Dizilerin Yeni Yıldız Adayları

Televizyon ve sinema dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri çocuk yıldızlar. Hayatın gerçeğinden hareketle dizilerde zaman zaman baş role kadar yükselen çocuk yıldızlar, reytingleri de yerle bir ediyor.

  1. Televizyon ve sinema dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri çocuk yıldızlar. Hayatın gerçeğinden hareketle dizilerde zaman zaman baş role kadar yükselen çocuk yıldızlar, reytingleri de yerle bir ediyor.

    Televizyon ve sinema dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri çocuk yıldızlar. Hayatın gerçeğinden hareketle dizilerde zaman zaman baş role kadar yükselen çocuk yıldızlar, reytingleri de yerle bir ediyor.

  2. Son dönemin önemli çocuk yıldızlarından biri de şöhreti 5 yıl önce ekranlarda yer alan Canım Ailem dizisinde Mertcan karakterini canlandırarak bulan Alpay Şayhan.

    Son dönemin önemli çocuk yıldızlarından biri de şöhreti 5 yıl önce ekranlarda yer alan Canım Ailem dizisinde Mertcan karakterini canlandırarak bulan Alpay Şayhan.

  3. Bu dizideki anne ve babasını kaybetmiş en küçük kardeş rolündeki başarısıyla herkesin sempatisini kazanan Şayhan, sonrasında 2010 yılında Bergüzar Korel'in başrolünü oynadığı Bitmeyen Şarkı dizisinde Toprak karakterini canlandırdı.

    Bu dizideki anne ve babasını kaybetmiş en küçük kardeş rolündeki başarısıyla herkesin sempatisini kazanan Şayhan, sonrasında 2010 yılında Bergüzar Korel'in başrolünü oynadığı Bitmeyen Şarkı dizisinde Toprak karakterini canlandırdı.

  4. 2011 yılında ise yine Canım Ailem ekibinin içinde yer aldığı bir başka projede; Bizim Yenge'de Küçük İsmail rolünü canlandırdı. Ancak bu dizi, önceki diziler kadar uzun süre yayında kalamadı.

    2011 yılında ise yine Canım Ailem ekibinin içinde yer aldığı bir başka projede; Bizim Yenge'de Küçük İsmail rolünü canlandırdı. Ancak bu dizi, önceki diziler kadar uzun süre yayında kalamadı.

  5. Canım Ailem Set ekibi

    Canım Ailem Set ekibi

  6. Canım Ailem

    Canım Ailem

  7. Son dönemin dizilerinde en çok öne çıkan çocuk yıldızlardan biri hiç kuşku yok ki, atv'nin çok izlenen dizisi Karadayı'da Küçük Nazif karakterini canlandıran Ataberk Mutlu.

    Son dönemin dizilerinde en çok öne çıkan çocuk yıldızlardan biri hiç kuşku yok ki, atv'nin çok izlenen dizisi Karadayı'da Küçük Nazif karakterini canlandıran Ataberk Mutlu.

  8. Küçük yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk ile büyük başarı sağlayan ve hemen herkesin beğenisini kazanan Mutlu, 2005 doğumlu.

    Küçük yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk ile büyük başarı sağlayan ve hemen herkesin beğenisini kazanan Mutlu, 2005 doğumlu.

  9. İlk olarak Anneler ve Kızları adlı dizide oynayarak oyunculuk kariyerine adım atan Ataberk Mutlu, 8 yaşını bitiriyor.

    İlk olarak Anneler ve Kızları adlı dizide oynayarak oyunculuk kariyerine adım atan Ataberk Mutlu, 8 yaşını bitiriyor.

  10. Karadayı'nın ilk bölümünden itibaren izleyiciyi yer yer ağlatan yer yer güldüren küçük Nazif, yeri geldi Kenan İmirzalıoğlu'nu hapisten kurtardı, yeri geldi dedesini ipten aldı.

    Karadayı'nın ilk bölümünden itibaren izleyiciyi yer yer ağlatan yer yer güldüren küçük Nazif, yeri geldi Kenan İmirzalıoğlu'nu hapisten kurtardı, yeri geldi dedesini ipten aldı.

  11. Ataberk'in oynadığı diziler arasında Aşk Bir Hayal, Bulutların Ötesi, Anneler ile Kızları, Cumaya Kalsa gibi diziler de yer alıyor.

    Ataberk'in oynadığı diziler arasında Aşk Bir Hayal, Bulutların Ötesi, Anneler ile Kızları, Cumaya Kalsa gibi diziler de yer alıyor.

