Araba Böyle Durabildi

Yurtta 5 Ekim itibariyle çok sayıda trafik kazası yaşandı.

  1. Yozgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

    Yozgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

  2. Alınan bilgiye göre, Ahmet Aktaş idaresindeki  58 AK 912 plakalı otomobil, Yozgat- Sivas karayolunun 15. kilometresinde aynı istikamette seyreden Osman Karakavak'ın (54) kullandığı 66 NK 045 plakalı otomobille çarpışıp, refüje savruldu.

    Alınan bilgiye göre, Ahmet Aktaş idaresindeki 58 AK 912 plakalı otomobil, Yozgat- Sivas karayolunun 15. kilometresinde aynı istikamette seyreden Osman Karakavak'ın (54) kullandığı 66 NK 045 plakalı otomobille çarpışıp, refüje savruldu.

  3. Kazada, Osman Karakavak 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Aktaş ile aynı araçtaki Ayşe Aktaş, Ecrin Aktaş ve Yusuf Berk Aktaş, Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

    Kazada, Osman Karakavak 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Aktaş ile aynı araçtaki Ayşe Aktaş, Ecrin Aktaş ve Yusuf Berk Aktaş, Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

  4. Bir başka kaza ise Edirne'de yaşandı. Edirne'de gümrük personelini taşıyan minibüs ile nöbetten çıkan askerlere ait otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

    Bir başka kaza ise Edirne'de yaşandı. Edirne'de gümrük personelini taşıyan minibüs ile nöbetten çıkan askerlere ait otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

  5. Bolu'daki başka bir kazada ise araba alev aldı. D-100 karayolunda Bolu yönüne giden İbrahim Günaydın idaresindeki 14 BA 666 plakalı otomobil, Köroğlu mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

    Bolu'daki başka bir kazada ise araba alev aldı. D-100 karayolunda Bolu yönüne giden İbrahim Günaydın idaresindeki 14 BA 666 plakalı otomobil, Köroğlu mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

  6. Çapmanın etkisiyle araç, motor bölümünden alev aldı. Sürücünün yangın tüpüyle söndürme çalışması yeterli olmayınca, alevlere olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri müdahale etti.

    Çapmanın etkisiyle araç, motor bölümünden alev aldı. Sürücünün yangın tüpüyle söndürme çalışması yeterli olmayınca, alevlere olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri müdahale etti.

  7. Ekipler tarafından söndürülen yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

    Ekipler tarafından söndürülen yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

  8. Bir kaza haberi de Kahramanmaraş'tan... Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Selçuk Doğan yönetimindeki 46 E 4796 plakalı otomobil, Yunusemre Mahallesi Çeçenistan Caddesi'nde karşı yönden gelen Celal Yıldız idaresindeki 46 EN 495 plakalı otomobille çarpıştı. Doğan'ın kullandığı otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi.

    Bir kaza haberi de Kahramanmaraş'tan... Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Selçuk Doğan yönetimindeki 46 E 4796 plakalı otomobil, Yunusemre Mahallesi Çeçenistan Caddesi'nde karşı yönden gelen Celal Yıldız idaresindeki 46 EN 495 plakalı otomobille çarpıştı. Doğan'ın kullandığı otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi.

  9. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

    Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

  10. Van'ın Başkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

    Van'ın Başkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

  11. Bolu’da, otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu, katıldıkları düğünden Ankara'ya dönen bir öğretim görevlisi ile öğretmen öldü, 3 kişi yaralandı.

    Bolu’da, otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu, katıldıkları düğünden Ankara'ya dönen bir öğretim görevlisi ile öğretmen öldü, 3 kişi yaralandı.

  12. Bolu’da, otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu, katıldıkları düğünden Ankara'ya dönen bir öğretim görevlisi ile öğretmen öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan sürücü Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.

    Bolu’da, otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu, katıldıkları düğünden Ankara'ya dönen bir öğretim görevlisi ile öğretmen öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan sürücü Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.