Devlet, Bu Düğünde Biraraya Geldi

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı.

  1. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı.

  2. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AB Banı Egemen Bağış da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AB Banı Egemen Bağış da katıldı.

  3. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katıldı.

  4. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı

  5. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

  6. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.

  7. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de katıldı.

  8. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.

  9. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı

  10. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de katıldı.

  11. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katıldı.

  12. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık (solda) ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder (ortada) de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık (solda) ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder (ortada) de katıldı.

  13. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katıldı.

  14. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı.

  15. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da katıldı.

  16. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in (sağda) oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in (sağda) oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

  17. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

  18. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

  19. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da katıldı.

  20. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da katıldı

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da katıldı

  21. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katıldı.

  22. Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Yargıtay Başkanı Ali Alkan da katıldı.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in oğlu İsmet Ergin'in düğün töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Düğün törenine Yargıtay Başkanı Ali Alkan da katıldı.

  23. Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır paylaşmıştır)

    Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır paylaşmıştır)

  24. Bu resim twitter'dan alınmıştır. (AK Parti Hatay Milletvekili Abdulhadi Kahya paylaşmıştır)

    Bu resim twitter'dan alınmıştır. (AK Parti Hatay Milletvekili Abdulhadi Kahya paylaşmıştır)

  25. Bu resim twitter'dan alınmıştır.

    Bu resim twitter'dan alınmıştır.

  26. Bu resim twitter'dan alınmıştır.

    Bu resim twitter'dan alınmıştır.

  27. Bu resim twitter'dan alınmıştır.

    Bu resim twitter'dan alınmıştır.

  28. Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu paylaşmıştır)

    Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu paylaşmıştır)

  29. Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman paylaşmıştır)

    Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman paylaşmıştır)

  30. Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Keçiören Belediye Başkanı Mutafa Ak paylaşmıştır)

    Bu resim twitter'dan alınmıştır. (Keçiören Belediye Başkanı Mutafa Ak paylaşmıştır)

  31. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna twitter üzerinden paylaşmıştır

    Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna twitter üzerinden paylaşmıştır

  32. Muammer Güler twitter'dan paylaşmıştır

    Muammer Güler twitter'dan paylaşmıştır