Cani Anneye Ünlüler Ne Dedi?

GÖLCÜK'te, iki aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve açlıktan bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil M.D.'ye ünlü isimlerden tepki yağdı.

  1. GÖLCÜK'te, iki aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve açlıktan bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil M.D.'ye ünlü isimlerden tepki yağdı.

    GÖLCÜK'te, iki aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve açlıktan bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil M.D.'ye ünlü isimlerden tepki yağdı.

  2. <p><b>DEMET AKALIN</b></p>  Bakalım bu ne kadar yatıp çıkacak?

    DEMET AKALIN

    Bakalım bu ne kadar yatıp çıkacak?

  3. <p><b>ECE ERKEN</b></p>  Yeni doğan bebeğini bırakıp 9 gün tatile gitmiş, bebek açlıktan susuzluktan ölmüş! Bunun adı cinayet! Cezası müebbet hapis olmalı!

    ECE ERKEN

    Yeni doğan bebeğini bırakıp 9 gün tatile gitmiş, bebek açlıktan susuzluktan ölmüş! Bunun adı cinayet! Cezası müebbet hapis olmalı!

  4. <p><b>Ahu Sungur</b></p>  Birileri 2 aylık bebeği açlığa, susuzluğa terk eder, birileri dilendirir, birileri dayak atıp öldürür! Bu nasıl vahşet! Allah'ım aklımızı koru

    Ahu Sungur

    Birileri 2 aylık bebeği açlığa, susuzluğa terk eder, birileri dilendirir, birileri dayak atıp öldürür! Bu nasıl vahşet! Allah'ım aklımızı koru

  5. <p><b>Ebru Destan İnan</b></p>  Allah'ım bir katile kızarken katil olabilirim! Yahu kadın 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakıp 9 günlük tatile nasıl çıkarsın!

    Ebru Destan İnan

    Allah'ım bir katile kızarken katil olabilirim! Yahu kadın 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakıp 9 günlük tatile nasıl çıkarsın!

  6. <p><b>EBRU POLAT</b></p>  Çocuğunu ölüme terk eden kadının akli dengesi bozuk muhtemelen. Çünkü hiçbir hastane kaydı olmayan bebeği, istese yok edebilirdi. Tam bir ruh hastası. Çocuk yaşasa kim bilir ne eziyetler çekecekti. Allah'ım korusun böyle ebeveynlerden bu çocukları.

    EBRU POLAT

    Çocuğunu ölüme terk eden kadının akli dengesi bozuk muhtemelen. Çünkü hiçbir hastane kaydı olmayan bebeği, istese yok edebilirdi. Tam bir ruh hastası. Çocuk yaşasa kim bilir ne eziyetler çekecekti. Allah'ım korusun böyle ebeveynlerden bu çocukları.

  7. <p><b>Eray Demirkol</b></p>  Bir bebeğin dokuz gün aç susuz tek başına hayatta kalabileceğini düşünmek ne büyük bir kafasızlık nasıl bir ahmaklıktır vicdansız kadın...

    Eray Demirkol

    Bir bebeğin dokuz gün aç susuz tek başına hayatta kalabileceğini düşünmek ne büyük bir kafasızlık nasıl bir ahmaklıktır vicdansız kadın...

  8. <p><b>REYHAN KARACA</b></p>  2 aylık bebeğini 9 gün evde bırakıp giden de anne, çocuğu için kendi aç yatıp onu doyuran da anne. Öfkelenmemek elde değil! Ya cezası

    REYHAN KARACA

    2 aylık bebeğini 9 gün evde bırakıp giden de anne, çocuğu için kendi aç yatıp onu doyuran da anne. Öfkelenmemek elde değil! Ya cezası