  12. Ataberk Mutlu ayrıca, 14 adet de reklam filminde rol aldı. Danino'dan Vestel'e, Dalin'den Sütaş'a kadar birçok reklamda boy gösteren Ataberk Mutlu, Vodafone reklamlarında da seslendirme dublaj yaptı.

    Ataberk Mutlu ayrıca, 14 adet de reklam filminde rol aldı. Danino'dan Vestel'e, Dalin'den Sütaş'a kadar birçok reklamda boy gösteren Ataberk Mutlu, Vodafone reklamlarında da seslendirme dublaj yaptı.

  13. Ekranlara yeni gelen ve başrolünü Uğur Yücel'in oynadığı Aramızda Kalsın dizisinde Yunus rolünü oynayan Aybars Kartal Özson, ekranların yeni gözdesi olmaya aday.

    Ekranlara yeni gelen ve başrolünü Uğur Yücel'in oynadığı Aramızda Kalsın dizisinde Yunus rolünü oynayan Aybars Kartal Özson, ekranların yeni gözdesi olmaya aday.

  14. Gözleri ve kıvırcık saçları ile herkesin gözdesi haline gelen Aybars, 18 Mayıs 2008 doğumlu. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen birçok reklam ajansının radarına girdiği konuşuluyor.

    Gözleri ve kıvırcık saçları ile herkesin gözdesi haline gelen Aybars, 18 Mayıs 2008 doğumlu. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen birçok reklam ajansının radarına girdiği konuşuluyor.

  15. Aynı dizinin bir diğer küçük yıldızı ise Melis Mutluç. Daha önce Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisindeki rolü ile büyük beğeni toplayan Mutluç, 2003 doğumlu.

    Aynı dizinin bir diğer küçük yıldızı ise Melis Mutluç. Daha önce Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisindeki rolü ile büyük beğeni toplayan Mutluç, 2003 doğumlu.

  16. Henüz yeni başlamasına rağmen büyük ilgi uyandıran Ben Onu Çok Sevdim dizisi, merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in hayatını anlatıyor.

    Henüz yeni başlamasına rağmen büyük ilgi uyandıran Ben Onu Çok Sevdim dizisi, merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in hayatını anlatıyor.

  17. Dizinin ilk bölümlerinde aldığı rolün üstesinden başarıyla gelen bir küçük yıldız daha var. Her ne kadar çocuk yıldız yaşının üzerine gelmiş olsa dahi dizide Aydın Menderes rolünü oynayan Burak Temiz.

    Dizinin ilk bölümlerinde aldığı rolün üstesinden başarıyla gelen bir küçük yıldız daha var. Her ne kadar çocuk yıldız yaşının üzerine gelmiş olsa dahi dizide Aydın Menderes rolünü oynayan Burak Temiz.

  18. Kalbin Dili adlı filmde rol alarak ilk uzun metrajlı film deneyimini de gerçekleştiren Burak Temiz, geçmişte de Kanal D'de yayınlanan ve başrolünü Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Sultan dizisinde rol almıştı.

    Kalbin Dili adlı filmde rol alarak ilk uzun metrajlı film deneyimini de gerçekleştiren Burak Temiz, geçmişte de Kanal D'de yayınlanan ve başrolünü Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Sultan dizisinde rol almıştı.

  19. Televizyon dünyasının son dönemlerde en çok tanınan çocuk yıldızlarından biri de ekranlara geçen sezon veda eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin küçük yıldızı Osman idi.

    Televizyon dünyasının son dönemlerde en çok tanınan çocuk yıldızlarından biri de ekranlara geçen sezon veda eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin küçük yıldızı Osman idi.

  20. Emir Berke Zincidi canlandırdığı küçük Osman karakteriyle tüm izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Hatta dizide o kadar ön plana çıktı ki, onun için yasal düzenleme dahi yapıldı.

    Emir Berke Zincidi canlandırdığı küçük Osman karakteriyle tüm izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Hatta dizide o kadar ön plana çıktı ki, onun için yasal düzenleme dahi yapıldı.

  21. Çocuk oyuncuların dizilerde görünme süresine, Osman üzerinden yürütülen tartışma sonrasında sınırlama getirildi. Uzun çalışma saatlerinin çocukların gelişiminde ne kadar etki yarattığı tartışıldı.

