, sonuna kadar kartlarını kullanacak" diye yazdı.

  6. Corriere dello Sport ise, Manchester City'de Mancini'nin beraber çalıştığı ve Juventus'ta forma giyen Carlos Tevez'e atıfta bulunarak, "Mancini'nin dönüşünde hemen Tevez. Ne güzel bir mücadele" başlığını kullandı.

    Corriere dello Sport ise, Manchester City'de Mancini'nin beraber çalıştığı ve Juventus'ta forma giyen Carlos Tevez'e atıfta bulunarak, "Mancini'nin dönüşünde hemen Tevez. Ne güzel bir mücadele" başlığını kullandı.

  7. Gazete, "Geçen yıl Manchester City'den kovulan Mancini, hemen kendini İstanbul'da buldu" ifadelerini kullanarak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın hemen hemen Mancini'nin tüm şartlarını kabul ettiğini öne sürdü.

    Gazete, "Geçen yıl Manchester City'den kovulan Mancini, hemen kendini İstanbul'da buldu" ifadelerini kullanarak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın hemen hemen Mancini'nin tüm şartlarını kabul ettiğini öne sürdü.

  8. Mancini'nin, takımın yöneticileri ve futbolcular tarafından coşkuyla karşılandığını yazan gazete, İtalyan teknik adamın, takımı güçlendirmek için Ocak ayında yeni oyuncular için iyi bir bütçe ayırması konusunda Ünal Aysal'ı ikna ettiğini belirtti.

    Mancini'nin, takımın yöneticileri ve futbolcular tarafından coşkuyla karşılandığını yazan gazete, İtalyan teknik adamın, takımı güçlendirmek için Ocak ayında yeni oyuncular için iyi bir bütçe ayırması konusunda Ünal Aysal'ı ikna ettiğini belirtti.

  9. Gazete, Juventus'un savunma oyuncusu Giorgio Chiellini'nin açıklamalarına da yer verdi.

    Gazete, Juventus'un savunma oyuncusu Giorgio Chiellini'nin açıklamalarına da yer verdi.

  10. Mancini'nin bu akşamki maçta Galatasaray kulübesinde olmasına değinen Chiellini, "Sadece iki gün, bu maçta bir iz bırakmasına yetmeyecektir" dedi.

    Mancini'nin bu akşamki maçta Galatasaray kulübesinde olmasına değinen Chiellini, "Sadece iki gün, bu maçta bir iz bırakmasına yetmeyecektir" dedi.

  11. <p><b>HEM KAZANMAYI HEM GERİLİMİ SEViYOR </b></p>    Giyim stili ve karizmatik yapısıyla dikkat çeken Roberto Mancini, kaybetmeyi sevmeyen, hırslı bir yapıya sahip. Kararlarına itiraz edilmeden uyulmasını istiyor, bu yüzden sıkça sorun yaşıyor

    HEM KAZANMAYI HEM GERİLİMİ SEViYOR

    Giyim stili ve karizmatik yapısıyla dikkat çeken Roberto Mancini, kaybetmeyi sevmeyen, hırslı bir yapıya sahip. Kararlarına itiraz edilmeden uyulmasını istiyor, bu yüzden sıkça sorun yaşıyor

  12. <p><b>EGOSU YÜKSEK </b></p>    Mancini, Lucescu tarzı "babacan" bir hoca değil... Oyuncuyken de popülaritesinin yüksek olmasının etkisiyle çalıştırdığı futbolcularla egosal çatışmalar yaşadı. Transfere su gibi para harcayan Manchester City'nin milyonlarca Euro'luk yıldızlarına adeta tepeden baktı.

    EGOSU YÜKSEK

    Mancini, Lucescu tarzı "babacan" bir hoca değil... Oyuncuyken de popülaritesinin yüksek olmasının etkisiyle çalıştırdığı futbolcularla egosal çatışmalar yaşadı. Transfere su gibi para harcayan Manchester City'nin milyonlarca Euro'luk yıldızlarına adeta tepeden baktı.

  13. Otorite kurmaya çalışırken çok zorlandı. Zaman zaman da hırçınlaşıp Tevez ve Balotelli gibi isimlerle sert gerilimler yaşadı. Balotelli'nin idmanda yakasına yapıştığı görüntüler İtalya'da hafızalara kazındı.

