Bu Kareler Türkiye'de Çekildi

Sonbaharın gelişi, Türkiye'nin farklı illerinde, fotoğrafçıların objektiflerine böyle yansıdı.

  1. <p><b>Kapadokya</b></p>  Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya coğrafyası sonbaharın renkleriyle farklı bir güzelliğe büründü. Dünyada sıcak balon uçuşlarının yapıldığı önemli merkezlerinden biri olan Kapadokya'da sonbaharın güzelliklerini gökyüzünden seyretmek isteyenler balon turlarına katılıyor.

    Kapadokya

    Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Kapadokya coğrafyası sonbaharın renkleriyle farklı bir güzelliğe büründü. Dünyada sıcak balon uçuşlarının yapıldığı önemli merkezlerinden biri olan Kapadokya'da sonbaharın güzelliklerini gökyüzünden seyretmek isteyenler balon turlarına katılıyor.

  2. <p><b>Kapadokya</b></p>  Sonbaharın gelişi, Türkiye'nin farklı illerinde, fotoğrafçıların objektiflerine böyle yansıdı. İşte o muhteşem kareler.

    Kapadokya

    Sonbaharın gelişi, Türkiye'nin farklı illerinde, fotoğrafçıların objektiflerine böyle yansıdı. İşte o muhteşem kareler.

  3. Kapadokya

    Kapadokya

  4. Kapadokya

    Kapadokya

  5. Kapadokya

    Kapadokya

  6. Kapadokya

    Kapadokya

  7. Kapadokya

    Kapadokya

  8. Kapadokya

    Kapadokya

  9. Kapadokya

    Kapadokya

  10. Kapadokya

    Kapadokya

  11. <p><b>Samsun-Tekkeköy</b></p>  Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Kabaceviz Şelalesi'ninde sonbahar gelmesiyle doğa tüm güzelliğini sergiliyor. Yörede sonbaharın bütün renkleri görmek mümkün.

    Samsun-Tekkeköy

    Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Kabaceviz Şelalesi'ninde sonbahar gelmesiyle doğa tüm güzelliğini sergiliyor. Yörede sonbaharın bütün renkleri görmek mümkün.

  12. Samsun-Tekkeköy

    Samsun-Tekkeköy

  13. Samsun-Tekkeköy

    Samsun-Tekkeköy

  14. Samsun-Tekkeköy

    Samsun-Tekkeköy

  15. Samsun-Tekkeköy

    Samsun-Tekkeköy

  16. Samsun-Tekkeköy

    Samsun-Tekkeköy

  17. Rize-Fındıklı

    Rize-Fındıklı

  18. Rize-Fındıklı

    Rize-Fındıklı

  19. Rize-Fındıklı

    Rize-Fındıklı

  20. Rize-Fındıklı

    Rize-Fındıklı

  21. <p><b>Gümüşhane-Kürtün</b></p>  Türkiye'deki en yaşlı ve en uzun göknar ile ladin ağaçlarının bulunduğu Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki Örümcek ormanları, sonbaharın gelmesiyle birlikte sarı, kırmızı ve yeşil renkleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor. Çok sayıda ağaç türünü bünyesinde barındıran orman içerisindeki şelalelerin sararan yapraklar ile buluşması doyumsuz bir güzellik sergiliyor.

    Gümüşhane-Kürtün

    Türkiye'deki en yaşlı ve en uzun göknar ile ladin ağaçlarının bulunduğu Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki Örümcek ormanları, sonbaharın gelmesiyle birlikte sarı, kırmızı ve yeşil renkleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor. Çok sayıda ağaç türünü bünyesinde barındıran orman içerisindeki şelalelerin sararan yapraklar ile buluşması doyumsuz bir güzellik sergiliyor.

  22. Gümüşhane-Kürtün

    Gümüşhane-Kürtün

  23. Gümüşhane-Kürtün

    Gümüşhane-Kürtün

  24. Gümüşhane-Kürtün

    Gümüşhane-Kürtün

  25. Gümüşhane-Kürtün

    Gümüşhane-Kürtün

  26. Gümüşhane-Kürtün

    Gümüşhane-Kürtün