Türkiye'nin Kaderi Bu Statta Belli Olacak

Dünya Kupası'na katılma şansını devam ettirmek isteyen A Milli Takımımızın kaderi, Tallinn'deki bu statta belli olacak...

  1. Dünya Kupası'na katılma şansını devam ettirmek isteyen A Milli Takımımızın kaderi, Tallinn'deki bu statta belli olacak...

    Dünya Kupası'na katılma şansını devam ettirmek isteyen A Milli Takımımızın kaderi, Tallinn'deki bu statta belli olacak...

  2. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, tarihinin en kritik maçlarından birine Estonya karşısında çıkmaya hazırlanıyor.

    2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, tarihinin en kritik maçlarından birine Estonya karşısında çıkmaya hazırlanıyor.

  3. Grupta oynayacağımız son Hollanda maçı öncesi şansımızın devam etmesi için Estonya'yı mağlup etmemiz gereken bu kritik mücadele, Avrupa'nın milli takıma ev sahipliği yapan en küçük statlarından biri olan A. Le Coq Arena'da oynanacak.

    Grupta oynayacağımız son Hollanda maçı öncesi şansımızın devam etmesi için Estonya'yı mağlup etmemiz gereken bu kritik mücadele, Avrupa'nın milli takıma ev sahipliği yapan en küçük statlarından biri olan A. Le Coq Arena'da oynanacak.

  4. Önceki adı Lilleküla Stadyumu olan, yeni sponsor ile birlikte A. Le Coq Arena ismini alan ve Estonya A Milli Takımı'na ev sahipliği yapan bu stat 9692 kişilik kapasiteye sahipken, ek koltuklarla en fazla 10300 kişi alabiliyor.

    Önceki adı Lilleküla Stadyumu olan, yeni sponsor ile birlikte A. Le Coq Arena ismini alan ve Estonya A Milli Takımı'na ev sahipliği yapan bu stat 9692 kişilik kapasiteye sahipken, ek koltuklarla en fazla 10300 kişi alabiliyor.