    Otorite kurmaya çalışırken çok zorlandı. Zaman zaman da hırçınlaşıp Tevez ve Balotelli gibi isimlerle sert gerilimler yaşadı. Balotelli'nin idmanda yakasına yapıştığı görüntüler İtalya'da hafızalara kazındı.

  14. <p><b>ACIMASI HİÇ YOK </b></p>    İtalyan hoca hata yapan oyuncuya töleranslı yaklaşma taraftarı değil. Bu yüzden yapılacak bir kritik hata sonunda futbolcular bir anda kendilerini kulübede bulabiliyor. Terim gibi "Sorumlu benim" diyerek takıma "kalkan" olan bir teknik direktörden ziyade faturayı direkt olarak oyunculara kesebiliyor.

    ACIMASI HİÇ YOK

    İtalyan hoca hata yapan oyuncuya töleranslı yaklaşma taraftarı değil. Bu yüzden yapılacak bir kritik hata sonunda futbolcular bir anda kendilerini kulübede bulabiliyor. Terim gibi "Sorumlu benim" diyerek takıma "kalkan" olan bir teknik direktörden ziyade faturayı direkt olarak oyunculara kesebiliyor.

  15. <p><b> 1-0'ı ÇOK SEVİYOR </b></p>    Mancini de İtalyan meslektaşları gibi "Catenaccio" tarzını benimsiyor. M.City'i çalıştırırken söylediği "1-0'lık galibiyetlerden hoşlanırım. Elinizde Dzeko, Tevez gibi yıldızlar varsa; gol yemediğiniz takdirde kazanma şansınız yüzde 90'dır. 3-2'lik maçlara göre sıkıcıyız tabii. Ama şampiyon olan takımlara baktığınız zaman, hep az gol yemişlerdir" sözü de bunun kanıtı.

    1-0'ı ÇOK SEVİYOR

    Mancini de İtalyan meslektaşları gibi "Catenaccio" tarzını benimsiyor. M.City'i çalıştırırken söylediği "1-0'lık galibiyetlerden hoşlanırım. Elinizde Dzeko, Tevez gibi yıldızlar varsa; gol yemediğiniz takdirde kazanma şansınız yüzde 90'dır. 3-2'lik maçlara göre sıkıcıyız tabii. Ama şampiyon olan takımlara baktığınız zaman, hep az gol yemişlerdir" sözü de bunun kanıtı.

  16. <p><b>FERGUSON'U REDDETTİ</b></p>     Oldukça hırslı, aynı Terim gibi kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı var. Başarısızlığı asla kabullenemiyor. Çalışma disiplini de üst seviyede. Bıkıp usanmadan gecelerini rakip analizine ayırabiliyor. Oyuncuların antrenman performansına büyük önem veriyor.

    FERGUSON'U REDDETTİ

    Oldukça hırslı, aynı Terim gibi kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı var. Başarısızlığı asla kabullenemiyor. Çalışma disiplini de üst seviyede. Bıkıp usanmadan gecelerini rakip analizine ayırabiliyor. Oyuncuların antrenman performansına büyük önem veriyor.

  17. İnişli-çıkışlı grafikleri sevmiyor. Üstündekinin kariyeri ne olursa olsun ikinci adamlık Mancine'ye göre değil... İnter'den ayrıldıktan sonra boşta olduğu dönemde kendisine yardımcı hocalık teklifi götüren ManU efsanesi Ferguson'u geri çevirdi.

    İnişli-çıkışlı grafikleri sevmiyor. Üstündekinin kariyeri ne olursa olsun ikinci adamlık Mancine'ye göre değil... İnter'den ayrıldıktan sonra boşta olduğu dönemde kendisine yardımcı hocalık teklifi götüren ManU efsanesi Ferguson'u geri çevirdi.

  18. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  19. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  20. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  21. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  22. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  23. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  24. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  25. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  26. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  27. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  28. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  29. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  30. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  31. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  32. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  33. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  34. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  35. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  36. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  37. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  38. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  39. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

  40. Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu

    Roberto Mancini, ülkesi İtalya'nın spor basınında geniş yer buldu