    Çocuk oyuncuların dizilerde görünme süresine, Osman üzerinden yürütülen tartışma sonrasında sınırlama getirildi. Uzun çalışma saatlerinin çocukların gelişiminde ne kadar etki yarattığı tartışıldı.

  22. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman'ı Emir, 2005 doğumlu ve 8 yaşında.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman'ı Emir, 2005 doğumlu ve 8 yaşında.

  23. Babası da bir manken olan Emir, iki yaşındayken babası ve annesi tarafından bir cast ajansına kaydettirilmiş. Emir'in Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki rolü alması ise tam 200 çocuk yıldız adayı arasından yapılan bir elemeyle gerçekleşmiş.

    Babası da bir manken olan Emir, iki yaşındayken babası ve annesi tarafından bir cast ajansına kaydettirilmiş. Emir'in Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki rolü alması ise tam 200 çocuk yıldız adayı arasından yapılan bir elemeyle gerçekleşmiş.

  24. 'Aramızda Kalsın' dizisinin bir diğer küçük yıldızı ise Melis Mutluç. Daha önce Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisindeki rolü ile büyük beğeni toplayan Mutluç, 2003 doğumlu.

    'Aramızda Kalsın' dizisinin bir diğer küçük yıldızı ise Melis Mutluç. Daha önce Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisindeki rolü ile büyük beğeni toplayan Mutluç, 2003 doğumlu.

  25. Henüz 3.5 yaşındayken, Tekirdağ Kiraz Festivali'nde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını 50 bin kişinin önünde ezbere okuyarak tanınan Mutluç, ilk TV deneyiminin ardından Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisinde iki bölüm rol aldı.

    Henüz 3.5 yaşındayken, Tekirdağ Kiraz Festivali'nde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını 50 bin kişinin önünde ezbere okuyarak tanınan Mutluç, ilk TV deneyiminin ardından Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisinde iki bölüm rol aldı.

  26. Mutluç'un en çok tanındığı rol ise herkesin büyük ilgiyle izlediği yeni bir diziye oldu: Muhteşem Yüzyıl.

    Mutluç'un en çok tanındığı rol ise herkesin büyük ilgiyle izlediği yeni bir diziye oldu: Muhteşem Yüzyıl.

  27. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan'ın küçüklüğünü oynayarak tüm izleyenlerin gönlünde taht kuran Melis Mutluç, Mihrimah Sultan büyüdükten sonra ise soluğu Aramızda Kalsın dizisinde aldı.

    Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan'ın küçüklüğünü oynayarak tüm izleyenlerin gönlünde taht kuran Melis Mutluç, Mihrimah Sultan büyüdükten sonra ise soluğu Aramızda Kalsın dizisinde aldı.

  28. Fox TV'de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ise fantastik kurgu ve senaryosuyla öne çıkıyor. Bu dizide Gürcan rolüyle ekrana gelen Metehan Sezer, son dönemin gözde yıldızları arasına girmeye aday.

    Fox TV'de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ise fantastik kurgu ve senaryosuyla öne çıkıyor. Bu dizide Gürcan rolüyle ekrana gelen Metehan Sezer, son dönemin gözde yıldızları arasına girmeye aday.

  29. Sahip olduğu telekinetik güçlerin farkına varılması sonrasında dizinin temelinin oturduğu karakter haline gelen Metehan Sezer, sakarlığı ve yapmaya çalıştığı her şeyin felaketle sonuçlanmasıyla herkesi güldürüyor.

    Sahip olduğu telekinetik güçlerin farkına varılması sonrasında dizinin temelinin oturduğu karakter haline gelen Metehan Sezer, sakarlığı ve yapmaya çalıştığı her şeyin felaketle sonuçlanmasıyla herkesi güldürüyor.

  30. 10 yaşında olan Sezer, hiperaktif, hayalperest, yaramaz ama aynı zamanda son derece iyi niyetli bir çocuğu canlandırıyor. Dizinin komedi boyutu öne çıkıyor olsa da, Metehan Sezer annesini özlediği dönemlerde ortaya koyduğu oyunculuğuyla sadece komedi değil diğer türlerde de başarılı olabileceğinin sinyalini veriyor.

    10 yaşında olan Sezer, hiperaktif, hayalperest, yaramaz ama aynı zamanda son derece iyi niyetli bir çocuğu canlandırıyor. Dizinin komedi boyutu öne çıkıyor olsa da, Metehan Sezer annesini özlediği dönemlerde ortaya koyduğu oyunculuğuyla sadece komedi değil diğer türlerde de başarılı olabileceğinin sinyalini veriyor.